Kulağınıza hangisi daha hoş geliyor? 🧚♀️
Rusça müzikler 🎶
İngilizce müzikler 🎶
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ingilizce şarkıları daha çok seviyorum tabi ki de çünkü türkçe şarkıalr pek bana göre değil. rusça şarkıları dinlemeyi de çok severim. ama çok sık dinlemem bildiğim pek rusça şarkı yok çünkü benim..
Grigoriy Leps - Vyuga (live)
Bu şarkının bu versiyonunu daha çok seviyorum
https://youtu. be/HlOCcUT9vAc
Whitesnake - Is This Love (live)
Bunun da bu versiyonu.
İşin özeti şu iyi sanatçı ve iyi müzik severim İngilizce ve Rusça anladığım için arşivim iyi ama hangi dil olursa olsun iyi kaliteli müzikler kaliteli sanatçılar dinlerim
Cevap
31Cevap
İkiside çok hoşuma gidiyo . Hatta genelde hoşuma giderse her dilde dinliyorum. İki dilde favori şarkılarımda bu ikisidir.
Ben de iki dilde de dinliyorum. Öneriler için teşekkürler 🧚♀️
Rica ederim. İlk başta seni görünce bu kimki ne ara takip ettim dedim 😂Fotoyu güncellemişsin atmadan önce fark ettim.
Yoğun istek üzerine değiştim. Bir arkadaşım ne zaman konuşsak, hep değiştirmemi istiyordu 😅 Bu da yakıştı sanki ☺
Farketmez hepsi güzel zaten.
çoklu dilde müzikler dinlerim genelde tabi İngilizce, ek olarak arada Fransızca ve İtalyanca dinlediğim oluyor.. Rusça çok uzak olduğum bir dil şarkı olarak ergenlikte tatu grubu vardı onu çok dinlerdim tabi dağıldı şimdi 😊🎶🎵🎼🎸🎤🎧
Disfruto fransızca bir sarkı mıydı? Çok hoş bir şarkıydı
Güzel şarkıdır ama İspanyolca o şarkı 😊🎵🎶
Öneriler icin tesekkürler🙂
Rica ederim gecen iyi olsun 🌜😊
Rusça 🐰
😅😅😅
Rusça'nin ayrı bı havası var, istediği kadar sokak tarzı olsun ruhu dinlendiren yani eksilmiyor.
İlk başta iyi geceler diliyorum 💐
https://youtu. be/xw5lli_2Ljk
2:40 sonrası her dinlediğim vakit hayata daha fazla umutla bağlanıyorum. O yüzden İngilizce parça tercihimdir.
Bu şarkıya aşığım..
Rapse eğer Rusça. Ağır ve sert dil isyan ruhunu hissettiriyor
Rusça müziklerden de sevdiklerim var, ingilizce müziklerden. Ama her rusça şarkı güzel değil. Bazıları var ki dilinden düşürmeyesi geliyor insanın ☁️
Bu elemani canli dinlemeye gitmistim
https://www.youtube.com/embed/wGFAi6WCWEYRusça her şarkı güzel olmuyor tek tük hosuma giden rusça şarkı vardır. Çok yersiz bir karşılaştırma olmuş.
Ne alaka? Sen sevmiyorsun diye kıyaslanamayacak bir şey olmuyor. Rusça şarkıya hasta olanlar da var 🙂 Türkçe çevirili rusça sarkıları çok dinledim ve yorumlarda ne kadar benim gibi hastası olan insan olduğunu görüyorum
Eleştir demişsin eleştirdim ve kıyaslanmayacak kadar büyük bir uçurum görüyorum. Müzik zevk işidir falan muhabbetini geçelim. Hem matematiksel olarak gözattığında rakamlardan insanların neyi sevdiği belli oluyor hemde şahsımca karşılaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. O halde arapça şarkıları seven de var onu da karşılaştıralım global dildeki şarkılarla.
Arapça sarkilari seven de vardir muhakkak ama rusca sevenler daha cok diye biliyorum cunku hic arapca sarki dinleyene denk gelmedim. Bu yuzden azınlık gibi. Ingilizcenin cok dinlenmesi normal degil mi? Ortak bir dil. Dünyadaki herkesin az-cok aşina oldugu bir dil. Elbette elestir ama pasta ile dışkıyı karsilastirmisim gibi konusman birazcık kaba oldu sanki 😅
Neyse tartışıp birbirimizi üzmeye gerek yok. Bu yıl tek dinlediğim rusça şarkısını paylaşayım öyleyse;
https://youtu.be/gM4xZy39kNE
Güzelmiş 🙂🌸
Danke schön 🙏
Farsça, Fransızca, Gürcü ve Asya Türk lehçeleri de güzel.. Özellikle Türkmen, Kırgız, Azerbaycanlı Türklerindir müzikleri harika oluyor
rusca da mı bela oldu başımıza bela oldu artık. hadi ingilizce dünya dili de rusca nedir
Sakin ol fatoş. Derin nefes al 🧘♀️
Dinlemek zorunda değilsin. Sadece bir anket 💜
olamıyorum bacım. o iğrenç dil arapça gibi her yerden yükseliyor zaten sokaklarda.
Aa ne ayıp.. Huzur dolu o dil 😅 Tamam kabul, konuşurken bir tık garip ama müzikleri 🤤
Beyaz Rus ideal 😂🤣 fesat olmayın lütfen 🤣 oradakilerin müzikleri daha eğlenceli
Türkçe tercihimdir olmazsa İngilizce
Daha çok anladığım için İngilizce tercih ediyorum ama Rusça bazı parçalarda hoş
Ingilızce hocam ama özellikle japonca şarkılar dikkatimi çok çekiyor
Sen hangisini istiyosan o
İkisini de 🙂
🙂🌸
Ama Tatu dinlemeyi de severim
ingilizçe
ben rusça bilmiyorum
bağımsız olarak almanca diyorum
Rusça ezgiler çok hoş