Hangi eğlence ortamında bulunmak isterdiniz?

İmkanı oldukça konser, canlı müzik gibi ortamlara gitmek istiyor insan.
#MustiEmre
Konser tabiki de, ne yaşadıysam ne eğlendiysem konserlerde eğlendim yeni kişilerle tanıştım. Şu anda arkadaşım olan belki yüzlerce kişinin bir çoğunu konserler sayesinde tanıdım konserler bence yeni birileriyle tanışmak, zaman geçirmek ve eğlenmek için mükemmel yerler, en azından benim tecrübelerim şu ana kadar böyle oldu. Konserler sayesinde farklı bir insan oldum resmen, psikolojimi düzelttiler bi nevi. Şu anda örneğin çok optimist bir insanımdır. Ama eskiden bu kadar da optimist değildim. Konserler bana hayattan zevk almayı öğretti. Bence en iyi sosyal aktivitelerden birisi.
Cevap
37Cevap
Sıra gecesinde olmak isterdim inşallah bir gün nasip olur
Güzel olmaz mı ya alcan rakı bardağını koydan kafama oynacan birde 😀
Kesinlikle Hayko Cepkin konserinde olmak isterdim.
Canlı müzik iyidir
Kardeşimle beni konsere gittiğimizde bir müdden sonra o kalabalık ortamda dans etmemiz için bize bir alan açıyorlar. Çevremizdekiler de yavaş yavaş bize eşlik etmeye başlıyor. İnanılmaz eğleniyoruz. Oradan bir adet yaz yağmuru eşliğinde Fatma Turgut konseri alalım lütfen.
Sırf çiğ köfte için sıra gecesi diyebilirim Çünkü canım çiğ köfte istedi. Konser ya da club beni çok mutlu etmiyor fazla yüksek sesle ortamlarda bulunmayı sevmiyorum sonrasında kulaklarım ağrıyor
Keyifli olduğunu düşünüyorum ben de merak ediyorum
Club ya da konser olabilir. Ama şu coşturan konserlerden bahsediyorum festival gibi olanlar. Kimseyi duymak istemiyorum sadece müzikle dans etmek istiyorum
Tabi
Çok değişik benden başka isteyen var mı bilmiyorum kızlarada bi dostlar konağı açılmalı acayip eğlenceli
😃 Ankara Kırşehir gibi yerlerde sıra gecesinin daha oynaklı hali YouTubeden biraz bak
Ben meyhane diyorum jwjwjww
Neyse seçeneklerden de clup😂
😂😂😂
Konser ve canlı müzikli ortamlara zaten gidiyoruz club e gitmek isterdim merak ediyorum
Ben sinema tercih ederdim. bu ortamlara göre, çünkü film izlemek daha mantıklı geliyor.
Sakinlik seviyorsun anlaşılan
Sevdiğimin olduğu her ortamda. Clup hariç Clup sevmem. Sevdiğim de emekli oldu veda etti
Sıra gencesine gitmek isterdim yerind ama urfa veya antepte eminim konserlerin veremediği enerjiyi verir
Yaşamın zorluklarını ve içimdeki bastırılan çığlığı atabileceğim bir rock konseri hiç fena olmazdı.
Gideceğiz şimdi bir disko bara bayıltacak 2 kız manyaklıklarını deneyecekler üstümüzde tehlikeli mekanlar
Kafa dağıtmaya gerçekten çok ama çok ihtiyacım var. Ve bana çok samimi geliyor bu ortam.
Sebnem Ferah konserinde olmak.🥹 Baska hic bir secenek degil.
hiçbiri benlik değil, şu sıralar sadece kafa dinlemek istiyorum.
Sıcak ortam muhabbet müziği ritmine kendini verdimi deyme gitsin.
Seçenekler içinden canlı müzik ama bana göre en iyisi lunapark
Canlı müzik. Çalınan şarkıya aheste aheste de eşlik edersin.
En İyi Cevap