Lvcbeş uzi çakal dinleyen kişiler dinlediğim türkülere laf ediyor
1 ay
Türkü dinlemek neden tuhaf karşılanıyor? Türkü dinlediğim için laf söylüyorlar, dalga geçiyorlar neden?

Kendimi bildim bileli Türkü dinliyorum doğuluların çoğu daha doğrusu özünü kaybetmemiş olanlar dinlemeye devam eder bağlama sesi beni benden alıyor çocukken çalıyordum da ama sporda rap dinlerim
İsteyen istediğini tabii ki dinlesin ama Uzi gibilerini dinleyen bir insanın müzik konusunda bir başkasını eleştirme hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
19Cevap
Onlar on-on beş sene sonra nasıl hasretle türkü dinleyecekler sen bile inanmayacaksın.
https://www.youtube.com/embed/Lrqj-pUpyTQSen takılma onlara türkü iyidir ben zaten bu Z kuşagını anlamıyorum kimse üzerine alinmasın da nedense çok saçma davranışlar sergileyen kişiliklere kuğul diye bir isim takmişlar normal karşılanıyor normal davranişlara ise gülüyorlar şaşılacak bir durum 😜
Valla bende türkü dinliyorum cunki kulturume uygun ve yaşanmışlıklar var elin esrarkeş kekolarindansa kendi kulturum daha iyi
Dalga geçmem eğer yaşlılarla dinlersem eğlenceli geliyor. Ortama bağlı ama kendim açıp hiç dinlemedim.
Aslında çoğu kişi sözlere bakmıyor beatlerine bakıyor ve dinliyor bende genelde sözlerini dinlemem saçma çoğu ama tek becerdikleri BEAT😅
Istediğini dinlersin kimsenin zevkiyle dalga geçmeye gerek yok
valla annemle turku dinleriz temizlik yaparken
yeni nesil bana hitap etmiyor uzi llvbl c 5
Türkülerin tadı başka bir şeyde var mı ya.. Ne anlar boş beleş tıngırtı dinleyenler...
Neşet Ertaş insandan insan olur hayvandan hayvan olur hahaha
ben bağlama çalarım senelerdir türkü seven kadına çok az denk geldim
Kimseyi duyma dinle hatta muhlis berberoğlu Fatma Akdoğan gayri dayanamam ben bu hasrete kaydı enfes
O laf edenler beyinsiz türkü bence con gzl onlar zevksiz boş ver
Buyur benden gelsin knks..
Uzi vs dinleyen bir kitle türkünün verdiği o hissi zaten bilemez dalga geçsinler boş ver sen ne dinlemek istersen onu dinlersin zaten. Çok sevdiğin bir türkü var mı önerebileceğin
Herkes istediğini dinler ben öyle türkü dinleyen biri değilim ama sevdiklerim var her tür dinlerim uzi de dinlerim hsndksjdjx yeter ki kulağıma hoş gelsin
Türkü mutluyken üzgünken uzun yolculukta evde yanlız başına ailenle birlikte dinleyebilceğin baş ağrıtmayan seni huzurlu yapacak şarkı türü
O tarz kişileri yorum yapamayacakları kadar uzak tutuyorum hayatıma çok mutluyum denemelisin :)
Niye tuhaf olsunki. Arada bende dinlerim. Neşat Ertaş sız günüm olmaz mesela günlük dozumu mutlaka alırım.
Dalga geçilecek bir şey değil
Kendi kalitesizliklerini sana yansıtıyorlar
En İyi Cevap