Kadınların arabesk dinlemesi kıroluk mudur?

Selammmmss
Babamla arabesk batağına düşmüşüzdür… 🤦♀️😅
#sosyetic
Bizim evdede annem sever 😁 Açtım ona bi Ferdi tayfur senin maksadın beni uyutmak mı dedi 😂😂 Yoo efkarlıyım ben sadece dedim. Arada bir dinlerim ben arabesk. Babam ise hiç sevmez. Ne dinliyonuz bu depresif şarkıları der. O ise hareketli, köçek şarkıları açar. Ev tam şenlik 🤣😂
Biz de tam tersi annem sevmez, babam ve ben severiz ksks
😁 Babasının Prensesi.
Hangimiz değiliz ki ☺️
Teşekkür ederim 😘
Bana kıro diyeni torpağa gömerim hahahha
Shjsj yeaayyy :D
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederim 😍
Tam tersi, tanıdığım bir çok kadının arabesk ile arası baya iyiydi 😄
Hepsi kıro muydu sjsj
İlk başta da yazdığım gibi, bence tam tersi. Arabesk dinlemesini kadınlara yakıştırıyorum
Takılayım dedimdi :D sen dinliyor musun
Dinlerim, müziğin kulağıma hoş gelmesi yeterli 😄
Müq 👌
Ooo teşekkürlerr
Rica ederim 🥳 hast verdient sjsjs
Görüş
56Görüş
Kadınlarımız arabesk müzik dinleyecek. Tabii ki dinleyecek. Özellikle Müslüm Gürsesin seni yazdım şarkısını birlikte analiz edip çözümleyeceğim bir kadına nikah basmak isterim.
Arabesk müzik dinleyen bir kadın duygulara temas edilen bir kadındır. Ancak arabesk müzik dinleyen ve Nietzsche okuyan bir kadını kro sınıfına sokamayız. Çünkü o hem elitizmi hem de biraz sarkastik yaşamı kendine düstur edinmiştir.
Ancak hem arabesk dinleyen hem de dr deki best sellerdan üçüncü sınıf bir kişisel gelişim kitap okuyan bir kadın maalesef krodur. Ticari amaçlarla satılan şeylerin kölesi, sadece popüler kültür pompaladı diye üretilen ürünlerin kaçınılmaz müdavimi olmuştur.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Herkesin bi tarzı olmalı tamam ve faraza, tır şoförü bi kadının yol alırken Mozart, Beethoven dinlemesi tuhaf kaçar di mi? Yeri geldiğinde Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses başta olmak üzere arabeskin kaliteli isimlerini dinlemek klas bi tavırdır. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Tabii ya 😌👌
İçimden taştı gönderiyorum gelsin 😎😎
music.youtube.com/watch
Naptın sen ya 🥹♥️
Kafa bi gitti kusura bakma 😃
Tam da bu şarkıyı dinlerken bu soruyu görmek... 🤦
Kırolukla bir alakası yok.
Ben arabesk sevmem ama Müslüm dinlerim yeri gelince.
O anda hissettiklerimi hangi şarkı dile döküyorsa ona tav'ım.
Örneğin bu şarkıyı dinlerken sövüyordum 😂
Of off yak yak 🚬😅
🚬 🥂
Hayır, ben de çok severek dinlerim. 🌸
Hatta sevdiğim bir tane bıraktım. 💜
😌🌸
O zaman Esengül, Tüdanya, Mine Koşan, Bergen, İpek Pınar... arabesk söyleyenler kıroliçe mi oluyor. boş ver asıl böyle konuşanlar kırodur.
https://www.youtube.com/embed/_NLOJCfSNxoTabiki de kroluk değil kulağa hoş gelen her şey dinlenilir bunun kadını erkeği fark etmeksizin ya da bazılarının derdi vardır o zamn kızların derdi yokmu onlarında var değişik saçma dinleyin bos verin 😂😊
"Terketmek ne kadar kolay" şarkısını dinlerken bu soruyu görmek üzdü 😢
Hemen şarkıyı kapattın mı 😬
Hayır son ses dinledim 😂😂
Gaza geldin yanii 😅
Yess 😂😂
Selammm
Krolukla ne alakası var yahu bende mesela full arabesk dinlerim millet bana efkarlı mısın diye sorar ama bu bildiğin yaşam biçimi. Eski şarkıları dinleyip bir nevi hayatımı güzelleştiririm. 😊
hiç sevmedigim tiplerdir.
kadına dert yakışmıyor
Ne alaka sadece dertliler mi arabesk dinliyor
ruh enerjisini çalan mod düşüren bir eylem. karamsar yapar insani. depresyonda deyilse dinlememeli. vazgeç dertten zevk almayı orhan gencebay
😃
Genelde rap türü seviyorum arabeskte dinlerim kıromuyum değilim ya 😂
Bi acaba oluşmuştur ksks
yoooooo itirazimmm var degismez yazimaaaa itirazım var!
hssj herkes damara bağladıysa, kalkıyoruz 😃
Hoşuma giden her tür :D aynı beeen
Kesinlikle değildir. Böyle düşünen dönüp kendine baksın insan mı diye önce sinir etmesin beni. Arabesk başka bir şey. Abartmaya da gerek yok bir şeyi ama yani arabesk de dinlenmez mi. Bende babamla arabada son ses arabesk dinlemeyi özledim …
Teyzelerim hep dinler, bazen ağladıkları bile oluyor. Geçmişten dolayı herhalde.
Ne demek istiyon sjsk
Ben anlamam kırıldım bir kere djsk
Şaka kız 😌🌸
değildir, onu diyen müzikten anlamayandır ajsj
Bence de ya 😅
https://m.youtube.com/watch?v=tubEQ5n63UE
şu şarkının güzelliğine bir bakın 😅
Herkesin kendi kararıdır. ama ben arabesk şarkıları hiç sevmiyorum bana biraz itici geliyor. ama tabi ki müzik zevkim farklı olduğu için yoksa sevenler dinleyebilir yani dinleyen kadınlar değil şarkılar itici geliyor daha çok.
Hayır tabii ki. Dilberay, Güllü, Bergen söylüyor ve kıro olmuyorsa biz de dinleyince kıro falan olmayız. Babalar diye playlistim var ama babyy gibi kızım 😄
Kıroyum ama para bende deyip geçiyorum..
Kim ne düşünmüş zerre umurumda değil.
Yeri gelir arabesk yeri gelir klasik yeri gelir metal dinlerim keyfime göre..
Hayır kıroluk değildir. Eğer öyle olsaydı dinlemeyi bırak icra eden kadın arabesk sanatçıların vay haline olurdu 😁
Bence güzel bir şey. Müzik zevklerimizin uyuştuğu birisinin olması güzel olurdu. Özellikle Türkülerde..
Kadının yapmaması gereken hareketlerden biri … kadın ince narin erkek kaba hödük mekanizması ile üretilmiştir …erkeğe gider ama bayana gitmez
En İyi Görüş