Ateşle oynama sabahtan beri dilime takıldı. Ufak bir kayıt alayım dedim bakalım nasıl olmuş? 😅

Ateşle oynama sabahtan beri dilime takıldı. Ufak bir kayıt alayım dedim bakalım nasıl olmuş? 😅

Özellikle dalgalandım da duruldum olanı çok beğendim. Senin sesine türküleri gerçekten çok yakıştırıyorum..
Ateşle oynamayı da anlamsız bir şekilde beğendim 😂
Detayı okuyunca olmamıştır dedim ama kayida tıklayınca olmuş yani baya baya 😂
Ne derler; ağzına yüreğine sağlık 🌹
Çok teşekkür ederimmm 😅🌷
Hayır asıl ben teşekkür ederim 😂
Yine müthiş olmuş, sesinin yükseldiği kısımların girişlerini çok iyi yapıyorsun. Ben senin sesine türküleri çok yakıştırıyorum ama bunları da çok beğendim 🤩
Biraz tereddüt ettim paylaşıp paylaşmama konusunda 😄 çok teşekkür ederimmm beğenmene sevindim 🤩
Gayette başarılı👏👏👏
sezen aksudan firuze gelsin
Tam uçuk bir şarkı istedin benden var ya 😂 bir denerim ama olmaz bende
Denerim yine de teşekkür ederim 🙂
Cevap
3Cevap
Abi yeni albümün ne zaman :D son derece başarılı buldum. aslında ikisi arasında fark yok gibi ama ilki daha iyi olmuş bence
Ben paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım. Farklı bir türden söylediğim için illaki düzgün olmayan noktalar olacak ama içimde kalmasın istedim 😅
Teşekkür ederimmm 😌
Rica ederim abi :) sonunda ki o vurgular ve tonlamalar da başarılı olmuş
Sen her tarzda müzik söyleyebilecek yeteneğe sahip olduğun için, tek kelime ile "Ha-ri-ka!"☺️
🤩🤩 çok tereddüt ettim biliyor musun paylaşıp paylaşmama konusunda çok teşekkür ederimmm beğenmene sevindim ☺️
İyi kiii paylaşmışsın 😇😇
Ricaaaa ederim☺️☺️
Kusura bakma ama bu sefer pek olmamış sanki 🙂
Ne kusuru, zaten kararsızdim paylaşıp paylaşma konusunda En azından içimde ukte kalmadı 😂
Ama herkes beğenmiş maşallah 😂
Ben de bu kadar beğenileceğini düşünmüyordum 😂
Hadi yine iyisin o zaman 😂
Hadi yine iyisin hadi iyisin iyisin iyisin 😂
https://youtu.be/3-gsMd9VsZc
Albüm çıkar 😃
Yok be kim alır 😜😅
Belli mi olur :D
Yüreğine sağlık Musti. Bu iş sende. 😄🌸
Çok teşekkür ederimmm 😅🌷
Hoş ses tonun varmış 🙃🙂
Teşekkür ederimmm 🙂