Merhabalar Herkese🌸
Şarkıyı ilk dinlediğimden beri aklıma takılır bu soru 😂
Gelinlik
Kefen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar Herkese🌸
Şarkıyı ilk dinlediğimden beri aklıma takılır bu soru 😂
Uzi'yi severim. Yeni nesil rapçiler arasında tarzını en iyi yansıtan adam bana göre.
"Umarım seni beyazlar içinde görürüm. O zaman gerçekleşir beklediğim ölümüm" derken. Bir hayaline kavuştuktan sonra ölsem de olur demek istiyor. Yani burada gelinlik konusuna gönderme yapıyor...
Teşekkür ederim
Uzi'yi severim. Yeni nesil rapçiler arasında tarzını en iyi yansıtan adam bana göre.
"Umarım seni beyazlar içinde görürüm. O zaman gerçekleşir beklediğim ölümüm" derken. Bir hayaline kavuştuktan sonra ölsem de olur demek istiyor. Yani burada gelinlik konusuna gönderme yapıyor.
Rica ederimm
kefendir tabii ki de bide üstüne kelebek atarız miss
Şarkıyı dinlemedim ama kesin çaktırmadan arada beddua etmiştir net kefendir o
Teşekkürler 🎈
Cevap
8Cevap
Bunun gelinlik falan diyeceğini sanmıyorum kefendir o ya 😂 Zaten değişik bir şarkı türü hani bazıları kulağıma hitap etsede genelini dinlemiyorum
Ben 1 2 şarkısını gizli gizli dinliyorum ajxnwsndj
Cringe geliyor çoğu kişiye o yüzden ajxjsj
O da doğru 😂 ben sosyal medya diline bağımlı bir insanım maalesef ajdjejs cringe, yeto vs.
Bana kefeni kastediyormuş gibi geldi. :D
Normalde gelinlik derdim de şuna bakınca bu anca kefen demiştir diye düşünüyorum 😂 gelinlik çünkü çok uzak bir tabir olmuş bunun için
Belki Müslüm Gürses'in kıyafeti gibidir.
Ahxhwhdjdj ya
Yani ayrılmış zaten kişiden bir de ikide bir ölümden bahsetmiş bence ölüm o 😅
Bana daha çok başka bir şey gibi geldi ajsjs
Ne geldi diye sormak istemiyorum ajdjajdjw ben de kendimi farklı bakış açısıyla bakıyorum sanıyordum
Ben şahsen kefen olduğunu düşünüyorum
Kardeşim helikopter 😂
Adam UZİ ismini kullanıyor büyük ihtimalle kefen
gelinlk olsun bari
Beyaz gelinlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?