Magazin Müge Anlı’daki Nazmiye güzel mi😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Müge anlı bugün iltifat etmiş sizce nasıl Güncellemeler+1 yıl Ablasının ölümünde parmağı olabilir Güncellemeler+1 yıl Necmiye kaçıktır ama Nazmiye’nin gönlü açıktır Müge Anlı’daki Nazmiye güzel mi😂? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Programı hiç izlemiyorum lakin kızı güzel buldum, maşallah lakin o nasıl bakışlar öyle, kız hırçın, aksi gibi. Bu güzel yüze şu hırçınlık yakışmıyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım kız katil. Soran +1 yıl Sence yüzü model olacak seviyede güzel mi yoksa normal seviye mi 1İnciTanesi +1 yıl Bence gayet güzel.
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ben de bunu düşündüm bugün. Bu kadar güzel bir kızın neden o tipsiz adamda gözü olsun ki dedim 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Adama çirkin dedi yahu Yorumla Soran +1 yıl Adamda gülüyor 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl E kızın yanında çirkin tabii bi kıza bak bi adama 😄 bende gözü vardı diyo Yorumla Soran +1 yıl O bu değilde bu kızın da parmağı var gibi ölümde Yorumla Soran +1 yıl Burnu ve dudağı çirkin değil mi ya😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ablasından güzel bence. Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok be. Bu kız bir haltlar mı karıştırmış konusu nedir 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Tiktokta model ol falan demiş birisi o yorumu takıldı gözüme 😂 Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Mevzu nedir Yorumla Soran +1 yıl Ablası ölmüş eniştesi diyo senin bende gözün var bu diyo ben bu çirkine mi bakıcam yakışıklı erkekelr var diyor kız Yorumla Soran +1 yıl Sence güzel mi baya bu Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Yok be tırt. Sence gözü var mıdır Yorumla Soran +1 yıl Bunlar bir olup ablayı öldürmüş olmasınlar Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Ablası bunları yatakta basmış olsa mecburen duyulmasın diye öldürmüş olabilirler Yorumla Soran +1 yıl Bu kızda bişeyler var diyo herkes Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Kesinlikle çok tehlikeli kız milleti değil mi en tehlikeli silahtan bile tehlikelidir. Yorumla
kırsakal Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Dişleri gözükünce köstebek gibi, ama dudaklar kapalıyken güzel duruyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sence yüzü model olcak seviyede güzel mi yoksa normal seviyede mi Yorumla kırsakal +1 yıl Güzellik görecelidir. Bana sorarsan fevkalede bir güzellik yok, sıradan bir güzel Yorumla
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Korku filmindeki karilar gibi 3 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sence güzel mi😂 Yorumla Pounder +1 yıl Yani potensiyeli var gibi Yorumla Pounder +1 yıl Potansiyel olacak o Yorumla Soran +1 yıl Model ol demiş biri sence olacak güzelliği var mı yok mu Yorumla Pounder +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Renkli göz yüzünden heralde Yorumla Pounder +1 yıl Saclari da iyi Yorumla Soran +1 yıl Göz ve saçtan demi Yorumla Pounder +1 yıl Evet Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Sadece güzel abartacak bir yani yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence model olcak seviyede mi Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Değil tabi ki her sarı saçlı renkli gözlü model mi olacak öyle bir kaide mi var Yorumla
somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl maalesef çok güzel :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi güzel sence Yorumla somurtukkkk +1 yıl Gözleri saçları güz hatları Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzelde sondaki fotoğraf komik 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Model olacak güzelliği var mı yok mu sence Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İşte bu yılan bakışlı bana göre 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Yüzü güzel mi sence Yorumla novel +1 yıl Kötü değil. Sanırım makyaj yok. Makyaj olsa daha hoş görünürdü Yorumla Soran +1 yıl Evet sıfır makyajsız onu bende farkettim Sence model olcak güzelliği var mı yok mu Yorumla novel +1 yıl Tabi ki yok. Modellik için sadece yüze falan bakmıyorlar çok fazla detay lazım. Yoksa ben çoktan model olmuştum. Yorumla Soran +1 yıl Ben demedim tiktokta demişler 😂Demek istediğim sadece yüz olarak model olacak güzellikte mi değil mi sence Yorumla novel +1 yıl Tiktok zaten lay lay lom :Ddeğil tabi Yorumla Soran +1 yıl Herkese çok güzel falan yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bu kızın bu işte parmağı var😂 Yorumla novel +1 yıl öyle bir şeytana benziyor ama bak :D Yorumla Soran +1 yıl Hapsi boylar mı acaba😂 Yorumla novel +1 yıl kıza düşman mı oldun la :Dkonu ne bilmiyorum ama bakışları yılannnnnn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve gözlü siyah saçlı olsa çirkin olur yani onu güzel yapan beyaz bir kız olması 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müge Anlının övmesine de şaşırdım açıkçası benim okulumda bile ne kızlar mavi gözlü uzun hukuk okuyan filan Yorumla Soran +1 yıl Sadece gözü ve saçı var dimi Yorumla
sokagınruyasııı Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzel demeyen tasa döner 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sence yüzü çok mu güzel yoksa normal mi Yorumla sokagınruyasııı +1 yıl Sen niye bu kadar merak ettin ki Yorumla Soran +1 yıl Müge anlı iltifat etmiş Buda ondan sonra kalktı adamı aşağıladı Yorumla Soran +1 yıl Şimdi cvpla 😂 Yorumla
mertbarlasqq Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Değil mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Güzel gibi Yorumla Soran +1 yıl Sence model olcak seviyede güzelliği var mı Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Vucud nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Onu görmedimYüz olarak soruyorum Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Niraz bakım lazım Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Güzeldir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sence model olcak seviyede mi Yorumla HokusPokusss +1 yıl Yok o kadar değil fotomodel olabilir Yorumla Soran +1 yıl ha yani çok güzel değil de normal seviyede biri diyprsun Yorumla HokusPokusss +1 yıl Çoğu kızdan güzel birde makyajsız Yorumla Soran +1 yıl Evet makyajsız olduğunu bende farketmiştim Saçları gözleri güzel özellikleriSormak istediğim sence model olacak seviyede çok güzelliği var mı yok mu sence Yorumla HokusPokusss +1 yıl Var ama buna sıra gelene kadar bu güzellikler heba edilir çoğu zaman Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İş yapar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence güzel mi baya Yorumla Oluştur +1 yıl Baya değil, ortalama Yorumla
sorusormayagrldimamk Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Bu mu guzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Model ol yazmış birisiÇok mu güzel sence😂 Yorumla Soran +1 yıl Sence model olcak seviyede güzelliği var mı Yorumla
Hardmanistanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ksdeki bir çok kadından guzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence güzel mi😂 Yorumla
Küçüktatlibalikk Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Göz güzel tek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tiktokta model ol falan demişler buna😂 Yorumla Soran +1 yıl Sence öyle mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet çok güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Göz ve saç demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğal bi güzellik burnu falan Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6b cevap paylaştı. Güzelms 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Programı hiç izlemiyorum lakin kızı güzel buldum, maşallah lakin o nasıl bakışlar öyle, kız hırçın, aksi gibi. Bu güzel yüze şu hırçınlık yakışmıyor
Sanırım kız katil.
Sence yüzü model olacak seviyede güzel mi yoksa normal seviye mi
Bence gayet güzel.
Ben de bunu düşündüm bugün. Bu kadar güzel bir kızın neden o tipsiz adamda gözü olsun ki dedim
Adama çirkin dedi yahu
Adamda gülüyor 😂
E kızın yanında çirkin tabii bi kıza bak bi adama 😄 bende gözü vardı diyo
O bu değilde bu kızın da parmağı var gibi ölümde
Burnu ve dudağı çirkin değil mi ya😂
Ablasından güzel bence.
Yok be. Bu kız bir haltlar mı karıştırmış konusu nedir
Tiktokta model ol falan demiş birisi o yorumu takıldı gözüme 😂
Mevzu nedir
Ablası ölmüş eniştesi diyo senin bende gözün var bu diyo ben bu çirkine mi bakıcam yakışıklı erkekelr var diyor kız
Sence güzel mi baya bu
Yok be tırt. Sence gözü var mıdır
Bunlar bir olup ablayı öldürmüş olmasınlar
Ablası bunları yatakta basmış olsa mecburen duyulmasın diye öldürmüş olabilirler
Bu kızda bişeyler var diyo herkes
Kesinlikle çok tehlikeli kız milleti değil mi en tehlikeli silahtan bile tehlikelidir.
Dişleri gözükünce köstebek gibi, ama dudaklar kapalıyken güzel duruyor.
😂😂😂😂
Sence yüzü model olcak seviyede güzel mi yoksa normal seviyede mi
Güzellik görecelidir. Bana sorarsan fevkalede bir güzellik yok, sıradan bir güzel
Korku filmindeki karilar gibi
Nasıl sence güzel mi😂
Yani potensiyeli var gibi
Potansiyel olacak o
Model ol demiş biri sence olacak güzelliği var mı yok mu
Var
Renkli göz yüzünden heralde
Saclari da iyi
Göz ve saçtan demi
Evet
Sadece güzel abartacak bir yani yok
Sence model olcak seviyede mi
Değil tabi ki her sarı saçlı renkli gözlü model mi olacak öyle bir kaide mi var
maalesef çok güzel :)
Nesi güzel sence
Gözleri saçları güz hatları
Güzelde sondaki fotoğraf komik 😂
Model olacak güzelliği var mı yok mu sence
İşte bu yılan bakışlı bana göre
Yüzü güzel mi sence
Kötü değil. Sanırım makyaj yok. Makyaj olsa daha hoş görünürdü
Evet sıfır makyajsız onu bende farkettim
Sence model olcak güzelliği var mı yok mu
Tabi ki yok. Modellik için sadece yüze falan bakmıyorlar çok fazla detay lazım. Yoksa ben çoktan model olmuştum.
Ben demedim tiktokta demişler 😂
Demek istediğim sadece yüz olarak model olacak güzellikte mi değil mi sence
Tiktok zaten lay lay lom :D
değil tabi
Herkese çok güzel falan yapıyorlar
Bu kızın bu işte parmağı var😂
öyle bir şeytana benziyor ama bak :D
Hapsi boylar mı acaba😂
kıza düşman mı oldun la :D
konu ne bilmiyorum ama bakışları yılannnnnn
Çok güzel ya çoookkk erkek olsam çok değer verirdim bu kıza
Kahve gözlü siyah saçlı olsa çirkin olur yani onu güzel yapan beyaz bir kız olması
Müge Anlının övmesine de şaşırdım açıkçası benim okulumda bile ne kızlar mavi gözlü uzun hukuk okuyan filan
Sadece gözü ve saçı var dimi
Güzel demeyen tasa döner
Sence yüzü çok mu güzel yoksa normal mi
Sen niye bu kadar merak ettin ki
Müge anlı iltifat etmiş Buda ondan sonra kalktı adamı aşağıladı
Şimdi cvpla 😂
Değil mi
Sence
Güzel gibi
Sence model olcak seviyede güzelliği var mı
Vucud nasıl?
Onu görmedim