Sadece sanatçısının, ustasının, dokunmayı bilenin ellerinde güzelleştiğimden ben kesinlikle arp olurdum.

Sadece sanatçısının, ustasının, dokunmayı bilenin ellerinde güzelleştiğimden ben kesinlikle arp olurdum.
Bence Benim aşk hayatım bir çalgı aleti olsaydı kesinlikle zurna olurdu diye düşünüyorum nefesin bitene kadar çalarsın bittikten sonra susarsın ondan sonra da ne zaman çalacağını hiç belli olmaz.
Çalması zor, emek isteyen, azim isteyen, sabır isteyen, zaman isteyen hangisi ise o olayım shsh
Dokunmayı öğrenene kadar verem eden, öğrendikten sonra keyif veren bir enstrüman..😃
Aklıma whiplash filmi geldi nedense djsnsld
İzle izle. Müzikle ilgilenen bir çocuğun başarı hikayesi. Çok beğeneceksin eminim. :)
İyi seyirler:)
Cevap
10Cevap
Piyano olurdu tabi ki
Melodika olurdum, herkesin hevesle başladığı ama sonra unutulan müzik aleti... 😎
Haydaaa 😅
Ben orkestra şefi olurdum enstrümanları kontrol ederim ben 😂😂
Niye çöpçatan mısın sen sdfghfsd
Ben flüt olurdum. Kırtasıyede 25 tl olan. Herkesin çala bildiği. Uslanmam ben. güzel kardeşim. K seviyom
Djdbdkd
Hangi enstrüman olduğunun önemi yok, hiç kimse şu alet şu aletten daha kolaydır diyemez.
Klarnet olurdu. Kullanması zor ve uğraştırıcı ama çıkan ses ve nağmeler bütün o çabaya değer. Tıpkı aşk gibi.
Keman aklıma geldi asdf
Gıy gıy djsns
Ney olurdu 😌
Ney?
“Ney” çalgı 😁
Hangi çalgı? :D
Keman demek istedim ama hayatıma girenler zurna
Ya hiç güleceğim yoktu. Neden yaptın ki bunu sdfghfsdh
keman olurdu ağlıyor ağlatiliyorum hep
😕
Ne aşk hayat bizimki seks life
Akustik gitar🎸