Evet dun görumcemin oglunun sunnet dugunu vardi baya oynadim takmadim kimseyi ama biraz kasilmis hissediyorum oyun havasinda cok dugune gitmedim. Nisanlimin merakli teyzeleri ve nisanlimla oynarken sutekli incelediler ve bi ara Sanki bana guluyolar gibi geldi surat ifadeleruyle falan ve tek ben onu farkettim. Ayri yöreden Geliyoruz ve görunus olarak onlardan biraz degisik duruyorum ve nisablimin kiz tarafindan kimse bana pek yaklasmaz cogu kiskaniyo gibi geliyor acikcasi brnde zaten uzak duruyorum kendi telasimdayim.
Nasil daha guzel oyunhavasi oynamayi dökturmeyi ögrenirim kendi Kinamda? Videolar izliyorum ama dun oynarken istemeden Yine kasildim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kına gecenda senle dalga geçen teyzeleri gördüğün an kınayı al teyzelerin yüzüne şak diye fırlat
Öyle degil de bakislariyla falan belli ediyolar ve ben haric kimse görmuyot Sadece ben rahat sekilde dökturemiyirum ama tuhaf bisey yapmiyotim sordum anneme disardan nasil duruyorum diye.
Bende bir yakınımızın düğününe gittim oynadım bitane kadın vardı bildiğin bakışlarıyla dalga geçiyordu. En son sinirli bir şekilde baktım suratına ne bakiyon diye sonra bakmadı bidaha 🙄
Iyi yapmissin en iyisi takmamak. Sizce evde prova yapmayla kinama iyi olabilirmiyim? Birde dönmeyi iyi yapamiyorum icen bitiside degilim icimde kendimi saliyim diye
Prova yapmak mantıklıymış kimseyi takma bu senin kınan istediğin gibi eğlen içinden geleni yap bir kere evleniyorsun elalem ne demiş kime ne Allah mutluluklar versin çok huzurlu olun ♥️
Cok tesekur ederim insallah su kasilma olayini yenerim bil prova yapicam ayna karsisikda. Cok tesekur ederim
Birde bir sorum olucak size. Ben tek basima kinada giris yaparken arkada arkadaslarla kina geliyor emirhanin sarkisini calsam tuhaf mi? O sarkiya giris yapsam?
Otur paso ağla kına sonuçta oynama işini düğünde dert edersin 😀
Yok kinada giris yaoarsk gircem erkek aksam giricek oyuzden oyunhavasi halay cok olucak
Girmeden hafif bir sakinleştirici iç
Sakinlestitici ne icin?
İnsanların sen oynarken ne düşündüğünü düşünmez içinden geldiği gibi kasılmadan oynarsın
Haklisin
ellerini sağa sola aç teterli
Onu yapiyorum zaten ama bazen vucudum rahat hissetmedugim icin kasiliyo o benim sorunum kendimi rahat birakamiyorum
bıy kaç sende
Oyna oyna
Nasil evden
Evdemoi
Kaç yaşındasın sen sence bir erkek sünnet olmalı mı olmamalı mı