Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
1 ay
Sefo, 2022 Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Rapçi ödülünü aldı! Sefo'nun şarkılarını dinliyor musunuz?

Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Rapçi ödülü Sefo'ya geldi <3 Siz parçalarını dinliyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
95Görüş
Hepsini değil ama dinlediğim 4-5 tane şarkısı var. Bilmem ki şarkısı zamanında her gün aralıksız dinliyordum, bayılıyordum.
Sefo ödülü hak etti. Ben çok beğeniyorum sesini, giyim tarzını, karakterini vs çok kral adam.
Hayır rast gele bir yerde çıktıysa dinlemişimdir ama onun dışında aklı gelip hiç dinlemedim..
boomersın normal
Bu adam rapçi mi? Çok saçma ya.
Rap sevmiyorum
Rapçi olmaması dışında bir problem yok🤦
Ya kendilerince yeni bir tarz oluşturdular söylüyorlar. Şarkıları anlamsızda olsa ritmiyle ve akışıyla kendini dinlettiriyor seviyorum açıkcası
Ama rap yaptıklarını düşünmüyorum. En iyi rapçi ödülü alması baya saçma olmuş bu yüzden
En iyi çıkış yapan vs. alsa yine olabilirdi
Bu cocuk neden bilmiyorum en bastan beri bana Suriyeli gibi geliyor. Tarzi, giyimi vs vs vs. Sadece konusunca aha Türkmüş goruntusu veriyor. Tarzı ve sarkilari bana %1 bile hitap etmiyor. Popüler olma ile iyi olmayı aynı kefeye koymuyorum ben. Bu arkadas evet Popüler.
🤣🤣
🤭🤭🤭
Son dönem şarkıcıların çoğu ya Suriyeli ya da dağdan inmiş aşiret oğlu havası veriyor zaten. Eski modern görüntü kayboldu resmen
Ciddi olamazsin
@Omania son derece ciddiyim. Sebebleri ile birlikte gerekirse bu konuyu Sefo ile dahi tartışırım. Popüler olduğunu kabul ediyorum. Ama sadece Popüler.
Bilmem senin fikrin
Rapçi olmaması dışında bir problem yok🤦
Ya kendilerince yeni bir tarz oluşturdular söylüyorlar. Şarkıları anlamsızda olsa ritmiyle ve akışıyla kendini dinlettiriyor seviyorum açıkcası
Ama rap yaptıklarını düşünmüyorum. En iyi rapçi ödülü alması baya saçma olmuş bu yüzden
En iyi çıkış yapan vs. alsa yine olabilirdi
Yeni imajını sevdim şarkılarıda güzel ama arka planı olsun dansçıların dansı olsun bana basit kaçtı daha canlı hareketli ve büyük organizasyonla daha fazla emek harcanabilirdi gibi geliyor. Amerika da düzenlenen ödül törenleri her zaman çok şaşalı çok hoş mesela
Hem Spotify hem yt music'de yılın en çok dinlenen şarkıcısı olan, her iki listede de ilk 10 şarkı arasına iki şarkısını sokan uzi varken sefoya gitmesi baya ayıp olmuş
Türkçe rapte hatırladığım ve dinlediğim sagopa vardı bilmiyorum rapçi mi artık ama son zamanlarda herkes rapçi oldu ülkede ben türkçe rap dinlemiyorum kulak tırmalıyor bence
Severim bir kaç parçasını. Ayrıca oldukça sempatik 🫶
YouTube’da izlete tıkla
Uzi varken bu keklik olur sadece
Zaten bu panten ödülleri hak edene degil biraz siyasi verilen bir ödüller
Ceza ile sagaponun acilen birlikte parça çıkarmaları gerekiyor yoksa bu durum hiç duzelmiyecek bir daha
şu şekil onlara konmuşma yapardım
Ödülü aldığı kategori yanlış. Zira yaptığı müzik türünün adı Rap değil.
Pek bilmem pek dinlemem bana hitap etmiyor gerçekten
Kendisini de sarkilari kadar cok severim hakediyor🌸
Evet hakettiği düşünüyorum çünkü 2021 2022 en çok sefonun şarkıları trend olmuştu 😊🤷
Dinlemiyorum ama bangır bangır heryerde çaldıkları için duyuyoruz sagolsun ve bunun neresi Rapci?