25 yılını bu yılda heba, feda etmiş sanatçılar varken bu arkadaşa verilmesi ne bileyim torpil gibime geldi. Yılın en iyi rap şarkısı olarak verilse tamam diyebilirdim. Ama en iyi rap sanatçısı demek çok tuhaf. Sagopa kajmer, ceza, gazapizm, yener Çevik, patron.. Bu adamlar varken Dün ortaya çıkan Sefoya ödül gitmesi tuhaf. Neyse hayırlı olsun
Ödülün adına takıldım ben. Kime göre neye göre iyi? Bu sene parçalar cikartan bir çok rapçi var. Bir kısmı popüler olmadıkları için bir kısmı da parçalarında diss ve popüler kültür göndermeleri olduğu için TV ve diğer yayın mecralarında yeterli yer bulamıyor ve bu onları kötü mü yapıyor? Bence en popüler veya en çok dinlenen başlığı altında verilmeliydi bu ödül...
Bunlara rap sanatçısı deyip, Rap Müziğin adını da karalıyorlar arkadaş. Adam sahnede Playback yaptı. Rap Sanatçısının ne işi olur Playback ile. Örnek; Sagopa, Ceza, Fuat vs. bu adamlar canlı performans sergilerdi sahnede.
Bu sene bu adami hepimiz dinledik o yuzden haketti bence. Bir sarki yapti ve her yerde bangir bangir calindi sarkisi. Simdi sagopa, ceza meza diyenler olacakta hani nerdeler goremiyoruz onlari🤷🏻♀️
Sadece Son Zamanda Çıkan Bir Şarkısı Tuttu Diye Bu Ödülü Vermişseler, Gerçekten Hata Yapmışlar. Gazapizm, Kadr, Eypio Ve Halil İbrahim Göker Gibi Rapçılar Da Vardı. Zaten Sagopa Ceza Bunları Saymıyorum Bile.
Sagopa Kajmer, Ceza, Sansar Salvo, Pit10, Alaturka Mavzer, Kamufle, Anıl Piyancı, Defkhan, Kamufle, Red, Yener, Allame, Joker ve adını saymayı unuttuğum ya da tanımadığım onca güzel iş başarmış insanlar varken neden Sefo?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
25 yılını bu yılda heba, feda etmiş sanatçılar varken bu arkadaşa verilmesi ne bileyim torpil gibime geldi. Yılın en iyi rap şarkısı olarak verilse tamam diyebilirdim. Ama en iyi rap sanatçısı demek çok tuhaf. Sagopa kajmer, ceza, gazapizm, yener Çevik, patron.. Bu adamlar varken Dün ortaya çıkan Sefoya ödül gitmesi tuhaf. Neyse hayırlı olsun
Ödülün adına takıldım ben. Kime göre neye göre iyi? Bu sene parçalar cikartan bir çok rapçi var. Bir kısmı popüler olmadıkları için bir kısmı da parçalarında diss ve popüler kültür göndermeleri olduğu için TV ve diğer yayın mecralarında yeterli yer bulamıyor ve bu onları kötü mü yapıyor? Bence en popüler veya en çok dinlenen başlığı altında verilmeliydi bu ödül...
Bunlara rap sanatçısı deyip, Rap Müziğin adını da karalıyorlar arkadaş. Adam sahnede Playback yaptı. Rap Sanatçısının ne işi olur Playback ile. Örnek;
Sagopa, Ceza, Fuat vs. bu adamlar canlı performans sergilerdi sahnede.
Bu soruyu görünce eminem in tepkisi vermediysem 🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/ptSrtJQhhHsAhahaha😃😂
Bu sene bu adami hepimiz dinledik o yuzden haketti bence. Bir sarki yapti ve her yerde bangir bangir calindi sarkisi. Simdi sagopa, ceza meza diyenler olacakta hani nerdeler goremiyoruz onlari🤷🏻♀️
Çok mantıklı😁
Tabikide değil abi sefo rap yapıyorda biz mi bilmiyoruz yani zaten kendiside belirtmiş rap yapmadığını altın kelebek iyice saçmaladı
Uzi bile alsa olurdu bence. Adam daha iyidi
Aynen yani bari rap yapanlardan birine verselerdi hak edeni de geçtim yani
Sadece Son Zamanda Çıkan Bir Şarkısı Tuttu Diye Bu Ödülü Vermişseler, Gerçekten Hata Yapmışlar. Gazapizm, Kadr, Eypio Ve Halil İbrahim Göker Gibi Rapçılar Da Vardı. Zaten Sagopa Ceza Bunları Saymıyorum Bile.
Sagopa >>> 🤷
Bu rapçi mi şimdi? 😃
Puahhahahahahahha Rap miiiiii
Bu ödülü verenler Rap ne bihaberler glb
bunlar yaptıkları müziğe yeni bir isim bulsunlar çünkü bu rap DEĞİİİL. Kendrick Lamar da rap yapıyor bu da öyle mi pehh
Rap diye bunu dinleyen varsa bi kendine gel 😀
En iyisi değil
Ceza varken hiçbiri değil
Ama hit şarkı çıkardığı için Pantene bu sefer de saçmalamış ödül konusunda
Bu yılki ödüller saçma
Sagopa Kajmer, Ceza, Sansar Salvo, Pit10, Alaturka Mavzer, Kamufle, Anıl Piyancı, Defkhan, Kamufle, Red, Yener, Allame, Joker ve adını saymayı unuttuğum ya da tanımadığım onca güzel iş başarmış insanlar varken neden Sefo?
Sefo rapçi falan değil. TikTokta patladı diye altın kelebeği alıyorsa diyecek bir şey yok :D
Hayatta rap dinlemem ne diyorlar belli değil çaktırmadan ana avrat düz gidiyorlar sanki
bence ezhel olabilirdi gayet kaliteli güzel şarkıları var👼🌺💫💭 ama sefo da fena değildi haketti
Sagopa Kajmer> Tümü topuyla tüfeğiyle gelseler önünde tek kelime edemezler.
Bu rap değilki rapi Ceza yapar Massaka yapar Dr Fucs yapar DefkHan yapar Sansar Salvo Maestro Hidra ŞehinŞah Rota rapi bunlar yapar
En iyi rap kategorisine ne gerek vardı ki? En iyi pop sarkıcısı kategorisinden 2 kişiye vereydiniz ödülü. Sonuçta RAP=POP
Ben norm enderi seviyorum ya bu ara çikarmiyor şarki ama yetenekli adam bence
“Yılın en iyi Rap sanatçısı“ ödülünü aldı. Bu yıl herkes “bilmem mi” dinliyordu arabasında. Bence de bu yıl için en iyi Rap.