Dün Spotify özetini paylaştı malum herkes. Eski sevgilim de paylaşmış.
1. sırada ikimizin şarkısı var. Beni unutamamış olabilir mi?
Severek ayrılmıştık acaba bu bir işaret mi, yazmalı mıyım?
Dün Spotify özetini paylaştı malum herkes. Eski sevgilim de paylaşmış.
1. sırada ikimizin şarkısı var. Beni unutamamış olabilir mi?
Severek ayrılmıştık acaba bu bir işaret mi, yazmalı mıyım?
Bence senden bağımsız şarkıyı çok seviyor olabilir ve bazı insanlar ona acı veren şeylerden kaçmak yerine o melankoliyi çok sever. Yani ben birini unutamamış olsam bu bana acı verir ve ona dair şeylerle pek meşgul olmam. Seni hatırlatacak şarkıyı bol bol dinliyorsa eğer, sensizlikle başa çıkabiliyor demektir bir yandan da.
Bence bu soruda erkeklerin yanıtlarına bak 😂 daha etkili olur kızlardansa. Gerçekten karar vereceğin zaman da kalbini dinle kimsenin lafı seni yönlendirmesin. Kaybetmezsin.
Doğru doğru
Görüş
35Görüş
Merhaba,
Açıkçası ben bazı şarkıları kişilerin kendine özel almasını ya da bu Bizim şarkımız olsun demesini doğru bulmuyorum sonuçta o şarkıyı sen icra etmiyorsun onu icradan bir besteci ve şarkıcı var yani ben mesela şimdi bir şarkıyı beğeniyorum birini armağan ettim onunla benim şarkım olmuyor ki o benim beğendiğim bir şarkı oluyor, yani ben o insandan ayrıldıktan sonra hayatıma başkası girdikten sonra o da o şarkıyı severse ne olacak bence böyle şeylere çok fazla takılmayın şarkıyı seviyor olabilir sizinle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama az çok karakterini de siz bilirsiniz yani demek ki sizin de unutamadığınız bir şeyler var ki unutmasını istemiyorsunuz aslında anlatmak istediğiniz bu
Ben genelde verdiğim cevapları gerçekçi veriyorum 😂
Maalesef bazı erkeklerde işaret vericek beyin yok bazıları odun doğdu odun gidiyor şarkıyı dinlerken anılar canlanmışsa canlanır o kadar ama her iki taraf severek ayrıldıysa sorabilirsin bu şarkıyı öylesinemi dinledin diye belkide öylesine değildi ama kendinden emin adım at boşa ümit verme erkekler zalim ama biz gene vicdanımızı koruyalım
Bizi çok iyi tanımışsın takdir ediyorum 🙃
Dkdjekel teşekkürler gözlemciliğim iyidir
Fizy'e geçtim ben mesela pişmanım Spotify daha iyi her şarkı var orada ama bence seni unutamadı konuya gelirsek ve seni unutamaz hiç ben söyleyim baştan.
Unutamamış diye kesin bir yorum yapmak yanıltabilir bence ama o şarkıyı her dinlediğinde aklına sen gelirsin orası kesin
Senden bağımsız bir şekilde şarkıyı seviyor olabilir. Oradan bir şey çıkmaz. Sanırım halen sevdiğin için her şeyi bir şeylere yormaya çalışıyorsun.
Severek ayrılmak? Bu masala inanıyor musunuz gerçekten?
Belki de o şarkıyı seviyordur seninle bir alakası yoktur çok fazla anlam yükleme boş ver 🤷
Ben şeyi merak ettim sorudansa…
İkiniz de seviyorsanız niye ayrıldınız?
Seninleyken dinlemistir
Muhtemelen senden sonra kara listeye almistir jsjsjs
benim 7 8 sene once ayrildigim hatunla ortak şarkımız da benim ilk sıramda
ama kızı unutamadığım için değil şarkı çok iyi olduğu için ,
şunu unutma hiçbir eski sevgili unutmaz... kadınlarle görüşsün yatsın eğlensin asla unutmaz aynı şey kadınlar içinde geçerli
Bence yaz. Seviyorsan bir şey kaybetmezsin zaten senin değil ki. Kazanma şansın var ama kaybetme şansın yok
Sen yazma boş ver. Belki o şarkı hoşuna gidiyordur muhattap olma.
Bana çok unutmuş gibi gelmedi ama mesaj at ya da atma diyemem sonrasını bilemiyorum çünkü. Yorum yazanların tepkileri komik cidden ikisinin şarkısı 1. siradaysa tabiki bundan bir anlam çıkar yani belki kafanı karıştırmak istiyo belki seni unutamadı ama var bir şey
Her şeyden bir şey çıkarıyosunuz ya deli oluyorum 😂
Unutamamakla ne alakası var, unutmuş da olabilir umursamamıştır silmeye bile 😄
Ztn unutamayn biri dayanaz bir yerden ulaşır sana özledim seni der
Dayanamaz*
@ButcherBlaviken sürekli karşıma çıkıyorsun bu normal mi sence jxjdjdjdjd
Hayatta tesadüflere inanmam ben 😀 @Moldovyapapatya
@BatcherBlaviken seni zeki Zeki
takipleşiyormusunuz ki nerden gördün nerden paylaştı
Şarkılara anlam yüklemek çok saçma bana göre. Sevgiliniz de büyük ihtimalle benim kafadan. Bir şarkıyı geçmişteki anlamı yüzünden değil , sevdiği için dinlediğini düşünüyorum.
Ne alaka belki o şarkıyı çok seviyordur unutmasa sevse ikinizde bekarsaniz döner ısrar eder
Barışmaya yer arıyorum demiyor da, peki neden ayrıldınız garip
En İyi Görüş