Kendini çekip atıyo hem de üzülüyo saygısız. Sen nasıl günlük hayatından hikaye atabilirsin ya? Ne hadle? Bi de yaşanan depreme 4 gün sonra zorla bir tepki gösteren spotify i paylasmıs amaa üzgün bir türkü. Saolsun hanım kızımızaaa. Simdi buna ne yapmalı? Ona gönderme bi şey atmak istiyorum bir tweet veya ınstagramda gönderi varsa buraya atar mısınız? Biraz ders olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Depremle ilgili gönderiler de atıyo bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
Spotify i hala yüklü duranlara veya starbucksa gidecek olanlara ithaf yazılan bir şey varsa yollar mısınız bana?
Bana ne dendiyse onun karşılığını veririm. Beynim gayet yerinde Allaha şükür. He sen daha fazlasını istiyorum ben kaşınıyorum diyosan? O başka. İstediğini veririm sıkıntı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben daha doğru düzgün uyuyamıyorum bile insanları anlamıyorum
Bi şey yapmam lazım yaptığı çok pislik bi şey.
Gerçekten öyle ben onlari düşünmekten harap oluyorum el elamin yaptığına bak
Pislik işte
Ne saçmalıyosun sen be
Kes lan!
👏👏👏
Küfür etti kezban yenge
Yo küfür değil bu daha onu bile bilmiyo kezo amca
Senin edeceğin küfürün kapasitesi bu işte kezocan beynin daha ilerisine müsait değil çünkü 🤣🤣
Bana ne dendiyse onun karşılığını veririm. Beynim gayet yerinde Allaha şükür. He sen daha fazlasını istiyorum ben kaşınıyorum diyosan? O başka. İstediğini veririm sıkıntı yok
Keko kezo seni 😂😂
Kelimelerinin düşüklüğü. Berbat. Çok düşük seviye kusucam
Kus kus boşa gitmesin aç kalırsan yersin awk
Kendi kusmuğumu neden yiyeyim sen nasıl bir ergensin? Laf mı soktun şimdi sen? ya da öyle sanıyosun ahaha
Asıl ben senin *
🙂😇
Awına koyayım
🤣🤣🤣 malsın sen ya
Sensin o mal haddini bil ağzını topla.
Spotify ı iptal ettm
İşte etmeyenlere ne demeli
Tuhaf
Bi tepki göstermem lazım hadi atın bi şey buraya