Bu müzik çalarlardan hangisini kullandınız?

Akşamınız güzel olsun KS'canlar...
Sadece CD çaları kullanmak nasip olmadı o kadar. Diğerlerini kullanmıştım hatta teypten kaset çektiğim bile oldu.
çocukken kişisel olarak sony'nin yanlış hatırlamıyorsam mega bass model walkman'ini almıştı ailem bana. odamda sony'nin kaset çaları, evde pioneer müzik seti vardı plaklı filan. ortaokul yıllarımda yine sony'nin discman'ini almışlardı. lise dönemimde zaten telefonlar da mp3 çalabiliyordu artık. üniversite başladığımda ipod classic almıştım. sonra zaten iphone filan derken gerek kalmadı başka bir şeye. kısa şu usb olan haricinde hepsini kullandım. :)
Valla yaşım gereği hepsini kullandım hatta şu an bile evde teyp var babamdan hatıra olarak saklıyorum
Birde o teyplere kaset sarardı onuda kalemle çevirerek duzeltirdik " Z " kuşağı bunu bilmez 🤣🤣
Benim evdeki de çalışıyor aslında da kasetler yok biz taşınmıştık bir poşet kaset vardı hepsi kayboldu ozaman ama radyosu çalışıyor 😂
Doğrudur canim eski insanlar seviyor öyle şeyleri. Ozaman burdan babana kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunarim ellerinden öpüyorum rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin insallah 🙏🙏🙏
EİG için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
🙋🙋
Görüş
12Görüş
hepsini kullandım en sevdiğim ise gece uyurken o kare küçük mp3 çalardan bir şeyler dinlemek ve walkman ile radyoda gece 1 de başlayan yarasanın günlüğü adındaki esrarengiz olayları (gerçek olmayan) anlatan bir radyo tiyatrosunu dinlemek hoş heyecanlı ve güzel oluyordu
Bundan kullandım
Aynen
5-10₺ falandı
Fazla ömrü yoktu ama güzeldi
En kalitelisi teypti yaa 😍 çocukluğumu hatırladım. Abim işten gelir odasına geçer kaseti içine koyardı sesini açardı hemen yanına damlardım en fazla 4-5 yaşındayımdır. Ahmet Kaya, Bendeniz, Azer Bülbül, Cengiz Kurtoğlu falan çok çalardı bizim evde.
Mavi bir ipodum vardı ilk çıkınca almıştım ama diğerlerini de kullandım yine mavi bir wolkmanım vardı
Önceden teyp vardı evimizde şu an ona noldu onu bile bilmiyorum
Ekranlı mp4 almıştım ben. İçi çince mi artık japonca mı bilemediğim şarkılarla doluydu.
Daha eskiye gidelim plakta ekle hepsini kullandım.
Zaten isteyen şu an hepsini kullanabilir bulunuyorlar çünkü ama biz devrine göre yaşadık, keyfini aldık.
Teyp, Usb mp3 çalar ve İpod shuffle 😄
Tek bildiğim "Teyp" 🤣
🤭🤭🤭 maalesef kullanmadım..
Her birinin keyfi bambaşka knk
Evde var hala kullanılıyor
İpod shufle hariç hepsi :)
Ipod hariç hepsini kullandım
İlk üçünü kullandım.
Walkman kullandım sadece
USB ve ipod olanları kullanmıştım 😄
Görselde ki tüm müzik çalarları kullandım.
Ipod shuffle kullandim
Teyp al eski usül
Hiçbirini kullanamadım
En İyi Görüş