Ben,
- Çok yüksek sesli şarkıları sevmem bağırılmasını da istemem.
- Uzun süre boyunca sadece enstrüman çalan şarkıları da sevmem, sadede gelsin. 🙄

Ben,

Bazı şarkıları yüksek sesle dinlemeyi çok seviyorum. Kulaklığımla ya da telefondan bazen hoparlöre bağlanıyorum. Uzun süre yüksek sesle dinleyemem, yoruyor çünkü. Genelde telefonumdan dinlediğim için sesi yeterli geliyor bana.
Dubstep dinlemeye bayılırım, anlamlı sözleri olan şarkıları severim, hareketli yabancı şarkıları dinlemeyi de severim (anlıyorum dinlediğimi ama anlam aramam pek çünkü kültür farkı çok bariz oluyor.)
En sevdiğim şarkı ise ektedir
https://youtu. be/PEbJ4qLiMu0
Şu seslerle müzik yapmak bence farklı bir kafanın ürünü.
https://youtu.be/PEbJ4qLiMu0
Linki bozmuş yine
kulaklık ile dinlediğimde çok yüksek sesle dinliyorum hatta o kadar ki telefon uyarı veriyo sağlık açışından çok yüksek olduğuna dair kıs sesi diyor 😂 kulaklığımda zaten piersinge takılıyor sürekli düşüyo kulağımdan :/ eskiden böyle bi sorun yoktu tabii
Kulağıma hoş gelmesi yeterli, ritmik bir kapı gıcırtısı olsun yeter hayranlıkla dinlerim.
Müziğin her çeşidi benim için güzel ve önemli..
Cevap
10Cevap
Yabancı olmalı ve beğendiğim türden olmalı
Kulağıma hoş gelmesi yetiyor açıkçası. Ancak hareketli olması tercihimdir genelde. Yabancı dilde olması da öyle.
Kriterim yok hoşuma giderse dinlerim ama ben yoruldum hayat taki gibi ince tınılar holuma gidiyor
Benim için bir şarkı mutluluk vermeli, öyle saçma sapan arabesk şeyleri dinlemem, onun dışında melodiler çok önemlidir ve tabiki bass.
Ruh halime göre son ses şebnem ferahta dinliyorum, bir keman sesi açıp öyle ses olsun diye takıldığımda oluyor
Kafa sisirmesin, o anki ruh halime hitap etsin 😍
Kriterim yok hoşuma giden , tınısı kulağıma hoş gelen şeyleri dinlerim
Her türlü dinlerim fakat moduma göre 🤓
Tabii orası ayrı.
Türü ne olursa olsun güzel olduktan sonra hepsini dinlerim.
Kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim ya
New age klasik müzik dinliyorum
arabesk, rap ve türevleri.
Ajdar olsunda söyleyen farketmez ☺️
Sözleri hoşuma gitsin yeter
Her şarkı hoşuma giden
Ruh halime bağlı şarkılar tercih ederim
Hoşuma gitsin dinlerim 😂
Ben de zıttınım gibi🤣
Kriter yok yüksek ses olur genelde
Beni çekmesi yeterli
Yüksek ses metal 🖤