Müzik & Etkinlik Pop'un yeni kralı Harry Styles seçilmiş. Sizce popun kralı kim? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce Michael Jackson'ın yerini tutar mı Bence King of pop Michael Jackson Pop'un yeni kralı Harry Styles seçilmiş. Sizce popun kralı kim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Michael Jackson yerini tabi ki tutmaz 2 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Karşılaştırmanız bile hakaret. Michael Jackson'un tırnağı bile olamaz. Böyle karşılaştırmalar yapmak saçma. 2 2 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Asla öyle bir şey yapmıyorum Yorumla -Zed- +1 yıl Biliyorum belirtmek istedim sadece. Yorumla
Isabella2006 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Hayranlarından ciddi tepki geldi o yüzden Harry Styles'a başka isim verildi.. Michael Jackson hər zaman kraldır !👑 Ve onun yerini hiç kimse alamaz ! 1 1 Yorumla Isabella2006 +1 yıl bts , blackpink, lady gaga, harry styles bilmem daha kimler bir araya gelse de asla MİCHAEL JACKSON'IN yerini tutamaz izin vermeyiz! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Michael Jackson yerini tabi ki tutmaz
Karşılaştırmanız bile hakaret. Michael Jackson'un tırnağı bile olamaz. Böyle karşılaştırmalar yapmak saçma.
Asla öyle bir şey yapmıyorum
Biliyorum belirtmek istedim sadece.
Hayranlarından ciddi tepki geldi o yüzden Harry Styles'a başka isim verildi..
Michael Jackson hər zaman kraldır !👑 Ve onun yerini hiç kimse alamaz !
bts , blackpink, lady gaga, harry styles bilmem daha kimler bir araya gelse de asla MİCHAEL JACKSON'IN yerini tutamaz izin vermeyiz!
Nasıl lan
enivici vokke kraldır
popomun kralı :D
Engel