Merhabalar Herkese 🌸

Rolling Stone dergisi Harry Styles'ı Pop'un Kralı olarak seçti.
Harry Styles'ı seviyor musunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Rolling Stone dergisi Harry Styles'ı Pop'un Kralı olarak seçti.
Harry Styles'ı seviyor musunuz?
Twitter ayağa kalktı. Jackson’ın ünvanı bu ve akrabaları dahi açıklama yaptı. Popun kralı olacak düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Harry’nin hayranı olarak çok net bu şimdilik söz konusu olamaz. Harry M. Jagger ve Robie Williams karışımı bir şey şu an. Kendine özgü bir yolunun olduğunu düşünmüyorum. Evet o çok tatlı, yetenekli, sesi tapılası, söz yazarlığı harika ama yeterli değil. Harry daha yeni yeni zirvede. Kendine özgün bir yol bulmalı bence şu an ikonik yolları takip etmesi beni biraz rahatsız ediyor. Eleştirim budur.
Dipçe: Harry sana resmen tapıyorum ama ben de bir kovayım üzgünüm objektif bir insanım bebeğim.
Harry Styles 1D grubundan beri gerçekten çok sevdiğim bir sanatcı. En iyi sese sahip olmasa da hep farkı ve tarzıyla kendini öne koydu. Çok fazla seviyorum kendisini de şarkılarını da.
Cevap
8Cevap
Evet oyunculuğu iyi
Şu Saçmalığa Bak Sanırsın Sanki Ülkeyi Yönetiyor Bazıları da Ünlüleri de gerçekten çok abartıyor
Mecazen canım :)
Pop’un kralı Rahmetli Michael Jackson’dır aksini iddia eden liseli bebedir.
(Pop sevmem ama MJ bambaşka)
MJ'ın eline kimse su dökemez o ayrı
Bunlar dergi yani hiç bilinmeyen bir grup da gelse ballandırarak anlatmak zorundalar..
Yeniler için olabilir ama popun kralı Mj dir. Türkiye de Tarkan :))
Yeniler için zaten
Tanımıyorum desem guler mısınız 😂
Yok gülmem tabii ki de ama One Direction grubunu duyduysan eğer o grubun üyesiydi
One Direction zamanlarında severdim
yenileri dinlemiyorum
Olmasa da olur gibi..
Pek dinlediğim söylenemez
Aşığım kendisine sonuna kadar hak etti bebeğim.
Ben olsam seçmezdim.
Sevmiyorum, bilmiyorum ve dinlemiyorum,😅
Ben zayn' ciyim
Tanımam
Ben seviyorum
Ne sevmesi aşığım 💅💅💓💓😻
Tanımıyorum bile
Kim bu topik
Aa ayıp
Nesi ayıp aaaa😛
Çok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?