Müzik & Etkinlik Sesim güzel, Tiktok'ta şarkı söylesem ünlü olabilir miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sorum süper soru seçilmiş. hepinize teşekkürler <3 Sesim güzel, Tiktok'ta şarkı söylesem ünlü olabilir miyim? Cevapla TikTok Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ünlü olmak olayı bitti artık 2. Gün unutuluyor fenomen olursun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden btti hala ünlü olanlar var Yorumla u KasiKesh +1 yıl Dikkat çekmiyor eskisi gibi yolda görsem tanımam mesela Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl buraya da bir ses kaydı atsaydın da bizde dinleseydik keşke. 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Ağzı olan şarkıcı oluyo beaa ama kendine güveniyorsan hızlıca ünlü olacağın yer tiktok 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Tiktokta arizona kertenkelesi dansı yaparsan kesin ünlü olursun 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tiktok unlusu olursun birde gogus dekolteli giyin offffff der millet sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu işler çok zor şans işi benim 200 tane şarkım var ben bile ünlenemedim ama sen yine hayalinin peşinden koş koşmadan istediği ne sahip olamazsın 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 656 cevap paylaştı. Olursun. Zaten bu sıra herkes ünlü oluyor. Olamazsan bu da senin beceriksizliğin olur kesinlikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eğer olursan ünlü gururumuz olursun 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 0 2 Yorumla Majeste3434 +1 yıl Hangi ülke bayrağı o Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Yunanistan Yorumla
Nazsuu1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şarkıyla zorda iki kıvırır poponu gösterrseen iki güne şöhreti yakalr TV lere çıkarsın 😸😸 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Önce bir dinleyelim sonra fikir belirtelim 0 0 Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Olabilirsin zaten birçok kişi bu şekilde ünlü oldu 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Olabilirsin 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dene. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. Olursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ünlü olmak olayı bitti artık 2. Gün unutuluyor fenomen olursun
neden btti hala ünlü olanlar var
Dikkat çekmiyor eskisi gibi yolda görsem tanımam mesela
buraya da bir ses kaydı atsaydın da bizde dinleseydik keşke.
Ağzı olan şarkıcı oluyo beaa ama kendine güveniyorsan hızlıca ünlü olacağın yer tiktok
Tiktokta arizona kertenkelesi dansı yaparsan kesin ünlü olursun
Tiktok unlusu olursun birde gogus dekolteli giyin offffff der millet sana
Bu işler çok zor şans işi benim 200 tane şarkım var ben bile ünlenemedim ama sen yine hayalinin peşinden koş koşmadan istediği ne sahip olamazsın
Olursun. Zaten bu sıra herkes ünlü oluyor. Olamazsan bu da senin beceriksizliğin olur kesinlikle
Eğer olursan ünlü gururumuz olursun 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
Hangi ülke bayrağı o
Yunanistan
Tutarsan olursun tabi belirgin bir ses olması lazım
Benimde güzel ya ne tür söylüyorsun düet yapalım😄
Şarkıyla zorda iki kıvırır poponu gösterrseen iki güne şöhreti yakalr TV lere çıkarsın 😸😸
Önce bir dinleyelim sonra fikir belirtelim
Olabilirsin zaten birçok kişi bu şekilde ünlü oldu
Olabilirsin şans bellimi olur
Tik tokta değil bence YouTube'a koy
Tabikide orocspu bile olursun
canım sulak işlerle uğraşmayın.
Pesetmemelisin
Kimler oldu sen de olursun
bi dene belki olursun
Oranı burani açarsan olabilirsin
Tiktok kullananın kendine saygısı yoktur
Olabilir neden olmasın