İstanbul Beykoz'da oturan bir kişi yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşuları tarafından darp edildi.
Siz evinizde yüksek sesle müzik dinliyor musunuz?

İstanbul Beykoz'da oturan bir kişi yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşuları tarafından darp edildi.
Siz evinizde yüksek sesle müzik dinliyor musunuz?

Aslında şöyle dünyada olursam Elbette bunun belirli saati ve zamanı vardır karşı taraftan işten gelmiştir işe gidecektir çocuğu uyuyordur hastadır yorgundur bunun belirli bir seviyesi olması lazım ama biz iki katlı müstakil bir evde olduğumuz için pek sorun olacağını sanmadığım için belirli bir saatte 12'den sonra olmaması için dikkat ettiğim sürece dinliyorum Ama binalarda bu durum geçerli değil maalesef insanların huzurunu bozmamalıyız Ama dayak da çözüm değil kibarca uyarabiliriz Olmadıysa polislik yapabiliriz çünkü ülkemizin az çok adalet hala duruyor Ama yine diyorum daya hiçbir zaman çözüm değil
Çoğunlukla telefondam müzik dinlerim. Bazen bazı şarkılarda ya da moduma göre hoparlöre bağlanırım. Üst katımda ev sahibi var😬😬😂ama en fazla üç beş şarkı dinlerim yüksek sesle ondan sonra normale dönerim, fazla rahatsız etmemek adına.
Yüksek sesle müzik dinlemem. Adamı dövmelerine de gerek yoktu acaba olaylar buraya nasıl geldi. Daha önceden uyarmışlar mıydı merak ettim doğrusu.
Ne kadar yobaz bi ülke olduğumuzu görüyoruz. Empati yoksunu insanlar. İnsanlık yok olsa da dünya nefes alsa
Cevap
24Cevap
Ben insanları rahatsız etmemek için yüksek ses müzik dinlemem
Bu konuda haklı ve haksız taraf yoktur bence. Eğer kişi müziği gündüz sabah erken saatlerde değil dinliyorsa haklı olan taraf müzik dinleyen olabilir. Ama gece özellikle 2-3 gibi dinliyorsa o zaman haklı taraf döven taraf olabilir. Ama benim de çevremde özellikle gece dinleyen insanlar var ama ben çıkıp da değil şiddet uyarmadım bile. Ben değil komşuların çoğu uyarmıyor şahısı.
Dayağı saçma buldum ama kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok bu sokakta arabalara ses sistemi yapan eve ses sistemi yapıp son ses açıp herkese zorla dinletmeye çalışan tipler anormaldir sağlıklı bir insan değildir amacı kendi dinlemek değil kendi dinlediği müziği herkese dinletmeye calışıyor
Yüksek sesle müzik dinlediğim olur ancak sesi pek abartı açmıyorum. 20w elektro gitar amfim var, son ses bir şeyler yapmak nasip olmadı pek. Son ses uzun süreli bir şeyler dinlesem ya da çalsam bizim sokak topa tutar beni. 😂 Çevreye rahatsızlık vermemek gerek. Ayar kaçarsa tatlar kaçar.
Olayları böyle kısa şekilde geçince sanki darp eden kişi net şekilde haksız gibi gözükebiliyor ama bizler olayın iç yüzünü bilmiyoruz yani belkide defalarca kez uyarılmasına rağmen ısrarla, gıcıklığına yapıyorda olabilir.
Bizde örneğin sürekli havalandırma vb yerlere çöp atılmamasını söylüyoruz ama laftan anlamayan tipler çok oluyor e böyle olunca anlayacağı tarzda anlatmak şart oluyor çoğunlukla.
O yüzden ben tek seferlik bir durum olduğunu pek zannetmiyorum.
Gece dinlediyse bende döverdim (ya da dayak yerdim ama kavga ederdim)
Çocuğu olan, sabah işe gidecek olan, hasta olan vs var. Müstakil bir evde yaşamıyorsak komşularımıza saygı göstermeliyiz.
Yoksa benim de hobim at beslemek diyip salonda at koştururum
Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok çözüm yolundövnek değildir tabi ama yanliş yapmiş. İnsanlar vardiyalı çalişabiliyor eskiden ev sahibinin oğlu yüksek sesle müzik dinlerdi uyuyamazdım gecede işe gideceğiz nefret etmiştim.
haketmiş net. tr'de maalesef böyle şeylerin caydırıcı cezaları olmuyor. bir çok arkadaşım komşularından şikayetçi. evlerinde çıldıracak noktalara geliyorlar ama bir şey yapamıyorlar.
ben yüksek sesli müzik dinlemiyorum. gerek yok ki.
Kulaklıkla dinlerim
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
Bizim apartmanda da var bu tipler
Sabah akşam ibrahim tatlıses dinliyorlar
Sanki yıl 95 tekstil isletiyoruz
Iyice maganda oldular Allah kahretsin sizi emi yazık adama. Ben kulaklık ile dinliyorum şimdi kulaklığı ağzıma sokup dinliycem korktum sonra komşular dövmesin
Mağdur rolünü oynamasın şimdi haketmiş. Özgür olmak istiyorsa gitsin müstakil bir evde otursun isterse evi stüdyoya çevirsin. Fakat apartman hayatında böyle şeyler olmaz. İstediği kadar özgür olamaz.
Aşırı gaza gelip müziği açsam maksimum 2 şarkılık açarım o da sabah vakitlerinde. Sese karşı çok hassasım ve komşularımda bu durumda fazlasıyla hayvanlar. Ben olamıyorum :))
“Kısmazsam ne olur” cevabını aradığı için dayak yemiştir. Normaldir. Her soruya cevap aramamak lazım ☺️
Dinliyorum ama bir odamızda ses izalasyonu var önceki aldığımız kişi yaptırmış müzisyen kendisi
Müzik dinlediği için yememiştir, kısmasını istemişlerdir bu da diklenmiştir. Sonra başka çare de kalmamıştır.
Hayır tek başımayken bile sesini kısıp öyle dinlerim, çünkü fazla sesten korkuyorum. Ama hadi biraz daha coşup sesi açtım diyelim komşulardan tek uyarı bile gelmez, o kadar tahammülsüz değiller çok şükür. Mahalle kültürünü hala yaşatıyoruz. 😊☺
Yüksek sesle müzik dinlemem çünkü müziği kulaklıkla dinlerim kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye de hskki yoktur
Dinlemesin, dagda tek basina yasamiyor kimse. Komsularin duyucagi sekilde dinlemek, cahillik, görgüsüzluk vede saygisizlik bana göre
Benimki yuksek sesle dinlemek de değil arada ayarını kaçırıyorum istemeden ama sagolsunlar bisey demediler hic
Birde döven kişilerden dinlemek lazım bu olayı. Belkide uyardılar rica ettiler size ne istediğim gibi dinlerim cevabını aldılar. Bilemeyiz
Dinlerim hele mangal yaparken iş yaparken alkol içerken açarım son ses ama evim böyle az şehir dışında kimse bir şey diyemez derse de nanay olur
Darp edilmesi yanlış. Yüksek sesle müzik bazen cidden rahatsız edebiliyor hele gece geç saatlerde ise uyuyan insani uyandirabiliyor buna dikkat etmek lazım.
Dayı akşamcıya benziyor açmıştır müslümü millete cinnet gelmiştir :D
Bırak yüksek sesle müzik dinlemeyi bundan sonra müzik bile dinlemem😱
Evet arada açarım temizlik yaparken son ses 😄
Hayir. Teksem belki ama cok sesi acmiyorum genelde. Adami doveceklerine uyarsalarmis ya, yazik.
elini kırmaya çalışıyor adam tazminat davası açmaya hazırlanıyor
adamın yerinde olsam bıçakla kapısına dayanır haddini bildirirdim
Yakında benim üst komşuya uygulacağım tarife
Kulaklıkla dinlesin hıyar. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. İyi olmuş 👍
Kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok adam ısrar etmiş beni dövün diye
ergenliğimde 5+1 sinema sistemim vardı mahalle dinliyordu şarkıları benle birlikte 😂
Ben dayak yememek için kulaklık kullanıyorum :)
Zaten kulaklık dışında dinlediğim müzikten keyif alamıyorum
Darp etmek yanlış uyarırsın devam ederse şikayet edersin baktın yine aynı şeyi yapıyor mahkemeye verirsin yine mi yapıyor vereceksin sopayı
Elleri dert görmesin. Bundan buyuk binidiotluk olabilir mi? Apartmanda yasamanin bazi kirqllari vardir bunu ogreneyenlere öğretirler
Vallaha öyle bir dinlerim ki yiyorsa gelsin dönsünler
Bak, aşağıdaki kişi telefonla bağırarak konuşuyor hatta küfürlü konuşuyor, hiç sorun değil. Yeter ki yandaki gibi müzik dinlemesinler. O kadarrrr.
milleti ne rahatsızz ediyorssn ulnn ne hakkın var
tak kulaklığıı geberene kadar dinle
turkiyede insanlarin piskojisi bozuk zenginswn turkiyede yasanir yoksa yasanmaz
Ben kulaklık insanıyım
Bu gidişle yakında ben bu ahdhs
Dinliyorum sorun olmadı evdekiler dışında xD
Komşuma uygulamak istediğim tarife;
darısı bizim asagidakinin başına çok amin
ne kadar yüksekmiş acaba
Kulaklık kullanıyorum
Yüksek sesle dinlemem, insanları rahatsız etmeye hakkım yok
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok