Punk, metal, arabesk, rap... Müzik kültürü her dönem değişiyor. Günümüzde gerçekleri yansıtan, açık sözlülükleriyle herkesi etkileyen rap sanatçılarını sizce sadece gençler mi dinliyor?
Ben herkesin dinlemesinden yanayım özellikler bazı şarkıları. 🌸
Punk, metal, arabesk, rap... Müzik kültürü her dönem değişiyor. Günümüzde gerçekleri yansıtan, açık sözlülükleriyle herkesi etkileyen rap sanatçılarını sizce sadece gençler mi dinliyor?
Ben herkesin dinlemesinden yanayım özellikler bazı şarkıları. 🌸
Nasıl ki her genç klasik veya Türk Sanat müziği gibi köklü müzik tarzlarını çok benimseyemiyor ve yaygın olarak dinleyemiyorsa, Rap müzik de belli bir kitleye hitap ediyor ve kabul edilebiliyor normal olarak. Rap müzik çok derin bir geçmişe sahip değil neticede.
Cevap
20Cevap
Herkes dinleyebilir
Hayır ama Türkiyeye rap biraz geç geldi ABD de veya Almanyada 50 yaşında rap dinleyenler var bizde max 35 dir
Punk rap falan Türkiye de yeni sayılır o yüzden evet
Metal dinleyen ise daha çoktur ve 50-60 yaşlar da olanları da vardır.
açlıkdan öyle yazmış kemikleri sayılan zarganaları dinliyorlar rapci dediğin hulk gibi olur vurur dissin dibine ana bacı
35 yaşındayım ve bildim bileli rap dinlerim genç yaşlı ayrımı kalmadi
Sago derki şarkılarımı cocuklariniza dinletin yani hayır muzikten anlayan her yetiskin dinler
Müzik zevkinin yaşı yoktur. Örneğin; Sagocu yaşlı bir çok insan var.
Yok ya herkes dinler bence. Benim yaşım 23 müzeyyen senar bile dinliyorum. Biz bitmişiz.
Yani yaşça büyük olanlar pek dinlemez diye düşünüyorum çünkü onlar diğer sanatçılar ile büyüdüler ve halen de onları dinliyorlar tabi bu herkes için geçerli olmayabilir bir çoğu öyledir ama
Evet, gencim fakat eski tarz müzik dinliyorum, rahatlatıyor beni
öyle ama bu yeni jenerasyonun yaptığı rap değil bence
Manga candır gerisi heyecandır, ha birde şebnem ferah 🙃
Tabiki hayir Ben bu Zaman kadar Rap dinlerim, tabiki farkli tarz da severim ama Rap öncelik
genelde gençler dinliyor
Gençlikten beri dinlerim
50 yaşıma gelince de rap dinleyeceğim.
Hayır tabi ki, bunun yaşı yok.
30-40larda olup rap dinleyen tanıdıklarım var
Yaş farketmez herkes dinler
Yok ben hala dinliyorum
Öyle bir şey yok..
Emekli kuyruğunda iyi gider bence
Hayır ilgisi yok
Bende dinlerim
evet