"Yokluğun varlığın bir
Dünüm yok, yarınım sır
Nasıl inanırım sana?
Bu yürek ağır bana
Sevgin öyle uzaklarda
Nefes alsan da yanımda"
İster yerli ister yabancı şarkıların anlamlarına fazla dikkat ederim. O da bunu biliyor, yani sanırım. Benden ayrıldıktan sonra fazla şarkı paylaşmaya başladı ister istemez şarkıları araştırıp anlam çıkarmaya çalışır oldum. Ayrılmamıza sebep olan benim, hiçbir insan hiçbir insanın hatalarına katlanmak zorunda değil elbet. Benimde ona karşı hata yapabileceğim aklımın ucundan geçmezdi ama... insan bu hata yapar diyip kendimi teselli de etmek istemiyorum.
Bilirsiniz Duman, Kaan Tangöze'nin söylediği tüm şarkıların anlamı vardır. Sor bana pişman mıyım derken pişman mı gerçekten yoksa tam tersi mi?
Sen pişmansın o yüzden bu şarkıyı paylaştı. Zaten şarkı kimseyi beklemedim kimseden istemedim hiç kimseye soramazdım o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım diyor. Şarkı sözlerine bakacak olursak pişman değil sevinçten göbek arıyor.
Her hata bir ders. Yapacak bir şey yok.
Bİr de konuyu bilsem
Flört dönemimizde başkasıyla görüşüyormuş. Bunu kendisinden değil başkasından öğrendiğimde yıkılmıştım. Fiziksel temasta bulunup istemeden oldu diyerek bana hafifleterek anlatmıştı. Meğer 1 haftalıkmış. Yani beni ciddiye almamıştı. Bu yaptığına karşı sinirlenip kısasa kısas yaptım evet çok çocukça ama ne hissettiğimi anlasın isterken abarttım. O da uzun zaman sustu sustu bir anda patladı
Sen hırsına yenik düşmüşsün. Aslında ilk o hata yapmış. Seni aldatmış sayılır. Sevgilisi varken başka bir kızla görüşmüş. Sende sinirlenip aynısını yapmışsın. Vardır bunda da bir hıyar deyip cacık yapacağız.
Her şey de bir hayır vardır. Ayrıldığınıza üzülme. O da hata yapmış. Hatta bana göre onun ki daha büyük bir hata. Kasıtlı bile yapmış olabilir ayrılalım diye. Yapacak bir şey yok. Bu hayat bir yolculuk. Müsait yerde inenler olacaktır illaki yerine başkası oturur.
Kendini üzme karşı taraf senden daha çok hatalı. Hepsi benim yüzümden oldu diyerek kendi yıpratmanın bir anlamı yok bunlar gelip geçici şeyler. İyi geceler.
Şarkıların altında hep bi derin anlam olur söyleyemediğin şeyleri öyle anlatmaya çalışırsın yani en azından ben öyle yapıyorum ama konuş ya aklında kalmasın onun tepkisine göre hareket edersin
Konuşmak istedim, nasılsın falan diyerek konuya girdim nasıl başlayacağımı bilemediğim için. Bana direkt "kötüyüm, sen nasılsın?" dedi. Anlat neden kötüsün diyince istemiyorum zorlama darlama beni diyip tepki gösterdi. Onu düşünüyorum onu merak ediyorum ama bana gösterdiği tepki yüzünden bende sinirlendim...
Çok üzüyorum kendimi istemsizce yapım bu çok düşünüyorum aklımda çıkmıyor. Flört dönemimizde başkasıyla görüşüyormuş. Bunu kendisinden değil başkasından öğrendiğimde yıkılmıştım. Fiziksel temasta bulunup istemeden oldu diyerek bana hafifleterek anlatmıştı. Meğer 1 haftalıkmış. Yani beni ciddiye almamıştı. Bu yaptığına karşı sinirlenip kısasa kısas yaptım evet çok çocukça ama ne hissettiğimi anlasın isterken abarttım. O da uzun zaman sustu sustu bir anda patladı. Dayanamıyorum, boğuluyorum. Sana baktığımda geçmişini görüyorum diyor. Ben onun geçmişini sormadım takmadım bile. sonuçta geçmiş geçmiştir.. ne bileyim o neden bu kadar taktı ki, şimdiye kadar umursamayıp yanımda oldu hep şimdi neden değil.. neden diye sormaktan yoruldum
Bu adam 15.2o yaş aralığında değilse bu şarkıların bir anlamı yoktur. Hiç bir erkek o kadar ince zevklere sahip olamaz. Şarkılardan anlam çıkarmaya çalışma davranışlara bak bence
Kız gönderir şarkı
O zaman bu aşk sana fazla yoluna bak diyor incitmişsin
Sorma yaw
Cevap
18Cevap
Pişman değil, peşinden koşmayı bırak bence
Peşinden koşmak değil de ilişki için daha fazla emek harcamak istiyorum. Demek ki şimdiye kadar harcadığım emek yetmemiş
Geçmişte takılıp durmayın , bitirmişsiniz sonuçta önünüze bakın. Her şeyden anlam çıkarmaya da çalışmayın , isteyen arar , isteyen konuşur , isteyen mesaj atar. Bunları anlayacağınız bir yaş var , daha doğrusu bir nokta var , oraya gelince ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Sizde haklısınız ama benden ayrıldıktan sonra bile yazıp arayan oydu, hala sevip aşık olduğunu bile söyledi. Canını yaktım evet, o da geçmişte canımı yakmış mıydı evet ama hiçbir ilişki hiç hatasız ilerlemiyor ki. Biz evlenmeyi bile düşünüyorduk yani basitçe geçmişe atıp yok sayacağım bir durum değil bir de bu açıdan bakın.
Emin olun o kadar basit olmasaydı bırakamazdınız , hem o yaşlarda evlilik kurma gibi saçma fikirlere kapılmayın daha göreceğiniz çok şeyler var. Bunları yaşamış biri olarak konuşuyorum merak etmeyin , havadan konuşmuyorum yani. Daha ne insanlar göreceksiniz , istekleriniz nasıl değişecek , evlenmek isteyeceğiniz tipte insan da çok değişecek , kendinizi bulana kadar bir kaç yılınız daha geçecek. Beni o zaman anlayacaksınız.
Anlıyorum tabi ki benim de geçen seneki halimden eser yok. İnsanlar, görüşler, istekler hep değişir değişmeye de devam edecek elbette. Biz zaten bunların farkındaydık. Yine ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım birlikte deneyimlemek istedik. Fazlasıyla emek harcamak gerektiğini düşündük bir insanla hayatları birleştirebilmek için. Belki de gelecekle ilgili çok plan yaptık bilemiyorum...
Dinlediği şarkılarda anla çıkarmak saçmalık değil doğrudur seninleykenn neden paylasmiyordu cnku seninleydi mutluyd smdiki ruh hali o sarkilari dinlemek istyor benmkide bir defa ayrildk sarisinli şarkılar dinlioms akrabaları atiodu bana bende sarisnm işte normalde dinlemicek şarkıları paylasir olmstu barıştırmzda sn onları dinlemezdn dedigmde ne bilm sen aklımdan cikmiyordn unutmaya calisiodm da onlar da iyi hissetiriodu diodu cnku ben hatalıydm gururdan donemiodu bana.
Sıradaki şarkı dam üstünde çul serer değilse bi şey bilmiyorum
Oh oh iyi
Eyvahlar olsun
Haluk levent sevenler ağlarmış
Dinlenen şarkıda bile bir şey arayacak kadar düşmeyin be :D :D
Pişman olabilmekte iyidir. Daha iyisi bir daha pişman okacak hataya düşmemektir.
O beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım şeklinde ise hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.
Zerre pişman değildir ama aklında soru işaretleri vardır.
Öğrenemezsin. Kendine dair soru işaretleridir onlar. Hata mı yaptım vs.
O şarkı pişmanlık içermiyor ama sen bilirsin
Sorsana kızım, sor bana diyor.
Pişman olsa sormazdı ya
Pişman değil, fazla ümitlenme
İyi de sen benim eşimsin derken bunu senin için paylaşmamış olabilir ya da ruh eşimsin diyor olabilir ya da senin için paylaşmamış olabilir. Bir sürü ihtimal var
Ooo o zaman sevinçten kollarına koşmalısın hemen. Şimdi ne olucak?
Allah fare deliğinde soluklanmayı nasip etsin ne diyelim. Seni hor görüyor, bu kıytırık aşk bile sana fazla diyor evladım. Bu hakaretlerin altında kalmamalısın. Resmen ortalık şeysi yapmış seni
Sor bana pisman miyim. Sarkisinda pisman olmadigini vurgulamis Duman
Pişman değişmiş diye algıladım sanki
Hayır pişman değilim.
Pişman değilmiş yaanii
Senin pişman değilmiş işte diye düşünmeni istiyor da olabilir, öyle bil öyle davran diyor yani kısaca. Klasik ayrılık sonrası poz kesmeler :)
Bence tam tersi pişma değilllll
Haklısın aslında ama dünyanın kanunu düzeni bunu gerektiriyor
Değildir.
Aynen
Hayır
muhtemelen
Değildir
Pişman mısın?
Seviyor musun
Ne desem bilemedim
Sor bana demiş
Degilsindir
Bence tam tersi
İki şarkı olsa bende bir anlam aramazdım. Bir çok şey gördüm. Ayrıldıktan sonra her yerden engellemedi, numaramı silmedi. Bana her sabah günaydın yazmayı ihmal etmedi, günün sonunda günümün nasıl geçtiğini sordu hep. Ben konuşamadım sadece, ona karşı hata ettim ister istemez yüzüne bakmaya da utanıyordum. O pişman mıyım bilmiyorum ama öyleyse de ben ondan da daha pişmanım.
İlginç 🧐
Evet kesin bilgi
Ahajjhahha 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?