Uzmanlar, sevdiğimiz müzikleri dinlersek serotonin ve dopamin düzeyi artacağı için daha az yemek yiyeceğimizi söylüyor! Müzik dinlemek iştahınızı etkiliyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Farabinin de vardı duygu durumuna göre müzik nazariyeleri, şimdi tam hatırlamıyorum ama mesela sabah kalktığında ilk rast makamı dinlemeli insan neşe ve huzur verir gibi makamsal teorileri var. Ki zaten makamsal tedavi yöntemleri uygulanmış osmanlıda, hala uygulanıyor mu bilmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet kesinlikle etkiliyor. özel şarkılardır bunlar, bir kere yakaladı mı peşinizi de bırakmaz uzun süre. zamanla en sevdiğiniz şarkılardan sayarsınız bunları, muhtemelen hayatınızda en çok dinlediğiniz şarkılar da bunlardan çıkar.
00 Yorumla
Müzik & Etkinlik konusunda 7,1b cevap paylaştı. Acaba ben o yüzden mi tüm öğünlerimi toplasam anca bir öğün ediyor 🤦♀️
https://www.youtube.com/embed/-_1qqSzKuzI00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
- 1 yıl
Hep müzik dinleyerek yiyorum ama bunu farketmedim hiç mantıklıda geldi aslında. Bir müziksiz bir müzikli denicem jsjjdsjjds
00 Yorumla - 1 yıl
Şarkı söyleyen opera sanatçıların iştahı daha çok oluyormuş bunu biliyorum ama dediğin şeye katılmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bunları çıkaranın hayal gücünden öpeyim 😂
00 Yorumla İnsallah bi günlerimi aramam
00 Yorumla- 1 yıl
Beni etkilemedi bilmiyorum
00 Yorumla - u1 yıl
Evet mutlu ediyor beni
00 Yorumla - 1 yıl
Etkilemiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Tabikide etkiliyor
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Sevdiğimiz müzikleri dinlersek çok daha az yemek yermişiz! Müzik dinlemek iştahınızı etkiliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi