+1 yılHoşuna gitmiştir
0168 Yorumla
Soran+1 yılBunu alıp wp durum yazısı olarak yazması peki
- +1 yıl
Uykusuz ve dengesiz mi yazmış yoksa şarkının içinde geçen sözleri alıp mı yapmış
Soran+1 yılŞarkının adını yazmış
- +1 yıl
Kendisini uykusuz ve dengesiz olarak tanımlıyor
Soran+1 yılNiye acaba ya kim bilir 😅
- +1 yıl
Birine gönderme olcak bir cümle değil
Soran+1 yılBundan önce de kalp vardı da
- +1 yıl
Sevgilisi varmıydı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sevdiği var mı
Soran+1 yılBilmiyorum 🙁
- +1 yıl
Belki sevgilisi vardı gizli çıktığı birisi vardı ayrılınca böyle bir durum yaptı belli olmaz her ihtimal var bizde ihtimaller üzerine görüş yapıyoruz
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ama bana numara yollamıştı ben yazmamıştım 🙂
- +1 yıl
Bu kişi senin neyin oluyor flörtün mü aşık olduğun çocuk mu konuşuyormusunuz
Soran+1 yılAşık olduğum çocuk hiç konuşmadık ya hoşlandığımı öğrendi bu yüzden numara yollamış mesajlaşmak istemişti ama brn yüz yüze niye gelip konuşmuyor diye yazmadım sonra hoşlanmadığımı söyledim
- +1 yıl
Kız niye böyle yaptın ki başlamadan bitirmişsin ya
Soran+1 yılAma noldu biliyor musun
- +1 yıl
Anlat
Soran+1 yılBiz bu çocuğun adını öğrenmeye çalışıyoduk. Benim arkadaşımın ortak arkadaşı tanıyordu çocuğu. İkisi çocuğun adını öğrenmeye çalışırken eliyle işaret etmişler, bu çocukta benim arkadaşım seviyor sanmış, diğer kıza sormuş beni mi seviyor o kız güzel demiş sevgilisi olduğunu söylemişler ( artık peşine mi düşmeye kalktı ne yaptı) liseli ergen filmlerine döndü olay
Soran+1 yılorada ben yoktum tabii
Soran+1 yılKız sonra dedi çocuk ben sanmasın sen hala bu çocuğu ister misin diye ben ona sinirlendim gurur yapıp yazmadım sen olsan yazar mıydın
- +1 yıl
Arkadaşların senin onu sevdiğini onamı söylemişler
Soran+1 yılYa evet ben istemiştim normalde hoşlanınca gidip direkt yüzüne açılırım böyle çocuk oyuncağına döndü ama arkadaşı kattım araya çünkü çocuğun numara vericeğini bilemem ciddi bişey olur sanmadım şansımı denemek istedim
- +1 yıl
Hala aşıkmısın
Soran+1 yılevet hoşlanıyorum
Soran+1 yılHoşlanmıyorum demem üzerine uzun süre ortak yerde karşılaşmadım işte wp de bunları yaptı. Şimdi karşılaşınca yüzüme bakmıyor, ilk hoşlanmıyorum dediğimde bakıyordu artık kabul etmez hatta reddeder diye düşünüyorum
- +1 yıl
Konuş çocukla nolcak
Soran+1 yılYa ama o arkadaşımla küs gibiyiz bu yüzden ona güzel demesini konduramıyorum
- +1 yıl
Reddetmez bence bilerek gurur yapıyor
- +1 yıl
Kız güzel mi senden
Soran+1 yılDeğil hatta güzel bile değil dedi ki beni beğendiyse seni her türlü beğenir kızı severdim ama hiç güzel gelmiyor kendisi de bana çok güzelsin deyip dururdu
- +1 yıl
Çocuk belki kırmamak için güzel dedi hoş demiştir yni bunu okadar takma sen onla konuş bi o senle konuşurken anlatır herşeyi neden böyle dediğini sorarsın senin kaybetcek bişeyin yok
Soran+1 yılYa reddederse diye korkuyorum eğer hoşlanmıyorum derse ezik durumuna düşerim diye reddedilmiş olucam sonuçta
- +1 yıl
Niye ezik durumuna düşesin hiç bişey olmaz senin yapacağın şey eziklik değil ama hoşlandığın çocuk eğer bu kafadaysa yazma eğer geniş düşünen böyle şeyleri önemsemeyen bir erkekse yaz gitsin hatta yanlışlıkla ara yanlış oldu de ordan nasılsın felan diyerek konuşma başlat
Soran+1 yılBiraz utangaç konuşmaya da gelemiyor sadece ben yazmayınca numaramı istemiş o kadar
- +1 yıl
Kız yaz ya bak oda numaranı istemiş daha neyin nazını yapıyon bugün varız yarın yokuz hiç bişey kaybetmezsin
Soran+1 yılAma artık yüzüme bakmıyor. Hoşlanmıyorum deyip uzun süre yazmadığım için midir
Soran+1 yılBu olay erkeğin gurunu mu kırar ki
- +1 yıl
Tabiki üzülmüştür bide sana adım atmış numara felan istemiş öyle deyince üzülmüştür sen yaz bence
Soran+1 yılNe yazsam peki mesajı özür dileyerek mi atsam
- +1 yıl
İlk önce merhaba seninle konuşmam gerek yaz
Soran+1 yılYa ben mesaja bile utanıyorum ama napıcaam 🫢
- +1 yıl
Utanma kuzum sen böyle yaparsan bu iş olmaz ilerde pişman olursun yazmadım diye
Soran+1 yılEvet ama bi ihtimal daha var be konuşmak istemiyorum deyip reddetmesi😞
- +1 yıl
Öyle yaparsa engellersin ama sanmıyorum öyle dicni
- +1 yıl
Merhaba seninle konuşmam gerek yaz devamı gelir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ilk defa biri bu kadar yardımcı oldu burada ama demesi kolay oluyor benim için ben hiç bi erkeğe yazmadım yazışmadım da o yüzden reddedilmeyi kaldıramam kii🙂
- +1 yıl
Rica ederim reddetmez bence çünkü oda sana başta yeşil ışık yakmış bu dünyada reddetmekte var kabul edilmekte hayatımız boyunca reddedilmeden ilerleyemeyz her zaman her konuda reddeden, olur bence bununla yüzleş belki çocuk seni reddetmicek bence bunu konuşmadan bilemezsin reddederse de tecrübe edinmiş olursun kuzum
Soran+1 yılŞöyle yapsam o zaman konuşmak istediğimi söylemeden direkt özür dilesem konuşmanın gidişatına göre yazsam bişeyler
- +1 yıl
Oda olur neden der sende açıklama yaparsın konuşmanın devamı gelir hadi şimd yaz bekliyorum
- +1 yıl
Benide haberdar et ama muhakkak
Soran+1 yılTamam söz edicem ama bugün olmasa bile konuşursam mutlaka yazarım olur mu cesaretimi toplamam lazım biraz
- +1 yıl
Kuzum ya şimdi ya hiç
- +1 yıl
Cesaret zamanla toplanmaz dediğimi yap
Soran+1 yılYa bi öyle düşünüyorum ama bi de aynı ortama girdiğimizde beni görünce hoşlansa gelip konuşmaya çalışır diye düşünüyorum
- +1 yıl
E güzelim sen dedin ya çocuk utangaç
Soran+1 yılAma kimisi diyor ki utangaç bile olsa seviyorsa fırsat buldu mu kaçırmak istemez
- +1 yıl
Alakası yok ben sevdiğim insana açılmak için kırk takla attım utangaç halim le alakası yok utangaçlarda kolay cesaret olmaz sen çocuğa yaz kimseye de yazdığınu anlatma onuda uyar anlatmasn insanlar burunlarını soktukça daha kötü oluyor her şey
Soran+1 yılDoğru dedin ama o hoşlandığımı biliyor yani bi erkek utangaç olur ama kızın duygularını bilmez o zaman zorlanmaz mı , kızın sevdiğini bilirken utanması saçma değil mi
Soran+1 yılİstemediğini düşünmeye başlicam ama numaramı istemesi kafamı karıştırdı
- +1 yıl
Seni istemese numaranıda istemezdi böyle düşünürsen ohooooo kompleks yapma çocuğa yaz özür dilerim mesajımı atıyorsun yoksa seninle bir şey konuşmam gerekiyor mu herhangi birisini yaz çocuğu boşta bırakma
Soran+1 yılYa biraz saçma olcak ama konuşurken emoji mi atim random mu hani oldu da güldüm bişeye 😀
- +1 yıl
Farketmez o ne atıyosa sende ondan at
Soran+1 yılBakar mısınınn?🙂
- +1 yıl
Anlat noldu
Soran+1 yılYa henüz yazamadım artık küfür ediceksin ama tam yazmaya başladım atıcam mesajı, çocuk nerdeyse kızın peşine düşücekmiş aklıma o geldi ve yazma dedim içimden ya bi de havalanırsa diye korkuyorum ya arkadaşlarına anlatırsa yazdı falan diye
- +1 yıl
Şöyle yap fake hesaptan yokla onu
Soran+1 yılİşte arkadaş seni seven o değil onun sevgilidi var demiş ya. Güzel dediği arkadaşım inş beni anlamaz sen hala ister misin bu çocuğu demişti, inanmamış ilkten kıza yani o kız sandığı için olabilir mi bu yüzden gururuma yediremiyorum yaa
Soran+1 yılSosyal medyası yok sanırım 😐
- +1 yıl
Sen ikisinin konuştuğundan mı şüphe ediyosun
Soran+1 yılYok konuşmuyorlar kesin de, ya belki çocuk görünce beğenmiş ya acaba keşke o kız olsaydı mı demiştir diye düşünüyorum, bi de aracılık yapan kız gelip şey dedi senin hakkında çok hoş kız diyor yani neden o kıza güzel diyor da bana hoş ( kız yalan söylemiş de olabilir yazmam için) çocuğun hoşlandığını düşünmüyorum dedim bişey demedi kız 😒
- +1 yıl
Olabilir yani herkes herkese güzel veya hoş diyebilir altında niyet aramamak lazım ama sen böyle düşünüyorsan yazmayabilirsin ama yazmadığın içinde ilerde pişman da olabilirsin çünkü hani senin kaybetcek bişeyin yok çocuğu sevende sensin bunu herkes biliyo çocuğa yazman eziklikte olmaz sen yaz çocuğun hislerini net olarak anla ozaman ona göre yol çizersin
Soran+1 yılŞimdi kızla küs gibiyiz bi sebepten o yüzden kıza baktıkça sinirlerm bozuluyor onun güzel demesi aklıma geliyor kalbime sanki ateş düşüyor böyle😂
Aslında ilk duyduğumda hoşlanmadığım için hiç bir şey düşünmüyodum ama sonraları canımı sıkmaya başladı- +1 yıl
Sen yazarsan ona bence bu sinirin öfken gider
Soran+1 yılYa şimdi red yicem diye çok korkuyorum bi de bunu atlatması var
- +1 yıl
Canım benim ömür boyu bu korkuyla yaşanılmaz sana akşamda dedim bu dünyada kazanmak kadar kaybetmek te var tecrübe kazanmış olursun içinde kalmamış olur
Soran+1 yılBi de olmazsa eğer zaten o kıza güzel demiş daha niye yazıyosun ki derim diye içimden düşünüyorum
Soran+1 yılYa yüzüme bakmıyor artık göz göze gelince de hiç bişey yok önceden ergen gibi saçını düzeltiyodu aylar geçtikten sonra durum yazılarını da kapatmış tepki de vermiyor ondan tırstım
- +1 yıl
Bilerek öyle yapıyor dikkatini çekmek için
Soran+1 yılSence o kalpler uykusuz ve dengesiz yazması benim için midir
Soran+1 yılŞimdi olduğu ortama giriyorum bakmıyor bile hiç bişey olmamış gibi ben yokum gibi davranıyor
- +1 yıl
Kuzum benim bak şimdi senden hoşlandığını söyleyen birisi daha sonradan seni sevmiyorum hoşlanmıyorum dese sen o çocuğa bakcan mı devamlı ortamlarda dikkatini çekmeye mi çalışcan istekli görünmemek için görmezden gelicen
Soran+1 yılYa peki istekli görünmemek için değil de gerçekten istemediği için görmezden geliyorsa bunu yazmadan bilemem ama eğer öyleyse çok kötü olucak benim için
- +1 yıl
Öyle olsa numaranı istemezdi bence yazmadan bunu bilemezsin
Soran+1 yılEvet öyle ama o zaman istedi diyelim şimdi vazgeçmiş de olabilir😕
- +1 yıl
Sanmıyorum yazmadan bilemeyiz yazman lazım
Soran+1 yılYazınca pişman olucağıma eminim 😄
- +1 yıl
Belk olmucn bunu yazmadan bilemezsn
Soran+1 yılYa elde edince soğursam bundan korkuyorum belki görmezden geldiği için istiyorumdur bu kadar
- +1 yıl
Duygularından, emin olman gerekiyor
Soran+1 yılŞimdi bi insan kesin olarak hoşlanıyorsa nolursa olsun kabul etmek istemez mi? Yani o kızı beğense bile bahane üretip olsun diyip yazmaz mı gerçekten sevse
Soran+1 yılŞu an ulaşması zor olduğu için istiyorum belki de
- +1 yıl
Eğer hırs yaptığın için istiyorsan yazma çocuğa
Soran+1 yılDuygularımdan hiç emin değilim ya ama hoşlanmasam o kadar sorun eder miyim başkasına güzel demesini
- +1 yıl
Etmezsin bence seviyo olabilirsin bence duygularını ölç seviyomusun sevmiyomusun bunları düşün karar ver
Soran+1 yılBazdn bakınca yakışıklı da gelmiyor ama heyecanlanıyorum ya 😅
- +1 yıl
Aşık olmasan ona karşı heyecanlanmazsın bence
Soran+1 yılKabul ederse cepte görme durumu olmaz inş
Soran+1 yılBen vazgeçtim ya yazmicam benden zaten hoşlandığına dair hiçbir şey yok
Soran+1 yılYa neden yazmadın çok mu saçma geldi düşüncelerim 😀
- +1 yıl
Yazmanı bekliyorum çünküü sen çok kararsızsın bu konuda duygularından tam emin değilsin çocuğun duygularından da ya şimdi yazarsın ya da hiç bir zaman yazamazsın çekindiğin bişeyler var. O kıza güzel demesi seni alıkoymasın çünkü herkes herkese güzel diyebilir bu gayet normal sen bunu kafana takma konuşmuyorlar zaten için rahat olsun çocuğa yaz
Soran+1 yılYa ama bak bunun doğrusu şöyle bence. Bunlar elle gösterince çocuğu, çocuk sonra gidip kıza." beni mi seviyor, o kız güzel dedi" sonra kız da sevgilisi var falan dedi. Yani çocuk nerdeyse onun peşine düşücekti ve benbunu düşündükçe çıldırıyorum yaa
Soran+1 yılYani kızı orada görünce beğendi umutlandı beni mi seviyor diye kıza sordu meraklandı güzel geldi kız bu durumda yazar mısın
- +1 yıl
Eski sevgilim de yakın arkadaşıma seksi demişti yine açıldım seviyordum böyle şeylere itimat etmem kendim o kızdan güzelsem umursamam 5 yıl çıktık annem ayırmasa evlencektik nasip işte
Soran+1 yılNaz yapmayı sevmem ama konduramıyorum çıldırıyorum ya sevgilisi olsam kim bilir ne kadar kıskanıcam
- +1 yıl
Sevgili yaparsa napcn
Soran+1 yılYapamaz eminim, yani sonuçta beni sevmiyordu sevseydi konuşurdu diye düşünüp üzülemm
Soran+1 yılÜzülmem
- +1 yıl
Tipi nasıl çocuğun
Soran+1 yılYeşil gözlü sakalsız zargana sarışın bişey, aşık olan kız yok ona ya çirkin değil ama yakışıklı da değil
- +1 yıl
Orta tipli sen aşık olduysan başkası da olur aşk tipe bakmıyor
Soran+1 yılİyi de konuşmadan tanımadan nasıl aşık olucm ki hdjdjdk hoşlantı değil midir bu
- +1 yıl
Hoşlantı tabiki ama konuş bence 3 günlük dünya
Soran+1 yılO kadar sinir oldum ki direkt yazıcam sen kızı çok mu beğendin gidip beni mi seviyor diye sordun falan hsjdkdjxjxjx
- +1 yıl
Sor tabi bekliyorum hadi çabuk git sor
Soran+1 yılHaftasonu olsa olmaz mı ya 🫢🫢 jdjdjjskxkz
- +1 yıl
Kız çıldırtma beni yarın sabah yaz yarın mübarek gün
Soran+1 yılKorkuyorum ya istememesinden çünkü o kadar da aşık değilim, beni cepte görür diye basit olduğumu düşünür diye
- +1 yıl
Görmez sen yaz
Soran+1 yılBi de oldu gördü napcam
- +1 yıl
Yazdı mu
Soran+1 yılYok yani basit görürse
- +1 yıl
Hiç bişey yapma wp den ara çaldır ondan sonra yanlışlıkla oldu yaz
- +1 yıl
Telefonunu alcam artık kendm yazcam cocuğa bu kadar kasma relax ol çocuk cumhurbaşkanının oğlu değil sen ben gibi insan gözünde yüceltme bu kadar
Soran+1 yılAdım gibi eminim konuşmak istemiyorum falan der
- +1 yıl
İster sen korkma bu kadar
Soran+1 yılBak işte ya o kızın peşine düşmesi geliyor aklıma olmuyor işte
- +1 yıl
Ohoooo böyle yaparsan hiç bir yere varamazsın cesaretini topla çocuğa yaz hiç bişey kaybetmezsin ama böyle yaparsan çocuğu başkalarına istersin
Soran+1 yılKızı güzel gördü sonra beni mi seviyor dedi sevindi işte, benim hakkımda güzel bile dememiş hoş demiş yazık bana ya
- +1 yıl
Aşık oldum dememiş en azından biz de herkese güzel diyoruz ne var bunda abartma bu kadar çocuğa yaz yazmıcaksan unut onu
Soran+1 yılBiraz olduğu ortama gidip bakıp tepkisini ölçsem
- +1 yıl
Nasıl yapıcaksın
Soran+1 yılYa ne biliyim böyle baksam uzun uzun bakıyor mu bakmıyor mu napıyor diye
- +1 yıl
Uzun uzun bak ona zarf at
Soran+1 yılTamam heyecan yapmazsam tabi ama artık olduğum yerde durmuyor sence kabul etme şansı var mı
- +1 yıl
Kalbini kırmışsın çünkü
- +1 yıl
Ya aslında bunu anlamanın tek yöntemi var oda ona yazmak ve sormak
- +1 yıl
sana bişey sorucam yaz benden hoşlanıyomusun yaz evet veya hayır derse ona göre yol çizersin
Soran+1 yılYarın bakıcam tavırlarına ona göre yazıcam artık
- +1 yıl
Bekleme iyice düşün
Soran+1 yılYa saçma olucak ama konudan bağımsız bişey sorabilir miyim
Şimdi app storeda foto kolaj uygulamarı var ya fotoyu ediyleyip uygulamadaki çalışmalarıma kaydediyorsun, bu fotolar kaydettiklerimiz yani uygulamayı yapanların sistemlerine kaydolur mu görebilirler mi yani- +1 yıl
Görürler bu sitede adminler gizliden soru sorup yorum yapanları görüyor biliyor
Soran+1 yılHe bura ayrı ama orası şey ya gizlilik politikası var ya hani
Soran+1 yılÖyle uygulamalar denetleniyormuş ya
Soran+1 yılAdmin derken moderatör mü
- +1 yıl
Her uygulama sahibi görebilir bence ama sanmıyorum ilgilenceklerini uygulamayı milyonlarca insan indiriyor kullanıyor takma yani
Soran+1 yılKanka ya korkutma beni burdan birine sordum dedi ki gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bunlar denetleniyor kopyalama gibi bişey söz konusu olmaz zaten fotolsrı yazılımlar editliyormuş böyle bişeye izin verilir mi
Soran+1 yılHani gizlilik sözleşmesi var ya tazminat davası da açılabilir kişiye özel veriler ya hani
- +1 yıl
Kopyalamazlarki zaten ona bakarsan tiktok ta instagram da verilerine isteseler ulaşırlar ama yasak aynen ceza yerler
- +1 yıl
Sözleşme felan çıkıyo onları düzgün oku ondan sonra onayla
Soran+1 yılAynı zamanda göremezler de bence çünkü denetleniyor diye biliyorum bunlar, uygulamanın altında gizlilik politikası diye bi yer var baya uzun uzun yazıyor ama ingilizce
- +1 yıl
Olabilir özel fotoğrafların mı var
Soran+1 yılÇok özel değil de denebilir ya korkuyorum o yüzden
- +1 yıl
Yok be korkma bişey olmaz
Soran+1 yılBunu takmaktan ölüyodum bi ara. Fotoğraflar onlara kaydediliyodur görüyolardır diye silsek bile. Ama burdan biri açıkladı sözleşmenin dışına çıkamıyorlar denetleniyor diye
- +1 yıl
Sen çok takıntılısın burcun ne😅
Soran+1 yılTerazi
Soran+1 yılAma. O kadar gizlilik politikası boşuna mıdır sence
- +1 yıl
İhlal ederlerse ceza yerler ona cesaret edemezler
Soran+1 yılZaten olsa böyle bişey kaldırılırdı
- +1 yıl
Teraziler rahat insanlar bu kadar takıntılı olmaz o çocuğun burcu ne
Soran+1 yılBi de uygulamalar gizlik şeyleri hakkında bilgi veriyolarmış
Soran+1 yılBurcunu bilmiyorum ki 😀
- +1 yıl
Sen bunu nerde gördün aşık oldun
Soran+1 yılDershanede görmüştüm de aslında olay böyle değil ya uzun
- +1 yıl
Konuştunuz mu hiç
Soran+1 yılBasit bi şey yapmıştık görev gibi ama ben ondan hoşlanmadım o zaman
Soran+1 yılOlayın aslı şöyle. Öyle birsürü erkeğe aşık olan tiplerden değilim de. Baya aşık olduğum bi çocuk vardı o sevgili yapınca, sen de yeni birisini bul öyle unutursun dediler bende belki konuşursak çocuk kıskanır diye düşündüm. İşte ortak arkadaşla haber ettim güya adını öğrenicekleri her şeyi mahvettiler o kız seviyor sandı numara yolladı falan ben öncekini unutmak için sevmeye çalıştım olmadı sonra düşündükçe bu çocuğu aklımdan çıkmamaya başladı şimdi de unutmaya çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBiliyorum dinlemiştim, aşk acısı çekiyordur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılYa onu benim için dinlediğine eminim ama artık görmezden geliyor
+1 yılKalbine değen bir hatırası vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu alıp wp durum yazısı olarak yazması peki
- +1 yıl
Birine gönderme yapıyordur
- +1 yıl
Yorum yapamıyom artık atıyo dm den yaz istiyorsan
- +1 yıl
Dm den yaz yorum yapamyom artk