Power, Best, JoyTürk/akustik ve bir yöresel radyo sürekli açıktır arabada. Yeni müzikleri takip etmenin en iyi yolu, saat başı haberleriyle kısa bir gündem turu da cabası.
Elbette eskiden daha popülerdi, dile kolay, televizyondan eski bir icattan bahsediyoruz ve hâla hayatta. Birinci görmeden dinleyerek eşlik etmek, farklı müziklerin kulağa gelmesi güzel bir duygu.
7/24 saat dinlerim en sevdiğim ve en çok dinlediğim radyo da PowertürkFm ❣️aradabir Hopdedik Ayhan, Duygu Özarslan, Hilal Gani çok eskiden bazen Muzo yu da dinlerdim hala var mı ya Muzo nun programı? Kafa Radyo da güzel ama bana müzikleri pek hitap etmiyor programları on numara yalnız.
kimse radyo dinlemiyor bu radyolar nasıl ayakta orasıda ilginç
eskiden dinlerdik muzo vardı fırlama gece yarısı karıya kıza sarkardı bel altı sohbeti vardı. rıza karaağaçlı vardı hopdedik ayhan ne bilim cem ceminay bunlar efsaneydi
3 ay önce Askerdeyken tuşlu telefonum vardı kulaklığı kulağıma takar dinlerdim kafa radyo bir numara saat 6 8 arası sivrisinek gece yarisida nöbette zeki matrax dinlerdim çok guzeldi
Hem uygulama hem de web sitesi üzerinden canlı radyo dinlemek istiyorsanız adresini öneririm. Bu site tüm ülkelerden, türlerden ve şehirlerden istasyonların yanı sıra sohbet özelliği, kayıt imkanı ve istasyonları favorilere ekleme seçeneği de sunan, iyi tasarlanmış bir platformdur. Şahsen tavsiye ederim tamamen ücretsizdir.