Gün içinde ruh halime göre radyo frekansım da değişiyor. Bugün KRAL FM dinledim. İlaç gibi radyoymuş gerçekten😀 Peki siz radyo dinliyor musunuz? Dinliyorsanız hangi radyo frekansını dinliyorsunuz?
Radyo dinliyor musunuz, dinliyorsanız hangi radyo frekansını dinliyorsunuz?
Kafa radyo tavsiye ederim Sabah 7 den 9 a nihatla. muhabbet 5 ten 7 ye olması lazım nihatla sivri sinek Akşam 10dan program. akisina göre 2 3 zeki kayhan coskunla matrax. Çoğunlukla radyo dinlerim ve kafaradyo dinlerim.
Eskiden tüm frekansları ezbere bilirdim. Ençok fg, dinamo, xl dinlerdim Şimdi digiturk 412. kanal slow türk Reklam girince 414 show radyo 410 power türk
Vay be ne günlerdi hanımefendi Cem Uzan'a aitti eskiden ihale ile satıldı NTV 'ye Eskiden ağırlıklı olarak sabahları oyun havaları saat:10:00'dan sonra da arabesk çalardı her evde 3 kişiden en az 2 kişi Kral FM dinlerdi
Radyo, sadece araç kullanırken dinlerim.. Onun dışında dinlemem Eskiden bende sizin gibi zaman, zaman araçta açıp Kral Fm dinlerdim.. Fakat artık dinlemiyorum.. Çünkü sürekli Arabesk müzik çalıyor.. Ve insanın içini karartıyor..