Bir şarkıcıyı kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştım düşüne düşüne böyle bir şey buldum bu konularda iyi değilim yeniyim öğrenmeye çalışıyorum içime pek sinmedi emin olamadım size sormak istedim çok mu kötü olmuş

Bir şarkıcıyı kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştım düşüne düşüne böyle bir şey buldum bu konularda iyi değilim yeniyim öğrenmeye çalışıyorum içime pek sinmedi emin olamadım size sormak istedim çok mu kötü olmuş

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pek başarılı değil
Kolaj tasarımın çok önemli bir parçasıdır, bütünleyici değil, uyumsuz. Fotoğraflar öylesine üst üste koyulmuş gibi.
Evet biraz öyle oldu bir şeyler çıkartmay çalıştım ama ancak bu kadar oldu neler yapmalıyım sence
Canva kullan
Pinterest kolaj örneklerine bak başta onları taklit et
Canvada kendini geliştirdikten sonra Photoshop’a bak
Photoshoba bakıyorum zaten sen bu işten anlıyon demek canvaya gerek yok ben hem programı hemde tasarım olsun manipülasyon olsun öğrenmeye çalışıyorum ama pinterest hiç aklıma gelmedi oraya da bakıyım bu çalışmada ne yaparsam daha iyi olur değişiklik olarak ne ekleyip çıkartırsam
Canva ile başlamak daha iyi, hem basit.
Photoshop da hataların daha az sanabilirsin.
Tabii ki Photoshop daha Profesyonel ama senin ki şu an o seviyden çok çok çok uzak.
Renkler uyumsuz, başta dikey değil yatay kullan sayfayı, hiyerarşi yok.
Dediğim gibi öylesine koymuşsun kadının konserin üstünde ne işi var misal? Neden gitar öyle havada duruyor
Ben bunun üzerinde durup bakacam başka şeyler bakacam artık sağolasın
biraz uydurma gibi olmuş sanki xd
Uydurma değilde ayarlayamadım diyelim bu bir şarkıcı müzik konser filan karışım yapmaya çalıştım