Gecenin son sorusunu da sorup buralardan çekiliyorum.
Arkadaşlarınızı seçerken müzik zevklerinizin uyuşmasına dikkat ediyor musunuz?

Gecenin son sorusunu da sorup buralardan çekiliyorum.
Arkadaşlarınızı seçerken müzik zevklerinizin uyuşmasına dikkat ediyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Hiç önemli değil, kafalar uysun yeter.
Arkadaşlarım ile bazı zamanlarda çok alakasız türde müzikler dinleyebiliyoruz, bu bizim için engel değil tam aksine çeşitlilik oluyor seviyoruz açıkçası.
İnsanları birbirinden ayıran ve farklı yapan görüşleri, düşünceleri ve zevkleri değil mi zaten
Müzik benim için önemlidir ya. Dikkat ederim yani. Yeni nesilden yani müzik sayılmayan müzikleri dinleyen kültürsüzlerle zaten arkadaşlık kuramam. Arkadaş çevrem de o konuda gayet kalitelidir. Eee konservatuvarda okuyunca kültür yuvasının içinde büyüyorsun. Ego gibi görünebilir belki ama herkese katlanamıyorum. Ben geliyorum opera, jazz konuşuyorum karşımdaki kişi ismini bilmediğim rapcilerden bahsediyor. Cık. Olmaz. Topukları vurarak kaçıyorum.
Müzik zevki benimkiyle uyuşan kimse yok arkadaşım hiç olmaz ona kalırsa
Hayır önemli değil cünkü herkesin zevkleri renkleri farklıdır yani müzik zevki diye ayrım yapamam
Hayır, arkadaşlarımın tarzı ve zevkleri çok umurumda olmaz.
Kafamın uyuştuğu insanlarla otomatik olarak benzer zevklerimiz oluyor.
Evet.
Benim sevdiğim müzik türlerinin dışında müzik seven insanlarla işim olmaz.
Biz erkeklerde genelde dürüm zevklerimiz ön planda oluyor :)))
Yoo. Etrafımdakiler genelde pop, rap dinlerken ben uzun saçlı leş metalcinin teki olarak gayet de uyum sağlayabiliyorum. Müzik türüne göre arkadaş olanlar hiç arkadaş olmasın daha iyi
Bu konuda benim muzik zevkim pek kimseye uymaz. Aykiri olan kisi benim.
Hagır müzik evrenseldir buna göre arkadaş seçmek aklı başında insanların işi değil bence
Önemlidir tabi kötü müzik zevki olan biriyle asla arkadaş olmam
Tabiki önemli … örneğin internet olmasaydı torbacı olacakken internet sayesinde milyonlar kazanam rapçileri dinleyen biriyle arkadaş olmam
Yoo pek değil yani aynı zevke sahip olmayıp da anlaşabilir insanlar
Aslında benim için çok önemli ama öyle bakarsam kimseyle arkadaş olamam😂
Hayır benim için önemli değildir.
Hayır bir önemi yok
Hiç önemli değildir.
Hayır değildir.