Müzik & Etkinlik Mavi takımımla türkü bara gitsem beni hafife alırlar mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Daha mı ciddi giyinsem bilmiyorum.. türkülere eşlik edeceğim Mavi takımımla türkü bara gitsem beni hafife alırlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ufak bir Şahin Kendirci havası katmış, evet :) Çok kötü değil aslında. Kendi zevkin sonuçta. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Takımlısın ama barda ne işin var adamı mermi manyağı yaparlar. 0 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Oralar ticarethanedir, paran varsa hürmette sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
qulcinquner92 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Siyah pantolon düz ren gomlek 😃 böyle çok komik olur 0 0 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Türkü bar ne yaa, varoş 1 4 Yorumla iletildi +1 yıl kapak fotoğrafındaki efekt hangi efektt, çok güzel çıkmışsın Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Teşekkürler loş ışıkta çektim efekt yok Yorumla iletildi +1 yıl ricalar ama profili kastetmemiştim arkasındaki ikili fotoğraf 🙈 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Askim o da efekt degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ufak bir Şahin Kendirci havası katmış, evet :)
Çok kötü değil aslında. Kendi zevkin sonuçta.
Takımlısın ama barda ne işin var adamı mermi manyağı yaparlar.
Oralar ticarethanedir, paran varsa hürmette sıkıntı olmaz
Siyah pantolon düz ren gomlek 😃 böyle çok komik olur
Türkü bar ne yaa, varoş
kapak fotoğrafındaki efekt hangi efektt, çok güzel çıkmışsın
Teşekkürler loş ışıkta çektim efekt yok
ricalar ama profili kastetmemiştim arkasındaki ikili fotoğraf 🙈
Askim o da efekt degil
İş görüşmesine mi gidiyon boş ver
Kimse ciddiye almaz dostum
Biraz kilo alsan her türlü şey yakışır
Bu kadar kasmaya gerek yok bence
Alırlar