Sınava gün sayarken artık gerginlikten nereye saracağımı şaşırmış halde siteye attım kendimi🥺😅
Artık evden o kadar bunaldım ki sürekli arkadaşlarımla parti hayali kuruyoruz. Ama tabi ki karşımıza para engeli çıkıyor.

Güzel, büyük ve eğlenceli etkinlikler için illa büyük paralara mı ihtiyacımız var?
Minimal harcamalarla etkileyici eğlenceler düzenleyebilir miyiz?
Müzik, bolca atıştırmalık ve kalabalık oyunlarla eğlenmek bu kadar zor olmamalı😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Konser ya da festival araştırması yapabilirsin. Biletix'in sitesinden bakabilirsin illa ki uygun fiyata vardır. Ama bir çoğunun fiyatı yüksek maalesef.
Konsere tek başıma da giderim o benim için bir aktivite sayılmaz ki
Arkadaşlarınla demek istemiştim 🙄
Tamam da konsere kimle gittiğimin bir önemi yok onu demek istedim ben de. Konserde beni eğlendiren yanımdaki değil ki şarkıcı. Arkadaşlarımla eğlenmek için konsere gitmem ben şahsen.
Parti için eğlenmek için para şart her şey para olmuş artık. Maalesef parasız da eğlence olmuyor. Bir cips 15 tl kuruyemis içecekler filan derken kişi sayısına göre masraftan artar. Hele bir de alkol varsa bütçe daha da artar.
Aksine ne kadar kalabalık o kadar ucuzluk demek bence. Önemli olan içimizdeki çocuk.
Az risk az para , çok risk çok para
Risk yok ne riski🤔
Detayı okumamışım 😯🙃
Hangi detayı
Allahım beni alsana 🥴
Bu kadarı diyene kadar açıklama yapsan konuşma bitmişti
Büyük etkinlik = büyük para
Detayda parti demişsin ben parti olarak değil ticari olarak anladım o yüzden 🙃
Anladım
Tatlım parasız etkinlik olmaz. Nekadar çok para okadar güzel parti
Para her zaman şart maalesef gözü kör olsun.
Aminnn
Evet bence öyle
Elbette
Ama neden nedennn
Kim demişse yalan demiş
Neyi
Evet
yok para ne?