Müzik & Etkinlik Arkadaşlarınızla konsere gitmeyi sever misiniz? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selam dostlarım arkadaşlarınızla konsere gitmeyi seviyor musunuz arada ağlama arada eğlence full Arkadaşlarınızla konsere gitmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl @_süveyda @abdurrahman00t gidelim mi kankolar hııı😄 1 4 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Gidelimde ben fazla ayakta duramam😀 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl @_Süveyda Ablacığım emin misin flora ile fjdk Yorumla u _Süveyda +1 yıl Emin gibiyim shsjsj Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hainlerrrr Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Severdim artık sevmiyorum yaşlandım 🥺 1 2 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Yok daha neler daha gençsin da Yorumla Semih4500 +1 yıl Sen yaşlandın 🤔 daha gençliğinin merkezinde büyükanne modunu açmışsın 😄 Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Severdik 1 2 Yorumla bucali-caglar +1 yıl ee ne oldu simdii Yorumla AaBaCaDde +1 yıl Korona geldi simdi, korona olduk simdi Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Konserden hiç Hoşlanmam 0 0 Yorumla
zeyyalb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Konserin her türlüsüne okeyim ya dkfmsk 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 512 cevap paylaştı. Sevdiğim sanatçılar varsa tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Severim.
@_süveyda @abdurrahman00t gidelim mi kankolar hııı😄
Gidelimde ben fazla ayakta duramam😀
@_Süveyda Ablacığım emin misin flora ile fjdk
Emin gibiyim shsjsj
Hainlerrrr
Severdim artık sevmiyorum yaşlandım 🥺
Yok daha neler daha gençsin da
Sen yaşlandın 🤔 daha gençliğinin merkezinde büyükanne modunu açmışsın 😄