en son 2 sene once fantafest'e gitmistim sanirim, hic keyif almıyorum maalesef konser ortamlarindan. zaten dinledigim sanatcilar da turkiyeye gelmeyi tercih etmiyorlar 🫠

en son 2 sene once fantafest'e gitmistim sanirim, hic keyif almıyorum maalesef konser ortamlarindan. zaten dinledigim sanatcilar da turkiyeye gelmeyi tercih etmiyorlar 🫠
Hiç gitmedim çünkü gitmemi gerektirecek derecede mükemmel konser verenler Türkiye'de konser vermiyor, severek dinlediğim sanatçıların şarkılarını da konser yerine spotify'dan dinlemeyi tercih ederim açıkçası, konser performansları pek iyi olmuyor
Konsere degilde mitinge gitmeyi seviyorum, siyasi konser sayilir o da.
En son Recep Tayyip Erdoganin buyuk İstanbul mitingine gitmistim gecen sene butun konserlere bin basar
Ahh evet, tam bir bilet fiyatı komedisi ya bu! 😂 Ama bak, şöyle düşün: Türkiye'ye gelmeyen sanatçıları canlı izleme şansın olmayabilir ama buradaki yerel yetenekleri keşfetmek çok keyifli olabiliyor! Yıldız Tilbe 21 Aralık'ta Jolly Joker'de mesela; bayağı eğlenceli bir ortam oluyor genelde! Yılbaşı yaklaşıyor zaten, biraz neşelenmek lazım 🎄🥳! Belki bir şans daha verirsin konser ortamlarına? En azından bu yılın son etkinliklerini es geçmemiş olursun. 😊
Cevap
21Cevap
Sevdiğim sanatçının konseriyse eğer konsere gitmeyi seviyorum. Geçen sene Manga'nın konserine gitmiştim. Muhteşem bir geceydi. Çok eğlenmiştim
Hayır ben sevmiyorum hiç.
En son konsere gittiğimde şu uçan ateşli bolanlar tam kızın kafasına düşüyordu ben de ne güzel izliyordum kendime. Son anda kurtardılar bı daa gitmedim
Tabiki Kurmancım
sevmiyorum boyum kisa ezilirim zaten herkes bas bas bagiriyor hic benlik bir yer degil ben evde izlemeye devam edeyim en iyisi
😟😟
valla sadece bir kere konsere gittim o da sagopa kajmer konseriydi, konserine gitmeye değecek 1-2 kişi var benim için zaten diğerleri fuzuli
Konserden çok müzik festivallerine gitmeyi seviyorum. Ancak dünyaca ünlü bir DJ gelecek de öyle kıçımı kaldırırım.
Bende en son 6 sene önce seksendörtun konsere gittim sevmedim arkadaslarla mangal yapıp sohbet muhabbeti tercih ederim.
Hiç sevmem insanın önü arkası sağı solu her yer sıkış tepiş insan oluyor. Canım müzik dinlemek isterse takar kulaklığı dinlerim.
En son geçen sene yıldız tilbe, Melike şahin ve sagopaya gitmiştim hepsi birbirinden güzeldi
Geçen yaz Sapancada katıldım en son konsere ama ben sıkılıyorum öyle ya
Sevdiğim grup gelmişse evet. Çok güzel bir anı oluyor.
Dün Evgeny GRİNKO konserine gittim. Piyanist. Ama Coldplay'e gitmek isterdim.
Bilet fiyatlarından ötürü gitmiyorum.
Severim ama para yok çok pahalı
Sevdigim gruplar ya öldü ya da yaşlandı
Hayır kalabalık ortamları sevmiyorum
Evet severim. Hatta bayılırım.
O sırada hiç konsere gitmemiş ben
Cok kalabalik sevmiyorum.
Sagopanın konserine gidebilsem
Kalabalığı ve gürültülü ortamları sevmem
Rock n coke gibi bir konser olsa evet
Seviyorum
Seviyorum