Hani sözleri pek anlamasanız da duygusu sizi çeker içine, sonra o şarkı en sevdikleriniz arasında yer alır.
Sözlerini anlamasanız da yabancı şarkıların duygularını alabiliyor musunuz?
Ah Nancy ah ❤️
Hani sözleri pek anlamasanız da duygusu sizi çeker içine, sonra o şarkı en sevdikleriniz arasında yer alır.
Sözlerini anlamasanız da yabancı şarkıların duygularını alabiliyor musunuz?
Ah Nancy ah ❤️
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Pek çoğu zaman sukutu hayale uğratan sözler hatta küfürler havada uçuşuyor. Melodi güzelse bile şarkıyı favorim ilan etmeden bi çevirisini dinliyorum o zaman daha güçlü bi bağlanma oluyor. Yabancı şarkılarda daha çok çeken müzik ve ritm sözlerin çoğu tekrar ve boş.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Eğer müziğe odaklanıp dinlersem duyguyu da hissediyorum. Ama sözlerini biliyorsam ağlatır bile beni.
Evet sözleri bilince ağlatıyor.
Cevap
13Cevap
Yabancı şarkıları dinliyorum sadece.
Melodi beni etkiliyorsa kendimi şarkının akışına kaptırıyorum hemen.
Sözleri kendimce anlamlandırma çabam ayrı bir keyif veriyor zaten.
Evet aynı ben
Evet kesinlikle alıyorum. Sözlerini anlamasam bile veya bölük pörçük anlasam da vermek istediği mesajı hissediyorum.
Ben de hissediyorum
You're perfect too, bunu da tavsiye ederim. Dil biln insanlar için yabancı müziklerde ki duygu daha anlaşılır ama bilmeyen birisi sadece ritme kapılır
Genel olarak geçiyor ruhuma hissedebiliyorum o duyguyu🙂 çünkü severek ve yürekten dinliyorum çoğu şarkıyı
Hareketli olanlar beni pek etkilemez Slow şarkılardan duygu alabiliyorum. Özellikle Fransızca ise…
Hayatimda yabanci sarki dinlemedimm. Ben dinlerken o kelimeleri anlamaliyim aksi halde beni içine cekemez
melodiler bence duyguları hissettiren şeylerdir bana göre diye düşünüyorum
Elbette. Sözlerin arkasındaki fon müziği bana daha iyi geliyor.
Alıyorum. Bazı özenle dinlediklerim var onlar çok tesirli.
Ya sözler ya müzik genelde beni tatmin etmiyor içimde ki melankolik hisleri yabancı şarkılarla doyuramıyorum
Hayır bana geçmiyor. Dili anlamıyorsam duyguyu da anlamıyorum.
Cok nadir bir durum
ay bence de ya. duyguları alanları da anlamıyorum :/
Bazen diyim buna.
Yabancı şarkı dinlemem
Ewet
özellikle soft rock
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?