Herkes simsiyah giyinip gelir şimdi. Ben arkadaşımın zoruyla gidiyorumm :/

Herkes simsiyah giyinip gelir şimdi. Ben arkadaşımın zoruyla gidiyorumm :/

Bazen entari görünümündeki kıyafetiniz bedeninize gayet güzel yakışıyor. Ona sözüm yok. Göğüs dekolteniz keza gayet yerinde ve kararlı. Fakat mesele Hayko Cepkin konserine gelince çok sıra dışı olacağınız kesin. Yani bu kombinin yeri orası değil. Bir beach cafe, herhangi bir kafe restourant, cafe ya da bir AVM türü bir yerde giyebileceğiniz kıyafeti Hayko Cepkin konserinde giydiğiniz takdirde rüküşlük ile yaftalinabilirsiniz. Tercihinizi başka bir kombinden yana yapmanızı öneririm.
Cevap
174Cevap
Bu elbise Hayko Cepkin konseri için uygun değil. Bu Demet Akalın konseri elbisesi.
En azından bir Jean falan giy simsiyah giyinmek istemiyorsan.
Şey gibi bu...
LGBTİ onur yürüyüşünde "kürdistan vardir" sloganı atıp pankart açanlar gibi :D
ALAKASIZ YANI? ISDKWOXKWXKXO
Kanka konser gibi yerlerde bu tür şeyler çok açılıyor daha bol ya da daha sıkı şeyler giymen önerim cafe restorant gibi yerlerde oturup şarkı dinliyip yemek ymicelsen milet içiuo sıçıo hopluyor yırtılır böyle şeyler ya da çok açılır rahatsız olursun eğlencene bakamazsın
bu hayko konserine uygun bi konbin değil bence , bu genelde yazlık ortamlarda sıla , merve özbey , konserine uygun bi konsept olmamış begenmedim bizimle değilsin
Herkes kendine yakışanı giysin derim hep, sana yakışmış. Kendin de beğendiysen eğer kimin ne söylediği önemli değil.
Hayço çepkin konseri için uygun değil ama nasıl rahat ediyorsanız o şekilde giyinin. Malum konser ortamı hareketli olur. Saygılar 😌👌
Konser şeytanın olduğu yerlerden biri gitme istemediğin bişey için o kadar günah alıcaksın tabi hiçbir şey günah yapmaya işkemeye değmez ama hem günah hemde istemeyerk yapmak bence yapma hiç kendin için yap kendine değer veriyo ve seviyosan
ne diyorsun
Doğruyu söyliyorum
Doğruyu söylüyorum ve sana bişey demedim soruyu soran kişiye dedim niye hemen sorguya çekiyo ya da hemen dalga geçiyonuz
ne diyorsun demek sorguya cekmekmi meeak etim neden oyle soyledin
dalgamo gectim
normal soru soruyorum ne diyorsun yani ne demek istiyorsun
cevabina cevap verme hakkim varsa etabiki sorabilirim
Bence bana cevap verme hakkın yok çünkü soruyu soran sen değilsin ve sana bi zararımda olmadı yani hem soruyu soran sen değilsin hemde sana bi zararımda olmadığı için hakkın yokçünkü sadece bildiğimi paylaştım diğer konuya gelirsek e diyorsun sorguya çekmek değil tabi ama dalga geçmek gibi hani ne diyo ne diyosun be gibi oyüzden öyle anladım yani ben yanlış anlamışım
Şu an sana cevap vermek icin yorum yaz diye bi secenek varsa ekranda demekki var
iyi gunler
Mantıksız bence çünkü soruyu soran sen değilsin ben cevabı soruyu soran kişiye yazdım sanada zararım bişeyde olmamıştı sana laf atmamıştım yani sen geldin yorum yaptın yorumuma ama peki ne diyeyim
Dikkat cekmezsin anlamiyorn neyin dikkat ceksin sende olan bizde de var
Dikkat çekmek niyetiniz varsa bu yanlış karar.
Mini etek ve göbeği açık olacak bir body.
Gerçi yeni trend kısa şort ama tercih sizin
İstediğin gibi giyinebilirsin kime ne senin vücudun senin kıyafetin senin seçimin sonuçta. Şahsi fikrim güzel elbise
Konserde de iyi eğlenceler
Güzel ama konser için uygun değil yani yanlış anlama hayko sonuçta siyah güzel bir kombin yapa bilirsin.
Vücut şekline uygun bir elbise değil. Ayrıca Hayko konserine uygun bir parça da değil. Böyle gitmemelisin.
Daha rahat seçimler yapabilirsin. Şıklık açısından da hoşuma gitmedi daha sade şeyler gitmeni öneririmm🌸
Ben geçen yenikapıdaki konserine gittim böyle giyinenler vardı ama %80 i siyahtı. Giyersin ya ama biraz göze batabilirsin
dikkat çekmezsin elbise kötü ve vücut proporsiyonuna uygun değil. Daha basic parçaları daha iyi taşırsın
Daha cok tatil bolgesinde aksam disari cikacakmis gibi duruyor :D
Elbise güzel de o ortama değil bende ama tabiki yine de ne istersen giyersin yani
iğrenç elbise demek elbiseye hakaret olur...
Tam yazlık elbise elbise güzel ama sana olmamış gibi
Tamm Hayko Cepkin kombini bu ya yani yolda görsem derim ki aa kız Hayko Cepkin konserine gidiyo
Konsere uygun bir kıyafet değil bu tatile gitsen neyse bir de hayko cepkin konseri ne alaka.
bu olmaz kız seni omuzlar alır komple gezdirirler tepede. :D
Kim sana niye dikkatle baksın Adriana Lima mısın sen
Gidebilirsin tabii ki. Kim ne diyebilir ki..
Üzerinde güzel durmamış. Senin elbisen değil bu bence
emin ol ki hiç dikkat çekmezsin bune böyle köyemi gidiyorsun az siyah ve seksi şeyler giy
Yanlış anlamada plajda kahvaltıya davet mi ettiler seni
Yerine göre giyin ama eğerki gülünç duruma düşmek istiyosan sen bilirsn
Oho tüm site konsere gidiyor galiba. Bi bitmedi şu konserler djdjdj
Beraber gidelim bence çok güzel olmuşsun tek kelimeyle
İnsanları ne takıyorsun bu kadar. Canın ne istiyorsa onu giy istersen kafana şort geçir git kime ne…
Çingene düğününe gider bir halin var. Daha tarz bişeyler giyseydin iyiydi.
Giy bir şey olmaz daha açık giyineneler var ve renk olarak öyle giyinenlerde var ben gördüm
Güneş gibi parlarsın karanliklar üçinde istanbulfestivale gelmişti 24dünde şimdi nerede hayki
Hayır çok guzel bir elbise tam konserlik açık havada.
İlla siyah giyinir diye bir kaide yok. Sen üstüne giymişsin belli ki hoşuna gitmiş, aslında giymek istiyorsun ama dışardan bir görüş istiyorsun. İçin rahat olsun, giyebilrisn yakışmış🙏
Elbise güzel ancak Hayko Cepkin konseptine zıt baya, dikkat çeker mi, evet bu yüzden çeker
Ben gittiğimde hoplar ziplardim 🙈 bu elbiseyle rahat edebileceksen güzel
Hayır asla bence ne güzel Bir elbise sanada çok yakışmış
Hayko konseri adı üstünde underground giymelisin bu ne? Üniversite bahar şenliklerine gider gibi
ziplarlwn dans ederken... vs acilir sagi solu elbisenin... rahat edemezsin...
Yoo kimseler bir şey demez gayet rahat ve kolay kullanım amaçlı bir elbise.
Pantolon tişört birde gözüne siyah sürme dhaa iyi olur bence
Bu kostümde ne var açık değil ki,, Adana'da çıplak geziyorlar.😊
Sen elbiseyi cıkarmadan direk sefo ya git bu elbiseyle ahahsha
Bir tık daha karartmalı olabilirdi, malum sonuçta hayko konseri ortam ve hard hazzın gereği
Gerçekten Yakışmış Sana AŞ’yi Eğlenceler Dilerim Şimdiden 😉👍
Belin çok kalın bu fizikle niye dikkat çekesin yaşında 35 gibi duruyor
kıyafet güzelde o konsere uymaz bence. yanları açık mı?
Bu kiyafet olmaz kafani sallarken memelerin firlar dışarı cok tehlikeli
Gayet güzel duruyosun yakışmış aslında ama biraz sarkıyor sanki etler kenardan
Swn yanlis geldin galiba deyip uzerine cullanabilirler
İstersen gidersin istemezsen değiştir sana kalmış 😁
off bence cok seksi , yumusak meme, nyse ya baska seye odaklanmam lazim benim , süt..
tövbe tövbe
Ah İzmirdeki konser bir başka :) bakalım seni görebilecek miyim :)
Yani o kadar siyahın içine bir renkli lazım lakin tüm gözler üzerinde olur ve hemen bulunursun kaybolsanda 🤣🤣
Herkes siyah giyinip sen böyle bir elbiseyle gidiyorsan zaten tüm dikkatleri üzerine çekmek istiyorsun. Bana baksınlar istiyorsun demek ki.
Konserde bjnla dikkat cekmessin bence ne tipler var bu normal
Hayır uygun değil geçen hafta ben de Hayko Cepkin in konserine gittim. Lakin sen burdaki başka bir kızın fakesini koyan sahtekarsın
Çok güzel olmuş
Keşke senin gibi güzeller güzeli bir sevgilim olsa
Bir ömür nazını, tribini, kıskançlığını çekerdim
Seninle tanışmak istiyorum çok güzel sin beyaz tenli bir sevgilim olsun istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?