İkili 1 Ağustos'ta İstanbul Festivali adı altında Yenikapı'da aynı saatte konser verecekler. Uyumlu olurlar mı?

İkili 1 Ağustos'ta İstanbul Festivali adı altında Yenikapı'da aynı saatte konser verecekler. Uyumlu olurlar mı?
Şu sağdaki çocuk vine'ci değil miydi şimdi şarkıcı mı oldu xD insana tapan domuz varlıklar oldukça bunun gibi vasıfsızlar hak etmediği değeri her zaman görecek ve paralı ceplerine indirecek
Bunlar da boyle para kazaniyor ya. Sonra gencler hakli olarak ben niye tip, ogretmenlik, hukuk okuyorum diye hayiflaniyor. O kadar stres cek, dirsek çürüt aylik 10 bin alacagim diye. Atanmaya falan cabala. Ama bu tarz hicbir vasfi, ulkeye hicbir faydasi olmayan, yetenegi de olmayan tipler paraya para demesin. Dunya gercekten adaletsiz.
Şu motive senelerdir bir bana mı itici geliyor ya çakalın çukalın bile sempatik bazı yanları olabilirken bir tek bu eleman çok antipatik geliyor açıp bir şarkısını dinlemişliğim olmadı senelerdir de rap dinlerim
Bunlar kim ya konser veriyorlar falan sndjf
Ben niye duruyorum ki diyorum bu tipleri görünce bu ülke de şarkıcı falan olmak bu kadar kolaysa ndjfjf
Cevap
29Cevap
Dinlemiyorum.
Bunlar da konser veriyor ya ölelim hakikaten bıktım ses değeri olmayan şarkıcılardan
Berkcan olmasaymış iyiymiş müzikle bir gram alakası bile yok :D ama Motive Newschoollardan en iyisi ya. Yorumlarda gömmüşler falan gülüyorum :D Motive'nin yanında keşke Güneş falan olsaymış çok fena olurdu neyse nasip :D
Konseri sanatçılar verirdi önceden, şimdi mikrofon tutmasını bilen konser veriyor :D
agzı olan sarkı soyluyo🙄🙄🙄
@duygusayar gibi😁
Bunlar daha geçen gün şakalı vıdeo atıyordu. Ne ara konser verecek konuma geldiler ki 🤦🏽
Bunların konserine gitmektense dayak yemeyi tercih ederim
BG youtuber değil miydi ya ne ara konser verir hale geldi
Selam gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler ben ikisininde sarkılarını dinlemiyorum
Sağdaki yakışıklı da soldaki ona yakışmıyor ben yakıştıramadım . dd
Bunları dinleyerek kulaklarıma yazık edemem :D
Playback Show u olur😂
Cidden bunları dinleyenler var mı?
Ben dinliyorum niye ki
Bunlar kim bebe belik sokakta görsem tanımam. Adam yerine koyup konserine mi gidiyorlar
Bunları şarkıcı yapan zihniyetin mk
Çöp. Keske sago ile ceza olsa
@ertekinst merhaba. Evlenelim mi?
Bunlarda kim at hırsızına benziyolar
Akillarda tek bir soru. Allah icin bunlar kim?
Ya ✌️🤙👆🖕 gaza basmadım ağladılar
Tanımıyorum ikisini de
Bunlar kim yaaaa, yok mu Serdar Ortaccccc
Dolardan hızlı yükselen tek şey gereksiz ünlüler
Keko olurlar
Bunlar da ünlü oldu ya artık
Bunları dinleyen var mı ak
Bunlar kim mk ya
yeni nesil şarkıcı
Bu kim?
yeni nesil şarkıcılar
Kim bunlar