Müzik & Etkinlik Sen eğlenceye kimle gitmek isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşım sürekli gidiyor canımı sıkıyor ama bir şey diyemem Sen eğlenceye kimle gitmek isterdin? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu siteyi baz alarak söylersen burada eğlenceyi bilen genelde tek kişi sosyetik veeee ecedir ha bide rüya birde züleyha jdjxj birde pakizeee ve ayşenur jdjdjj bu kadar kız kıza mükemmel bir ortam oluştura bilirdik sabaha kadar dans🥂😂 0 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Ben sevdiğim insanla gitmek isterdim sevmiyorsan da yanımda götürmezdin 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayatımda hiç eğlenceye de gitmedim.Benim eğlence anlayışım filmler dır. 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Varsa sevgilim veya eşimle yoksa eğlenmesini bilen insanlar ile 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Erkek arkadaşın seni neden götürmüyor ki bence sen de onunla gitmelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yalnız gitmek isterdim eylencede başkalarının kaprisini çekmek yerine eylenmek gerek 0 0 Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tanımadığım insanlarla birlikte olmak daha iyi 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hayatımda hiç eğlenceye de gitmedim eğlenemedim de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu siteyi baz alarak söylersen burada eğlenceyi bilen genelde tek kişi sosyetik veeee ecedir ha bide rüya birde züleyha jdjxj birde pakizeee ve ayşenur jdjdjj bu kadar kız kıza mükemmel bir ortam oluştura bilirdik sabaha kadar dans🥂😂
Ben sevdiğim insanla gitmek isterdim sevmiyorsan da yanımda götürmezdin
Hayatımda hiç eğlenceye de gitmedim.
Benim eğlence anlayışım filmler dır.
Varsa sevgilim veya eşimle yoksa eğlenmesini bilen insanlar ile
Erkek arkadaşın seni neden götürmüyor ki bence sen de onunla gitmelisin
yalnız gitmek isterdim eylencede başkalarının kaprisini çekmek yerine eylenmek gerek
Hiç kimseyle gitmek istemem
Hiç diskoteğe gitmedim bilemiyorum 😋
Tanımadığım insanlarla birlikte olmak daha iyi
Ömürlük eşimle gitmeyi isterdim
Farketmez, nereye gidiyoruz?
eğlenebileceğim biriyle
Hayatımda hiç eğlenceye de gitmedim eğlenemedim de
Tekkk
Arkadaş grubumuzla🥳
Erkek arkadaşımla
Nijanlımla
Keşke arkadaşım olsa