Müzik & Etkinlik Favori şarkınızdan bir kesit yazsaydınız ne olurdu? mrfcanx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Rap , slow , türkü vs. Hoşunuza giden sözleri Benimki : Taladro ve Merve Özbey mix " Bu kalbi bidaha açamamak üzere kitliyorum Hani bizim sevdamız..." Favori şarkınızdan bir kesit yazsaydınız ne olurdu? Cevapla Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. çok sevdiğim bir şarkı sözüdür''Sana söylemek isterim ki karanlık her yerde vardır, korkma.Bazı geceler beni yutsa bile vazgeçmeyeceğim... savaşacağım.. parlayacağım..'' 1 4 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Harbiden iyiymiş Yorumla thecutewitch +1 yıl hmm sağ olun :)yabancı bir şarkı Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Fark ettim türkler bu cümleleri arka arkaya söyleyemez sosjksjd Yorumla thecutewitch +1 yıl evet oda doğru dklmfd :D Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl https://youtu.be/uTSYnM-UxD0 1 2 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Sezen aksu herzaman ki gibi şaşırtmadın ❤️ Yorumla Coraline-0 +1 yıl ❤ Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Beni kalbinde öldürsende hala her şarkıyı sana yazarım 1 1 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Jilett Yorumla
athenonick Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sana yatta bi partide değil sokakta hiçbiri gibiyken alıştım 1 1 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Baya iyii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl birlikte güldük birlikte ağladık bunlar basit duygulardı ama benim her şeyimditamamen kendi zihnimin içindeyimgüneş doğmadan hemen önceki şafak en karanlık olanıdır 0 1 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Niceeeee Yorumla
duygucansız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl çalmışsın sözümüüü hahaha 1 5 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Hahaha yok beee lsjskskkdkd Yorumla duygucansız +1 yıl neyse bu seferlik sorun yok :DD Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Aaaa daha çok çalarım sosjsmdjd Yorumla duygucansız +1 yıl bakkk bakk hoppaaa :D Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Sljdkdkdldkld Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben bu canı şerefine vurdum ama öldürmedim... 0 2 Yorumla -Rebel_Lilith- +1 yıl Öldüremedim* Yorumla mrfcanx1 +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tombul tombul memeler 😂😂😂 0 1 Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Sldjmdjdldkdmfk Yorumla