Müzik & Etkinlik Size şarkı sözü söyliyim devam ettirin olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar size sarki sözü söyliyim devam ettirin ama yazın sarkiniz duygusal mi olsun nasi olsun? ❄️🎣⭐/ 🛳️💋☎️✋/ 🛳️🐄☎️🚬📝 Güncellemeler+1 yıl Ama nasıl olsun yazın dedimmm 😡🤗 Güncellemeler+1 yıl Emojilerle size mesaj vermek istedim mesajı bulana benden cikolata hahaoahhahihahohassktrylnlarbsttir 🍫 😋 Size şarkı sözü söyliyim devam ettirin olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ahmet2576 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Hadi söyle dinliyorum 0 7 Yorumla Ahmet2576 +1 yıl Duygusal olsun hadi Yorumla Soran +1 yıl Bak yine uyku yok gözümdeee Yorumla Ahmet2576 +1 yıl Ben biraz türkü dinliyorum galiba bunlarla pek aram yok Yorumla Soran +1 yıl Bayhan zifiri dinle istersen güzel Yorumla Ahmet2576 +1 yıl Bişey sorabilirmiyim cidden canın sıkılıyor demi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ahmet2576 +1 yıl Durumumuz farksızmis. Yazmak istersen yazabilirisn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilirsem devam ederim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dön diyemedim bi türlü canim özleyemedim... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim bari bir söz bırakayım Ruhum senden çok uzak, yabancıyım senin cennetine Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlatsam şu derdimi küçücük çocuklara... Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olur söyle 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya beni anlamiyo mysunzu Yorumla Soran +1 yıl Açıklamayı oku 😡 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl rock bişeyler olsun manga veya mor ve ötesi tarzı Yorumla Soran +1 yıl Her sabah doğan güneş bir sabah doğmaz oldu... Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldugülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu Yorumla Soran +1 yıl Aferinn 🥳 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl sana da gece gece dinliycem şimdi Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aciklamaya bak Yorumla serenay1995 +1 yıl Nasıl istersen öyle olsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm biraz bosluklardayom... Yorumla serenay1995 +1 yıl Off tanimiyom 😒 Yorumla Soran +1 yıl Dinle çok güzel hoşça kalamam sarkinin adı Talha yıldırır söylüyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sçyleee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açıklama Yorumla Soran +1 yıl Ötesi mi var yalnızlığa yalnız... Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Sal gelsin 0 37 Yorumla Soran +1 yıl Açıklamayı oku Yorumla HsynBkr +1 yıl Doveydin Yorumla Soran +1 yıl Kiyamam Yorumla HsynBkr +1 yıl tamam da hadi söyle bir şey Yorumla Soran +1 yıl Mahvediyor bu koşulsuz sevgi mahvediyor... Yorumla HsynBkr +1 yıl Ben ona aşığım kahrediyor ben ona aşığım anlat demiyor Yorumla Soran +1 yıl Birazcık yanlis ama olsun 🥳 Yorumla HsynBkr +1 yıl Ben Google in yalancısıyım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin etmistim kdjsksk dinle şarkıyıi Yorumla HsynBkr +1 yıl Sözlerini beğenmedim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasi bi sarki önerelim beyefendi 😁 Yorumla Soran +1 yıl Duygusal mı olsun kopmalık mi olsunn Yorumla HsynBkr +1 yıl Gine başa sardık 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama nasi istiyosun soyle Yorumla HsynBkr +1 yıl Cikolatami isterim Yorumla Soran +1 yıl Emojilerle verdigim mesaji buldun mu 🤔 Yorumla HsynBkr +1 yıl Fark etmez 😂😂 Yorumla HsynBkr +1 yıl Buldum tabi. Sen şu gozlere baksana bı kaçar mı benden Yorumla Soran +1 yıl Neymis Yorumla HsynBkr +1 yıl Onu söylersem herkes çözer Yorumla Soran +1 yıl Söyle söyle 😃 Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla HsynBkr +1 yıl Yok söylemem Yorumla Soran +1 yıl Görüş sikiniuosa silersin hemen Yorumla Soran +1 yıl Siliniyosa Yorumla Soran +1 yıl Nwdennn Yorumla HsynBkr +1 yıl Yaz bana söyleyeyim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Soran +1 yıl Yaziyim mi Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim Yorumla HsynBkr +1 yıl Banami soruyorsun bu soruyu Yorumla Soran +1 yıl Gece gece tehlikeli 😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet sana djsksk Yorumla HsynBkr +1 yıl tamam gündüz yaz o zaman 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İstek attım 😃 Yorumla HsynBkr +1 yıl Bende geri attım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gördüm kxjsks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle mi? :)
https://www.youtube.com/embed/V8i5XJ7-x6IHadi söyle dinliyorum
Duygusal olsun hadi
Bak yine uyku yok gözümdeee
Ben biraz türkü dinliyorum galiba bunlarla pek aram yok
Bayhan zifiri dinle istersen güzel
Bişey sorabilirmiyim cidden canın sıkılıyor demi
Evet
Durumumuz farksızmis. Yazmak istersen yazabilirisn
Bilirsem devam ederim
Dön diyemedim bi türlü canim özleyemedim...
Bilemedim bari bir söz bırakayım
Ruhum senden çok uzak, yabancıyım senin cennetine
Olur
Anlatsam şu derdimi küçücük çocuklara...
olur söyle
Ya beni anlamiyo mysunzu
Açıklamayı oku 😡
rock bişeyler olsun manga veya mor ve ötesi tarzı
Her sabah doğan güneş bir sabah doğmaz oldu...
elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu
gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu
Aferinn 🥳
sana da gece gece dinliycem şimdi
Olur
Aciklamaya bak
Nasıl istersen öyle olsun 😅
Üzgünüm biraz bosluklardayom...
Off tanimiyom 😒
Dinle çok güzel hoşça kalamam sarkinin adı Talha yıldırır söylüyo
tamam hadi söyle
Sçyleee
Açıklama
Ötesi mi var yalnızlığa yalnız...
Sal gelsin
Açıklamayı oku
Doveydin
Kiyamam
tamam da hadi söyle bir şey
Mahvediyor bu koşulsuz sevgi mahvediyor...
Ben ona aşığım kahrediyor ben ona aşığım anlat demiyor
Birazcık yanlis ama olsun 🥳
Ben Google in yalancısıyım 😂😂
Tahmin etmistim kdjsksk dinle şarkıyıi
Sözlerini beğenmedim 😂😂
Nasi bi sarki önerelim beyefendi 😁
Duygusal mı olsun kopmalık mi olsunn
Gine başa sardık 😂😂
Ama nasi istiyosun soyle
Cikolatami isterim
Emojilerle verdigim mesaji buldun mu 🤔
Fark etmez 😂😂