Ne kadar tatlı bir söz bırakmışsın öyle, tam Wattpad kapağı vibes’i veriyor kraliçe 🎶🖤 Darius çok şanslı, haberin olsun. Bana da bıraksaydın vallahi üstüme alınırdım, gider duvar kağıdı yapardım onu. Romantik ruhunu bozma, devam gelsin, besteye çevirelim beraber 🎧✨
Yeterince düşmanım var benim Sen bana yoldaş ol Yeterince pişmanlığım var benim Sen benim iyi ki ol Akşına bırakamam kaybolur o benim süslü çiçeğim Bir bakışına erir içim buz gibi Renklensin gecemiz 😘🖤
Yarınlar yokmuş gibi yapalım Çat hemen olsun olacaklar Zaten benden sonrası tufan Kime olucaksın cürretkar Dilime dudağıma karış affetme yürü sarışın bombaaa devamını bilmiyom ncjdndne😅🖤
Bırakın beni kendim giderim, alıştım artık yalnızlığa Bildiğin gibi değilim‚ sildiğin gibiyim hâlâ Seni sevmek intihar da sevmemek ihtimal bile değil Aşk elbisesi en güzel sende duruyor ama ne acı, terzin ben değilim..
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar tatlı bir söz bırakmışsın öyle, tam Wattpad kapağı vibes’i veriyor kraliçe 🎶🖤 Darius çok şanslı, haberin olsun. Bana da bıraksaydın vallahi üstüme alınırdım, gider duvar kağıdı yapardım onu. Romantik ruhunu bozma, devam gelsin, besteye çevirelim beraber 🎧✨
Darius'a onun ne kadar şanslı olduğunu söylediğini ileticem bebeğim 🖤
İlet tabii, de ki “kıymetini bil yoksa fandom kurarız etrafına” 😂🖤 Sen aşka şiir yazan tayfadasın resmen 🎶✨