Çok sesli müziğimizin medar-ı iftiharı Mazhar - Fuat - Özkan (Kısa adıyla MFÖ) üçlüsünün 1984 yılında çıkardığı ilk albümü olan Ele Güne Karşı Yapayalnız, içindeki 11 şarkının hepsinin hit olduğu, Türk müziği tarihinin en iyi albümlerinden biridir.

Hepsi de dillere pelesenk olmuş, onlarca sanatçı tarafından yorumlanmış, filmlerde ve reklamlarda kullanılmış, tüm listelerin vazgeçilmezi olan bu şarkılardan hangisini / hangilerini seçersiniz?
Albümdeki Şarkılar;
- Ele Güne Karşı
- Deli Deli
- Sen ve Ben
- Yalnızlık Ömür Boyu
- Neye Niyet Neye Kısmet
- Ondan Şikayet Bundan Şikayet
- Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
- Olmuyor Olamıyor
- Sevdim Bir Kere
- Bodrum
- Güllerin İçinden
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83Yalnızlık Ömür Boyu harika bir şarkıdır. Çok severek dinlerim.
Benim de Ele Güne Karşı'yla birlikte favorimdir o şarkıları. 🙏🏼🎶
Gerçekten iyi bir gruptu çok sevdiğim beğendiğim bir gruptu her ne kadar Eurovision şarkı yarışmasında diday diday dayı şarkısı ile çok başarılı olmasa da mazhar Fuat Özkan grubu gerçekten klasiklerin iyilerinden
Ele Güne Karşı ve Güllerin İçinden en sevdiklerim..
https://www.youtube.com/embed/6oef7rWTVGYmazhar alansonun son yillardaki yandas ve itici davranislari sagolsun cok dinleyemiyoruz artik yuzumuz eksimeden
Bu sabah yağmur var İstanbul'da
Özellikle İstanbul'un sonbahar günlerindeki melankolisinde akla ilk, hep bu gelir. 🎶🙏🏼
Yazın bu sıcak havalarda da iyi gidiyor 😊
Sevdim bir kere çok severek dinledim
Güllerin içinden
koşarak koşarak... 🎶
Fabrika kızı MFÖ
MFÖ'nün değildir ama bir programlarında Alpay'a çok keyifli bir eşlikleri vardır. 👍🏻
Bilmiyorum kimindir ama ben hep onlardan dinledim evet o programı da biliyorum
Ele güne karşı
Oynatır... alkışlatır... ritm tutturur... ve en önemlisi, 9/8'liktir. Roman havasına sokar... ☺️🎶👍🏻
Aynen dinlemesi keyfli bir şarkı 🎵😍 zaten bir tek bunu biliyorum birde sarı laleler
Güllerin içinden. Tek geçerim :)