Müzik & Etkinlik Yeni nesil rapçi mi eski nesil mi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tercihiniz hangi yönde? Yeni Eski Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni nesil rapçi mi eski nesil mi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Eski nesil tabii ki. Yenilerden de dinlediğim şakılar var tabii ki ama eskilerin yerini tutmuyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Rap sevmiyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 788 cevap paylaştı. Eskiler tabi ki. 50 Cent, Eminem, Snoop dogg, Nate Dogg, Dr Dre, Akon Bunlar nerede şimdikiler nerede 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Öyle bir ayrım yapmam yenilerde de güzel şarkılar var eskilerde de ama ne varsa eskilerde var derler o yuzden azıcık daha önde eskiler 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tabikiside eski nesil kaf kef ceza norm liste cartel falan yani bu kişiler bize repi sevdiren kişiler 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rap'in mazisi o kadar derin değil ama eski Sagopa Kajmer'den eser yok.. Şu an rap piyasası Allah'a emanet. 0 0 Yorumla
Fgrw743 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Eski nesil desem yanilirim cunku sadece yeni nesili görmusum. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yeni nesildekilere rapçi demek mi.. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeni nesilleri hiç bilmiyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eski nesil tabii ki. Yenilerden de dinlediğim şakılar var tabii ki ama eskilerin yerini tutmuyor.
Rap sevmiyorum
Eskiler tabi ki. 50 Cent, Eminem, Snoop dogg, Nate Dogg, Dr Dre, Akon Bunlar nerede şimdikiler nerede
Öyle bir ayrım yapmam yenilerde de güzel şarkılar var eskilerde de ama ne varsa eskilerde var derler o yuzden azıcık daha önde eskiler
Tabikiside eski nesil kaf kef ceza norm liste cartel falan yani bu kişiler bize repi sevdiren kişiler
Rap'in mazisi o kadar derin değil ama eski Sagopa Kajmer'den eser yok.. Şu an rap piyasası Allah'a emanet.
Eski nesil desem yanilirim cunku sadece yeni nesili görmusum.
Eski tabii ki Sago > diğer mc
Yeni nesildekilere rapçi demek mi..
Yeni nesilleri hiç bilmiyorum...
Rap sevmem ama eski diyeyim
Sagopa, ceza hepsine yeter
eskiler tabiki. hatta onların bile eski müzikleri
Eski nesil
eski nesil tabiki
Yeni nesil Mero 😜