Müzik & Etkinlik Haluk Levent konseri var! 🎶 Peki istek parçan ne? Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bugün Kuruçeşme Açıkhava’da hepimizin Ahbap’ı, aktivistimiz ve biricik rock müziği sanatçımız Haluk Levent’in konseri var. Kendisinden bir şarkı isteyecek olsan hangi şarkısını isterdin? Haluk Levent konseri var! 🎶 Peki istek parçan ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Haluk Levent'in Elfida şarkını çok severim. Canlı canlı dinlemek isterdim. Çok duygusal bir hikayesi var. 1 1 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Evet hüzünlü ve anlamlı bir hikaye... 🙏🏼 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Dinlemedim daha önce 1 2 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Bir şans verebilirsin belki bugünden sonra? u Barış_LonelyForever +1 yıl Belki de güzel şarkıdır gerçekten ama maalesef yabancı seviyorum yani tarzım değil
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl https://youtu.be/pfK0DdEN_fY Bu olsa çok cici olur. 1 1 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Zifiri'nin de olduğu Karagöz ve Hacivat albümündeydi bu sanırım. Unutmak üzereymişim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl https://youtu.be/UoDg0HmtGJ4Çoğunu severim ama bu olsun🎶 1 1 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Çıkış parçası… 🎶❤️ Yorumla
Stereo_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Klasik Elfida diyorum ben 🙂 1 1 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Hikayesi de çok değerli. 🙏🏻 Yorumla
Yenihesapp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşkın Mapushane 1 1 Yorumla Moby8Dick +1 yıl Kral Çıplak albümü... o albümün 7-8 hit'i daha var, harika bir albümdü. 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haluk Levent'in Elfida şarkını çok severim. Canlı canlı dinlemek isterdim. Çok duygusal bir hikayesi var.
Evet hüzünlü ve anlamlı bir hikaye... 🙏🏼
Dinlemedim daha önce
Bir şans verebilirsin belki bugünden sonra?
Belki de güzel şarkıdır gerçekten ama maalesef yabancı seviyorum yani tarzım değil
Bu olsa çok cici olur.
Zifiri'nin de olduğu Karagöz ve Hacivat albümündeydi bu sanırım. Unutmak üzereymişim.
Çoğunu severim ama bu olsun🎶
Çıkış parçası… 🎶❤️
Klasik Elfida diyorum ben 🙂
Hikayesi de çok değerli. 🙏🏻
Aşkın Mapushane
Kral Çıplak albümü... o albümün 7-8 hit'i daha var, harika bir albümdü. 👍🏻
Seni gidi fındık kiran