Kültür & Sanat Teoman konseri mi, Gülşen mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Teomana bilet aldım sonradan gülşene mi alsaydım diye düşündüm ama teoman daha iyi değil mi? Güncellemeler+1 yıl Teoman aldım ❤️ Güncellemeler+1 yıl Ona gideceğim Teoman konseri mi, Gülşen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 560 cevap paylaştı. Gülşen bence 0 0 Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah'ım bu nasıl bir karşılaştırma tamam zevkler farklı ama Teo yaa teooHem kimi daha çok seviyorsan onu tercih et. burada herkes farklı görüş belirtmiş. 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 8 sene önce Teomanın konserine gitmiştim epey yaşlı görünüyordu , şu an nasıldır acaba 1 2 Yorumla onlyteenage +1 yıl Zalımın oğlu😂😂 Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl zalım ne alaka Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Teo tekler derim susarim teo varken gülşenmi? Seçenek bile değil 1 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İkisini de canlı dinlemedim ama gülüşenin sahbe performansı daha iyi olur diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisi de iyi ama ben olsam gülşene giderdim sanırım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl teoman kesinlikleikisinin de konserine giden biri olarak söylüyorum 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç birisi ben tercihimi yıldız Tilbe konserinden yana kullanırdım 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Teomana gidersin güzel müziklere doyarsın, gülşene gidersen erotik Showlara. 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Teoman... Gülşenin benim gözümde hiç bir değeri yok neden ünlü olduysa bu kadın 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Performans olarak kesinlikle Gülşen. Karakter olarak ikisi de uzak olsun! 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İkisi bambaska sanatcılar yani tarzlar sesler farklı. Ayrıca hangisi beleşse o😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sırasıyla Rolls Royce ile Dacia'yı kıyaslamak gibi geldi bu bana. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Açıkçası şu sıralar ki moduna bağlı daha enerjik hissediyorsan Gülşen’in şarkıları iyi gelecektir, daha sakin hissediyorsan da Teoman’ın 0 0 Yorumla
zeyneplinna_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ruh haline göre teoman daha melankolik tipler için 2 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gülşen'in konserine ancak * gider ! 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl K@hpeler demiştim Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Teoman daha kaliteli ama gülşene git 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İkisinide dinlemiyorum, İsmail Yk tercih ederim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Teoman.. Gülşen gözümden düştü jsjs 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Teoman konserine çok gittim bu sefer Gülşen olsun 0 0 Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl deseydi, n bedava teomöan konser biletyi verirdim 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Teoman >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gülşen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Teoman konserine giderim gadası
Gülşen bence
Allah'ım bu nasıl bir karşılaştırma tamam zevkler farklı ama Teo yaa teoo
Hem kimi daha çok seviyorsan onu tercih et. burada herkes farklı görüş belirtmiş.
8 sene önce Teomanın konserine gitmiştim epey yaşlı görünüyordu , şu an nasıldır acaba
Zalımın oğlu😂😂
zalım ne alaka
Teo tekler derim susarim teo varken gülşenmi? Seçenek bile değil
İkisini de canlı dinlemedim ama gülüşenin sahbe performansı daha iyi olur diye düşünüyorum.
İkisi de iyi ama ben olsam gülşene giderdim sanırım
teoman kesinlikle
ikisinin de konserine giden biri olarak söylüyorum
Hiç birisi ben tercihimi yıldız Tilbe konserinden yana kullanırdım
Teomana gidersin güzel müziklere doyarsın, gülşene gidersen erotik Showlara.
Teoman... Gülşenin benim gözümde hiç bir değeri yok neden ünlü olduysa bu kadın
Performans olarak kesinlikle Gülşen. Karakter olarak ikisi de uzak olsun!
İkisi bambaska sanatcılar yani tarzlar sesler farklı. Ayrıca hangisi beleşse o😃
Sırasıyla Rolls Royce ile Dacia'yı kıyaslamak gibi geldi bu bana.
Açıkçası şu sıralar ki moduna bağlı daha enerjik hissediyorsan Gülşen’in şarkıları iyi gelecektir, daha sakin hissediyorsan da Teoman’ın
Ruh haline göre teoman daha melankolik tipler için
Nelere dustuk aq teoman diyon kendine gel
Gülşen'in konserine ancak * gider !
K@hpeler demiştim
Hiç biri şivan perver
İkisini de sevmiyorum
Teoman daha kaliteli ama gülşene git
Karar vermesi zor iki güzel sanatçı
teoman en azından kaliteli
Teoman tabii ki 🤞
Sizin kendi kişisel tercihiniz
Teoman >>>