Müzik & Etkinlik İdo Tatlıses'in, ''Acıklı Öyküm'' parçasını nasıl buldunuz? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor #acıklı#öyküm#bana#anlatırma#dur#ido#tatlıses#iyi#günler#iyi#akşamlar#müzik#kağan#Altınışık Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın İdo Tatlıses'in, ''Acıklı Öyküm'' parçasını nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Dinlemedim 1 2 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Dinle bence u Barış_LonelyForever +1 yıl Saol bro
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne sevemedim 1 3 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Neden Yorumla mina15 +1 yıl hoşuma gitmedi beğenmedim olamazmı Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl olur Yorumla
KocaMemeİlo Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kotu buldum igrenc ya da degil bielemedim ama kotu gibi ama emin olamadim ama bilmjyourm 1 0 Yorumla
KahpeOlmayanFelek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç dinledim 1 1 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl dinledin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dinlemedim
Dinle bence
Saol bro
Kızlar Bir Adım Öne sevemedim
Neden
hoşuma gitmedi beğenmedim olamazmı
olur
kotu buldum igrenc ya da degil bielemedim ama kotu gibi ama emin olamadim ama bilmjyourm
Denk gelince dinliyorum
Acıklı buldum
Hiç dinledim
dinledin mi