Müzik & Etkinlik Uyumadan önce müzik dinler misin 🤔? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Uyumadan önce müzik dinleyip bunalıma girenler 😂😂İyi geceler tatlı insanlar 😴😎😚 Uyumadan önce müzik dinler misin 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Sürekli dinliyorum 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=xiNgav5XOSA&list=PLF-XfInNSS7Cz2Pj2LviJbXlkjQV0a-MR&ab_channel=Zortqualitydinliyorum 1 0 Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunalıma girmek için değil tamamen düşüncelerimden kurtulup günün yorgunluğun atmamı sağlıyor 1 12 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Bonolomo gormok kardeşim doğol Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Yorum değişmiş oha😂😂😂😂 Yorumla Efinans +1 yıl Peltek insan tanıdım bazı harfleri söylemeyen insan da ama böylesi olmamıştı Yorumla Efinans +1 yıl Yorum değişmemiş evrim geçirmiş sanki Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Ahahhahaaa tabi tabi Yorumla Efinans +1 yıl Herşeyin bir ilki varmış 😀😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Peki ya senin için? Yorumla Efinans +1 yıl Zaten bu ilk benim için 😀😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl O değil Yorumla Efinans +1 yıl Konu ne 😀😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Neyse ya... Yorumla Efinans +1 yıl Ok 👍 Yorumla
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet uyurken Madrigal çalar sabah bir kalkarım Sivasın Yollarına dönmüş sjsj 3 0 Yorumla
Tugbali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet kesinliklehttps://youtu.be/UecuHcfWBeM 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ninni kıvamında müziğim vardı bi ara söylemek istemiyorum ahansb 1 0 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her gece değil. Bazen sessizliğin keyfini çıkarırım.. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/aut3VuxlskU Bir kardeşime akşam girerim bu hale dedim. Yavaştan daldiydim. 😃 0 0 Yorumla
Antikekoo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Klasik müzikler piano keman türevleri dinliyorum ama genelde belgesel izleyerek uyuyorum 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Bunun için uyumayı beklemeye gerek yok. Müzik her anlamda hayatımda zaten :) 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 452 cevap paylaştı. Arabesk dinlemem. Slow veya sagopa dinlerim. 1 4 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Iyy hiç sevmedim Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Bende rahibeleri sevmedim Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Rahat bırak artık rahibeleri Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Sus sen. Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Dinliyorum da bunalım için değil. Rahatlamak için 1 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Ev arkadaşım sayesinde alışmıştım bu duruma :D 1 0 Yorumla
eternalsunhine Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Günümin 38 saati müzik ile geçiyor, uyurkende müziğim asla eksik olmaz. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genelde kitap okurum 1 1 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Daha iyisi belkide :) Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 368 cevap paylaştı. Uyurken bile müzik açıktır bende böyle 🥺 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. bazen dinlerim mooduma göre değişir 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok eskiden evet şu an aklıma bile gelmiyor.😀 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 523 cevap paylaştı. Evet kesin dinlerim. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 328 cevap paylaştı. Yok dinlemiyorum 1 0 Yorumla
Asya1625 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Çok fazla 0 1 Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl kulaklıkla ile birleşip - uyuyup kalan çok insan var gerçekten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sürekli dinliyorum
dinliyorum
Bunalıma girmek için değil tamamen düşüncelerimden kurtulup günün yorgunluğun atmamı sağlıyor
Bonolomo gormok kardeşim doğol
Yorum değişmiş oha😂😂😂😂
Peltek insan tanıdım bazı harfleri söylemeyen insan da ama böylesi olmamıştı
Yorum değişmemiş evrim geçirmiş sanki
Ahahhahaaa tabi tabi
Herşeyin bir ilki varmış 😀😀
Peki ya senin için?
Zaten bu ilk benim için 😀😀
O değil
Konu ne 😀😀
Neyse ya...
Ok 👍
Evet uyurken Madrigal çalar sabah bir kalkarım Sivasın Yollarına dönmüş sjsj
Evet kesinlikle
https://youtu.be/UecuHcfWBeMninni kıvamında müziğim vardı bi ara söylemek istemiyorum ahansb
Her gece değil. Bazen sessizliğin keyfini çıkarırım..
Bir kardeşime akşam girerim bu hale dedim. Yavaştan daldiydim. 😃
Klasik müzikler piano keman türevleri dinliyorum ama genelde belgesel izleyerek uyuyorum
Bunun için uyumayı beklemeye gerek yok. Müzik her anlamda hayatımda zaten :)
Arabesk dinlemem. Slow veya sagopa dinlerim.
Iyy hiç sevmedim
Bende rahibeleri sevmedim
Rahat bırak artık rahibeleri
Sus sen.
Favorim dizi izlemek 🤠
Kıyamet Suresini çok dinlerdim
Dinliyorum da bunalım için değil. Rahatlamak için
Arada dinlerim çok değil
Biraz biraz sonra uyurum
Müziksiz uyuyamıyorum
Hayır Dinlemem Tabikide
Ev arkadaşım sayesinde alışmıştım bu duruma :D
her zaman değil ama dinlediğim oluyor
Günümin 38 saati müzik ile geçiyor, uyurkende müziğim asla eksik olmaz.
Genelde kitap okurum
Daha iyisi belkide :)
Uyurken bile dinlerim...
Uyurken bile müzik açıktır bende böyle 🥺
bazen dinlerim mooduma göre değişir
Bazrn kulaklık takıp dinlerim evet
Çok eskiden evet şu an aklıma bile gelmiyor.😀
Eskiden öyle yapardım kötü zamanlarımdı
Belgesel açar dinlerim
Dinliyorum hala
Evet dinlerim
Müzik değil konuşma açıyorum