Müzik & Etkinlik Uyumadan önce müzik dinler misiniz? Minnosbirgezginn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gözümden uyku aksa, göz kapaklarım kapanmış olsa da o kulaklıklar takılıp herhangi bir şarkı açılıp öyle uyunacak 😅 Böyle olan tek ben olamam bence. Şarkı önerisi alabilirim. 🌼 Uyumadan önce müzik dinler misiniz? Cevapla Kulaklık Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nightman01 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kulaklık takılı hafif sakin müzikler orta düzeyde ses en güzel uykuya geçiş evresi 1 0 Yorumla
gürhanyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ari barokas/ ömrümüz yine geçiyor dinliyorum şu an. Terapi gibi müzik. 👌 0 3 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Açtım şu an kulağımda Yorumla gürhanyilmaz +1 yıl İyi dinlemeler Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Güzelmiş teşekkürler Yorumla
yviess Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Emircan iğrek-Aç bağrını keyifli dinlemeler🙂 1 1 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Her zaman kulaklık kulagımda gezerim 0 2 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Hahaha yalnız olmadığımı biliyordumm teşekkürler 😅 bir ara kulağımıın iç kısmı kulaklıkla uyumaktan hassaslaşmıştı ağrı oluyordu hatta Yorumla Estacaca +1 yıl Süpersin ya ben teşekkür ederim Yorumla
gurbetci66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En son ankarali namik cicegim bestesiyle uyandim 0 3 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Hahahah benim ki kapanıyor genelde dinlerkin uyuyup kalıyorum 😅 Yorumla gurbetci66 +1 yıl Hahahahahahhaah youtubedanmi dinliyon Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Genelde evet ama karışık. Telefonda kayıtlıyar da var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gece dinlediğim var bir tane 0 8 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Özelden paylaşabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/wEWF2xh5E8s Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Herkes gördüüü 😣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar harika ki herkes dinlemeli Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Ama benim farkım kalmadı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamı da var aşk kadın Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl İstemiyorum küstümm😣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorry Yorumla
Psikolog4 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Şu an dinliyorum mesela 0 7 Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Ne dinliyorsunuz Yorumla Psikolog4 +1 yıl Cem adrian- Ben böyleyim:) Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Vayy güzelmiş Yorumla Psikolog4 +1 yıl Cem adrian sesi baya iyi. Yorumla Psikolog4 +1 yıl Sen ne dinlersin Yorumla Minnosbirgezginn +1 yıl Cem adrian bende beverim. Kulağa hoş gelen her türlü şarkıyı dinlerim Yorumla Psikolog4 +1 yıl Cem adrian- değmen benim tavsiye ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kulaklık takılı hafif sakin müzikler orta düzeyde ses en güzel uykuya geçiş evresi
Ari barokas/ ömrümüz yine geçiyor dinliyorum şu an. Terapi gibi müzik. 👌
Açtım şu an kulağımda
İyi dinlemeler
Güzelmiş teşekkürler
Emircan iğrek-Aç bağrını keyifli dinlemeler🙂
Teşekkürler
Her zaman kulaklık kulagımda gezerim
Hahaha yalnız olmadığımı biliyordumm teşekkürler 😅 bir ara kulağımıın iç kısmı kulaklıkla uyumaktan hassaslaşmıştı ağrı oluyordu hatta
Süpersin ya ben teşekkür ederim
En son ankarali namik cicegim bestesiyle uyandim
Hahahah benim ki kapanıyor genelde dinlerkin uyuyup kalıyorum 😅
Hahahahahahhaah youtubedanmi dinliyon
Genelde evet ama karışık. Telefonda kayıtlıyar da var
Her gece dinlediğim var bir tane
Özelden paylaşabilirsin
https://youtu.be/wEWF2xh5E8s
Herkes gördüüü 😣
O kadar harika ki herkes dinlemeli
Ama benim farkım kalmadı.
Devamı da var aşk kadın