Müzik & Etkinlik Burcunun özelliklerini taşıyor musun? MuratGüzeller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Burçların karakterlerle ilgisi var bence. Yoksa denk gelmez o kadar:)(fotoğraftaki shop bana aittir) Burcunun özelliklerini taşıyor musun? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Burcumun bazı özelliklerini taşıyorum 0 0 Yorumla
kagan19999 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl evet fazlasıyla başağımdinen de burçlar gerçektir bu nedenle de fazlası ile inanırım ama şu yok ay sağa gitti oradan jüpiter çıktı bunlar saçmalık 1 2 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Katılıyorum, yok yükselen alçalan filan Yorumla kagan19999 +1 yıl aynen astroloji saçma onlardan bir şey beklemek ama normal burçlar gerçek burçlara inanırım Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aşağı yukarı bir çok özelliğini taşıyorum. Ama yükselen ve Ay burcumun özelliklerini de taşıyorum. 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Burçlara bağlı değilim o kadar da taşırım özelliklerini burcumun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet, yükselen burcum ile güneş burcum birbirine çok zıt özelliklere sahip o yüzden çok zor şeyler yaşıyorum psikopatım chdygxbxbxjx 0 1 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl :D haha Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Taşıyorum bir kaç özelliğini. En belirgin özelliği hariç 0 0 Yorumla
Hariqa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 😂😂😂😂😂 söylemeseydin kimse farketmezdi 0 1 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Uyuyanları uyandırdık Yorumla
ahuyucel Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl koc burcuyum dibine kadar 0 1 Yorumla вечнаялюбовь +1 yıl Koç burcu görünce kaçmak lazim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burcumun özelliklerini bilmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boğa burcuyum yükselen yengeç ay burcu akrep özelliklerini taşırım 0 0 Yorumla
Hicranebruaydın Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Taşıdığımı söylüyorlar 0 1 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Hangi özellikler mesela Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Burçlara inanmam 0 1 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Seni bu görüşe iten şey nedir Yorumla
ShelbyninSigarası Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Nasıl öğreniliyo bu burclar 0 1 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Doğum günü ve ayı baz alıyorlar ama neye göre kime göre onu bilmiyorum:D Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet taşıyorum 0 2 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Mesela Yorumla Sarhosmuolsak0008gs +1 yıl İnatçı olmam , bitane yeter Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet taşıyorum 0 5 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Mesela Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Gezmeyi ve eğlenmeyi çok severim rutin işler beni sıkar. Her an fikrim değişebilir. Mesela biri cepte gibi görür ama uçar giderim haberi olmaz 😂 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Vuv :) balık mı? Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Hayir ikizler 😃 Yorumla MuratGüzeller +1 yıl Güzel 👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl taşırım 0 1 Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl kova Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Burcumun bazı özelliklerini taşıyorum
evet fazlasıyla başağım
dinen de burçlar gerçektir bu nedenle de fazlası ile inanırım ama şu yok ay sağa gitti oradan jüpiter çıktı bunlar saçmalık
Katılıyorum, yok yükselen alçalan filan
aynen astroloji saçma onlardan bir şey beklemek ama normal burçlar gerçek burçlara inanırım
Aşağı yukarı bir çok özelliğini taşıyorum. Ama yükselen ve Ay burcumun özelliklerini de taşıyorum.
Burçlara bağlı değilim o kadar da taşırım özelliklerini burcumun
Evet, yükselen burcum ile güneş burcum birbirine çok zıt özelliklere sahip o yüzden çok zor şeyler yaşıyorum psikopatım chdygxbxbxjx
:D haha
Taşıyorum bir kaç özelliğini. En belirgin özelliği hariç
😂😂😂😂😂 söylemeseydin kimse farketmezdi
Uyuyanları uyandırdık
koc burcuyum dibine kadar
Koç burcu görünce kaçmak lazim
Boğa... en azından öyle. 😃
Aslan burcuyum taşıyorum
Burcumun özelliklerini pek bilmiyorum.
Çoğu özelliğini taşıyorum.
Taşıyorum galiba sanırım🤔
Hepsini harfi harfine
Burcumun özelliklerini bilmıyorum
Boğa burcuyum yükselen yengeç ay burcu akrep özelliklerini taşırım
Taşıdığımı söylüyorlar
Hangi özellikler mesela
Burçlara inanmam
Seni bu görüşe iten şey nedir
Nasıl öğreniliyo bu burclar
Doğum günü ve ayı baz alıyorlar ama neye göre kime göre onu bilmiyorum:D
Evet taşıyorum
Mesela
İnatçı olmam , bitane yeter
Evet taşıyorum
Mesela
Gezmeyi ve eğlenmeyi çok severim rutin işler beni sıkar. Her an fikrim değişebilir. Mesela biri cepte gibi görür ama uçar giderim haberi olmaz 😂
Vuv :) balık mı?
Hayir ikizler 😃
Güzel 👍
Dibine kadar
Evet çoğu özelliği taşıyorum
çoğunu
Evet hemde hepsini
Bazısı
Taşıyor gibiyim
Evet.
Fazlasıyla
Taşırım.