Müzik & Etkinlik Hangi ortamlarda kitap okumayı tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi ortamlarda kitap okumaktan ayrıca keyif alırsınız?1-Yatak başlığım konforlu alanım. 2-Toplu taşımada okumaksa yolculuğumu stabil halden keyifli hale dönüştürüyor. Tabi kulaklığımıda unutmamalı. 📖+🎶 Hangi ortamlarda kitap okumayı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Canım istediği sürece her ortamda okurum. Tabi en güzeli sessiz sakin, dinlendirici, kimsenin dokunmadığı bir ortamda okumak. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Yalnız ve sessiz 1 0 Yorumla
BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genellikle sessiz ortamlarda okumayı tercih ediyorum, ama bazen açık havada, bahçede vs. okumak da güzel oluyor. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sessiz sakin ortamlarda kitap okumayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evde sakin sessiz ortam yatağımda okumayı daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalnız ve sessiz sakin bir ortamda odam bu iş için uygundur 1 0 Yorumla
canerözmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Sessiz ve yalnız bir ortam ya da doğa da okumayı tercih ederim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. kendi odamda 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar