Merhabaa 🌸
Kütüphane, açık alan, cafe, otobüs vs. gibi yerlerde kitap okur musunuz?

Merhabaa 🌸
Kütüphane, açık alan, cafe, otobüs vs. gibi yerlerde kitap okur musunuz?

Genelde bizim Alanya'da park var oranın belediye parkı kapalı banklar var oradaki kitap okumak güzel olur ama ne yazık ki çok fazla kitap okumayı seven birisi değilim ama canım istediği zaman 5-6 tane kitabı bitirdiğim oluyor ama kitap kurdu olduğumu söyleyemem.
Kampüste okurum ancak kafe veya otobüs gibi yerlerde okumuyorum artık. Insanlar gösteriş yaptığımızı ve gerçekten okumadığımızı düşünüyor. Kıskançlıktan dolayı alaycı bir tavırları oluyor. Oysa okumak bir yetenek değil, herkes okuyabilir. Sen sevmiyorsan da sorun değil. Uzaylı görmüş gibi davranılması tuhaf.
Geçenlerde birisi de, bunlar yerine kuran oku diyerek laf atmaya çalışmıştı. Huzur vermiyor başkasının hayatına karışma haddi olduğunu sanan bazı insanlar.
Açık havada kitap okumak çok huzur veriyor.

Güneş kremi sürme seansım bitince ben de şapkamı gözlüğümü takıp kitap okumaya başlayacağım.
Genel olarak avm lerin sakin bir köşesinde
Cevap
15Cevap
Metroda ve hastanede sıramı beklerken mutlaka kitap okurum. Eğer yalnız dışarı çıktıysam cafede kahvemi içerken bir yandan kitabımı okurum.
Ses olunca okuyamam ev dışında arabada parkta bir de mezarlıkta okuyorum. Ama zincirli kuyu mezarlığının karşında oturuyorum icerisi okadar büyük ve sessizki okumak için gayet uygun. Epey de bank var. Birde okumak icin bir yere özellikle gidince daha uzun sure okuyorum
Okumam çünkü dışarıdaki sesler çok fazla dikkat dağıtıyor, okurken dışarıdaki sesleri duymayacak derece dış dünyadan kopamıyorum :) en iyisi kitap, kütüphane ortamı da sıkıyor
Evim, hatta odam yani, çok fazla alışkın değilim başka yerde okumayı. Örneğin; araçlarda hiç keyif alamıyorum çünkü denge problemi yaşıyorum. Kütüphane, açık alanda oturup keyifli olabilir yine.
Her yerde okuyabilirim. Sadece insanlar ile sohbet ediyosak kitap okumuyorum.
Metroda cayir çimen bag bahce her yerde en cok da dere kenari agac alti gibi yerler ahh
canımın istediği her yerde okurum aslında. dolayısıyla yer ayırt etmem.
Kafede okuyorum ozellikle bahçe bolumlerinde yaz mevsiminde inanılmaz huzurlu ve güzel oluyor
Yalnız olduğum her yerde okurum. Özellikle kampta çok güzel oluyor
Tuvalette kitap okuyorm diye yazan var mı diye bakmaya geldm
Uzun yol gittigimde güzel oluyor kafelerde anlamıyorum
Kitap çok sıkıcı geliyor bana
Cafe, otobüs, park,..
Evde daha iyi.
Uzun otobüs yolculuklarında keyifli oluyor
Kesinlikle 😊👍
heryerde
iş yerimde
Yolda.
Her yerde okurum