Müzik & Etkinlik Kitap okumayı sever misin? Şu an okuduğun kitabın adı ne? baby35x Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hergun 19-21 saatleri arası sahilde okuyorum. Gerçekten huzur verici. İzmir guzelyali Güncellemeler+1 yıl https://imgyukle.com/i/R20oZN Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Selam Güncellemeler+1 yıl Günaydın Kitap okumayı sever misin? Şu an okuduğun kitabın adı ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gecesxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Severim. şu an Enkaz Altındakiler kitabını okuyorum 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Güzel mi Yorumla
Kallabillii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim, şu anda Lawrence Harrington'ın Culture Matters kitabını okuyorum. 1 2 Yorumla baby35x +1 yıl Konu? Yorumla Kallabillii +1 yıl Kültürel sermaye ve kültürün, milletin ekonomik kalkınmaya etkisi. Kültürel yeniden yapılandırmacılık vs. Yorumla
mutsuuzmutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bazen asiri istegim oluyo bi kitabi bi gunde bitiriyorum bazen aylarca yillarca okumuyorum 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Aynı ben Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Evet kitap okumayı baya severim. Boş zamanlarımda okumaya da çalışırım. Şu an için okuduğum bir kitap yok. 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Severim küçük prensi okuyorum tekrar 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Bende okuycam onu Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. pek değilşu an okuduğum kitap yok 1 5 Yorumla baby35x +1 yıl Neden ya Yorumla thecutewitch +1 yıl size ne ben pek sevmiyorum demekkikitap okumamam sizi mi gerdi hayırdır Yorumla baby35x +1 yıl Dur sakin ol be Ne saçmaladın Neden ya derken hani okusan daha iyi olur diye dedim Yorumla thecutewitch +1 yıl okuyup okumamam sizi germesin ve alakadar etmesin bu kadar Yorumla baby35x +1 yıl Off tamam Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eskiden çok okurdum 😏 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Şimdi Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Şimdilerde aymaz bir afamım, aşk belasına Yorumla baby35x +1 yıl Ooo geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Severem, şu an okuduğum 1 6 Yorumla baby35x +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kürk mantolu madonna Yorumla baby35x +1 yıl Aa hemen oku bak harika kitap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet eminim öyledir, sabahattin alinin diğer kitapları çok güzeldi Yorumla baby35x +1 yıl Ya hep bi karamsarlık varama güzeller kitapları Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel kızlar beni bulsun, ohuyom ben yaa😂 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Neden gizli Yorumla
Ayshecanツ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Severim kemal sayar hüzün hastalığını okuyorum 1 5 Yorumla baby35x +1 yıl Güzel m Yorumla Ayshecanツ +1 yıl Agir bir dili var ama çok kaliteli cümleler Yorumla baby35x +1 yıl Hım baksam mı ya Yorumla Ayshecanツ +1 yıl Profesör kemal sayar instagram dan ve youtubeden videolarını izlemeni tavsiye ederim çok kaliteli bir adam oyuzden kitabını aldım Yorumla baby35x +1 yıl Hım Yorumla
okurperest93 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ahmet Ümit-aşk köpekliktir. 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Hic okumadım Yorumla
Apeiron1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl en son ilkokulda okudum 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Yok artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Severim. şu an Enkaz Altındakiler kitabını okuyorum
Güzel mi
Severim, şu anda Lawrence Harrington'ın Culture Matters kitabını okuyorum.
Konu?
Kültürel sermaye ve kültürün, milletin ekonomik kalkınmaya etkisi. Kültürel yeniden yapılandırmacılık vs.
Bazen asiri istegim oluyo bi kitabi bi gunde bitiriyorum bazen aylarca yillarca okumuyorum
Aynı ben
Evet kitap okumayı baya severim. Boş zamanlarımda okumaya da çalışırım. Şu an için okuduğum bir kitap yok.
O sırada ben.
Severim küçük prensi okuyorum tekrar
Bende okuycam onu
pek değil
şu an okuduğum kitap yok
Neden ya
size ne
ben pek sevmiyorum demekki
kitap okumamam sizi mi gerdi hayırdır
Dur sakin ol be
Ne saçmaladın
Neden ya derken hani okusan daha iyi olur diye dedim
okuyup okumamam sizi germesin ve alakadar etmesin bu kadar
Off tamam
Eskiden çok okurdum 😏
Şimdi
Şimdilerde aymaz bir afamım, aşk belasına
Ooo geçmiş olsun
Severem, şu an okuduğum
Ne okuyorsun
Okuyacağım
Kürk mantolu madonna
Aa hemen oku bak harika kitap
Evet eminim öyledir, sabahattin alinin diğer kitapları çok güzeldi
Ya hep bi karamsarlık varama güzeller kitapları
Güzel kızlar beni bulsun, ohuyom ben yaa😂
Neden gizli
Severim kemal sayar hüzün hastalığını okuyorum
Güzel m
Agir bir dili var ama çok kaliteli cümleler
Hım baksam mı ya
Profesör kemal sayar instagram dan ve youtubeden videolarını izlemeni tavsiye ederim çok kaliteli bir adam oyuzden kitabını aldım
Hım
Ahmet Ümit-aşk köpekliktir.
Hic okumadım
en son ilkokulda okudum
Yok artık