En sevdiğiniz yazar ve en sevdiğiniz kitap hangisi, günlük olaraq kaç sayfa kitap okursunuz?
3 ay
Kitap okumakla aranız iyi mi, sevdiğiniz bir kitap var mı?

En sevdiğiniz yazar ve en sevdiğiniz kitap hangisi, günlük olaraq kaç sayfa kitap okursunuz?
Evet kitaplarla aram gayet iyi. Son zamanlarda daha çok kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarını okumayı seviyorum.
şu an ise bu kitabı okuyorum..
Valla en sevdiğim yazar yok çünkü her yazarın iyi kötü eserleri olur ama en severek okuduğum kitap için iki ciltlik tam metin Don Kişot diyebilirim. Çoğumuz çocuk kitabı olarak biliriz ama tam metninde etkileyici bir edebi dil var. Günlük mutlaka şu kadar okumalıyım demem ama bazen oturur elli sayfa okurum bazen bir hafta elime kitap almam ruh halime göre:) ama ortalama en az 20 diyeyim.
Ortaokulda bir hocam çok teşvik etmişti son 8 yıldır aktif olarak okuyorum, hiçbir şey okumadan geçen günüm çok çok azdır. Eskiden roman ağırlıklı okurdum son yıllarda popüler bilim ve felsefe türü okuyorum.
Cevap
2Cevap
Çok iyi genelde gerçek tarih kitapları okurum şu an da okuduğum kitabın ismi "KUŞATMA" MUSTAFA GÜLDAĞI "COĞRAFİ VE ZİHİNSEL İŞGALİN ARKA PLANI TARİHTEN BUGÜNE OYNANAN OYUNLARIN PERDE ARKASINI ANLATIYOR TAVSİYE EDERİM OKUYUN.
Kitap okumakla aram iyi. Bu sıralar japon edebiyatı okuyorum
Kitap okumakta aram iyi ama son zamanlar da sınavlarımdan dolayı okuyamıyorum. Sevdiğim bir çok kitap tek bi isim söyleyemem ama genel de dünya klasikleri okuyorum
"Ölü Ozanlar Derneği kitabından bir konuşma,
'Kitap okumuyor musunuz Bay Anderson? Okumuyorum ama eksikliğini de hissetmiyorum. Ama biz hissediyoruz."
He iyi az sonra kütüphaneye gidicem
Sevdiğim birden fazla kitap var teşekkürler
Evet şu sırlar Genç Elitler serisini okuyorum
Pek değil Stefen Zweigh Satranç ♟️ diyeyim
Çalışmaktan fırsat yok
En İyi Cevap